Sveiki.
Ar puisi esmu kopā jau 2,5 gadus. Nepilnu pus gadu sākam dzīvot kopā un nu jau tam ir parādījušās sekas.
Katru dienu ir viens un tas pats. Esmu centusies kaut ko mainīt, bet nesekmīgi.
Man ir 20 gadi un viņš ir 3 gadus vecāks, bet katru vakaru spēlē datorspēles un es viņa pasaulē neesksistēju. Pēdējās nedēļas visu laiku domāju par šķiršanos, bet tajā pašā laikā, kad viņš pienāk pie manis ir tik labi ar viņu kopā. Sevī jūtu, ka neesam viens otram ideāli, bet tajā pašā laikā man ir viņa žēl.
Šķiries!
Ja čalim 23 gados tik seklas intereses, tad nekas labs tur nesanāks.
p.s. man arī bija attiecības un kopā dzīvošana ar puišeli, kam 21 gads un lielākā dzīves daļa tika vadīta datordpēlēs, lūrot visas sporta pārraides pēc kārtas u.tml. Tagad viņam ir 27 un izskatās pēc kotletes - apaļš no tupēšanas pie TV/datora.. vai arī pilns ar zināšanām.
Mainīt otru nav iespējams. To var izdarīt tikai kāds liels notikums, situācija, kas būs par katalizatoru, taču tas ir atkarīgs tikai no paša. Ja zini, ka šādu dzīvi vēlies, tad dzīvo. Ja gribi, ko savādāku - maini. Jo viņš nemainīs, visticamāk, neko.
Zinu, ka tas ir grūtu, bet saku uzreiz, šķiries, vakar pati, meiteņu iedrošināta, spēru šo izķirošo soli, tagad jūtos daudz labāk, vēl tikai jāatrod dzīves vieta.
Liekas, ka mūsu situācija ir ļoti līdzīga.
Tu esi ar viņu par to runājusi?
Arī pēc pieredzes varu teikt, ka uz pasūtījumu neviens nemainās, viņa mainīšanos var iespaidot attiecīga tava rīcība.., bet arī tas nav garants.
Runā ar viņu....., bet ja izmainu tav, tad gan tev jādomā.
Suri-_muri:
par to esmu daudz runājusi, esam daudz pat strīdējušies, jo pretatbilde ir >kāpēc es savā brīvajā laikā nevaru darīt to ko es gribu.
Protams strīdi ir aizgājuši arī ļoti nopietni, seko solījumi, ka viss mainīsies, bet nu protams, tā nav.
aizej no viņa un paskaties, kas notiks. uzreiz treknu svītru neiesaku pārvilkt, jo mēs visi esam cilvēki. protams, bezgalīgas piedošanas arī nav neko vērtas. mainīt otru tu nevari. tieši tā, kā te saka, mainīt var notikumi, kāds pēkšņs pavērsiens dzīvē. arī šķiršanās var mainīt cilvēku.
misterija - ka tavs nu jau bijušais draugs to uzņēma?
Sany, mēs sarunājām, ka padzīvosim atsvevišķi, bet es pateicu, ka nespēju savu dzīvi kopā ar viņu iedomāties. Man liekas, ka viņš jau pēc pēdējiem saviem izgājieniem bija sapratis, kas būs, tāpēc viss bija mierīgi, nebija nekādu traču, skandālu, asaru.
Es, protams, nesaku, ka datorspēles ir kaut kas apsveicams. Beeet- kas viņam pēc tavām domām būtu jādara laikā, kad viņš spēlē spēlītes? Jādara tas, ko tu gribi?
Koshlene
Nē nav jādara tas, ko es daru, bet vai tas ir normāli, kad brīvdienas piesežoties 11:00 pie datora, spēlītes beidz spēlēt tikai 18:00. Un tajā laikā es vairs viņa prātā neesmu. Lai gan varējām kaut kur aizbraukt vai aiziet.
Iepriekšējās attiecībās cīnījos ar to pašu. Izšķīrāmies, jo galu galā kļuva ārkārtīgi garlaicīgi. Šķiet, ka abi vien bijām vainīgi, jo cientienu padarīt savu kopdzīvi interesantāku mums nebija nekādu. Atskatoties uz sevi pirms gada, saprotu, ka pati jau arī biju - tāda - nekāda. Neko īsti daudz priekš sevis nedarīju, tik vien kā pa teātriem un bāriem ar draudzenēm vazājos, kamēr viņš ar savējiem sportoja.
Atrodiet ko kopīgu. Uzspēlē kādreiz kopā ar viņu to videospēli vai aizejiet uz klubu, baseinu vienalga kur kopā. Dariet lietas, lai jums kopā būtu interesanti.
bet, ja tu savlaicīgi pasaki, ka gribi doties tur un tur..- ko viņš atbild?
varbūt tu neko nepiedāvā darīt un tā kā arī viņam ir vienalga, tad spēlē spēles.
tu vsp esi mēģinājusi konkrētu plānu ieviest brīvdienu pavadīšanai, kas nav manikīrs vai pedikīrs, kas viņu iedzītu šausmās kā atpūta.
kā tas ir nesekmīgi?
liec priekšā konkrētu piemēru, ko tu piedāvāji, kā tu piedāvāji, kā viņš reaģēja, kā atteica un kā tālāk viss notika. ja viņš kko negrib darīt, pajautā kāpēc. varbūt pasaki, lai vi''nš izdomā aktivitāti, lai nav jāsēž tikai mājās. ja negrib tagad, tad liec viņam noteikt reizi, kad tas tiks darīts.
Es gan nedomāju, ka šis ir tas jautājums, kas būtu apspriežams un izlemjams forumā. Neviena dalībniece nezina kādas ir Jūsu attiecības ikdienā. Pieņemu, ka tā ir rutīna. Es uzskatu, ka rutīna nav tas iemesls, lai šķirtos. Ir jāmeklē risinājums, sadzīves uzfrišināšana, izklaides, kaut kādas ekskursijas kopā. Pēc ilgāka laika kopā rodas pieradums vienam pret otru. Ja abi gribēsiet- situāciju var atrisināt. Ja nē - tu pati noteikti esi jau visu izlēmusi.
Ja pie vainas ir tikai rutīna, tad izšķirties ir vieglākais ceļš.
vakar piedāvāju 5dien aiziet uz klubu. Pirmā reakcija pārbola acis un klusē. Pēc kāda laika kad vēlreiz par to ieminos, tiek mazliet pacelts tonis un atteikts. Jo viņam tādas lietas nesaista, bet mani vienu laist arii negrib, laikam neuzticās.
tas pats ir ar parastām ballēm - iet negrib, laist negrib, jo kāds cits vēl uzaicinās dejot.
pie cilvēkiem kuriem es vēlos aizbraukt ciemos vinš negrib, tik pie saviem čomiem. labi, lai jau brauc, bet nē man jābrauc līdz un jāklausās gudrās runas par mašīnām un visu.
uz ballēm un klubiem negrib iet jo nejūtas ērti. ja arī pierunāju, vienu atstāt es viņu nedrīxtu. dazreiz liekas ka tam vsp nav nekadas jegas.
ja prasu ko darīsim par brivdienām atbilde ir>nezinu.
paldies, par viedokli. centīšos visu izmēģināt. :)
Manējam ir līdzīgi, tikai -pokerstar. :D
labi, es saprotu, viņš 5x nedeļā strādā lidz vakaram, brīvdienās atpūšas, bet paralēli savam pokerstaram vismaz pievērš arī man uzmanību, ik brīdi atraujas, pienāk pie manis, sabužina, sabučo. Nez, mūsu attiecībās tas nav tāds šķērslis. Man jau arī riebjas visas tās spēlītes, bet es arī nedaru neko diži labāk, brīžos, kad viņš ir brīvs un no visa atgājis,- es sēžu cosmo. :D Tākā, viss ir ok.
vakar piedāvāju 5dien aiziet uz klubu. Pirmā reakcija pārbola acis un klusē. Pēc kāda laika kad vēlreiz par to ieminos, tiek mazliet pacelts tonis un atteikts. Jo viņam tādas lietas nesaista, bet mani vienu laist arii negrib, laikam neuzticās.
jums nav vienotas izpratnes par to, kā pavadīt brīvo laiku. tā arī ir visa jūsu problēma. tev besī viņa draugi un tās runas, bet viņam klubi un balles. tā ir daudziem. atrodiet kompromisu - ejiet kopā ar viņa draugiem uz klubu. arī tad negribēs.
tu gribi uzstiept savu, bet negribi darīt to, ko grib viņš. neesi egoiste.
iešana uz klubiem jau nu arī nav tas labākais atpūtas veids. un varbūt viņam tavi radi nepatīk. varbūt aizbrauciet kkur pie dabas, uz jūru, ceļojumā, aizejiet paslidot, uz kino, vakariņās, izleciet ar gumiju. tā arī var pa'vadīt laiku.