manuprāt, vienkārši dzīvo. iemīlēsies, būs attiecības, izšķirsies - nu nekas, dzīvo tālāk, būs nākamais. nebūs - nu, neko darīt, dzīvo sev, šeit nedarbosies "kas meklē, tas atrod" princips :D
nav jāieciklējas uz to, ka jāatrod vīrietis vai tieši otrādi - ka viņi vispār nav vajadzīgi.
un, jā, manuprāt, ir pilnīgi normāli dzīvot vienam. un nav svarīgi vai tas ir aiz cilvēka brīvas gribas vai kā citādi. tā nav neviena cita darīšana, kā Tu dzīvo, izņemot Tevi pašu. :)
man apkārt visiem ir attiecības, visi precas, visiem dzimst bērni. es dzīvoju viena, nopietnu attiecību nav, toties ir citādākas - kuras maniem draugiem neizprast (esmu atradusi savu dvēseles radinieku, ar kuru ir tik labi un viegli, ar kuru pavadām daudz laika kopā, kopīgi hobiji utt., esmu atradusi tādu, ar kuru mums ir labi arī gultā, tādu, ar kuru es varu brīvi iztrakoties un izsmieties). kā lai saka - ideālais variants ir, ja apvienotu 3 vīriešus vienā. tā kā to izdarīt nevar, es vienkārši paturu viņus visus trīs. un, ja kāds no manas dzīves pazudīs - tad mēs viens otru esam izsmēluši, saņēmuši visu, kas jāsaņem un devuši visu, kas jādod.:)