Ella, es ikdienā staigāju kleitās, arī visu ziemu. Pie balles kleitām vienmēr pērku garās zeķes, tās, kam augšā tā mežģīņu maliņa, jo, ja vairāk jālokās un kleita vaļīgāka, tā zeķubikšu augšmala mēdz sarullēties un skats tad ir briesmīgs.
Pie ikdienas kleitām gan valkāju zeķubikses. Man ir tā, ka ikdienai uz darbu man ir 40 DEN zeķubikses, kādi 3 pāri pa mēnesi novalkājas. Bet es viņas pērku RIMI veikalos, sanāk apmēram 2,5ls par pāri. Pārbaudīts - dārgākas plīst tieši tāpat un izskatās tāpat, tad kāpēc pārmaksāt? Lētākās man nepatīk, jo ātri saveļās.
Ja zinu, ka dienu pavadīšu ārā, tam man ir 2 pāri strīpainu zeķubikšu - 120DEN. Pagājušogad bija vienas melnas un vienas brūnas - pa visu ziemu saplēsu tikai melnās. Bet es reāli šīs valkāju ne vairāk kā 2 dienas nedēļā - brīvdienās. Jebkurā gadījumā, nemaz tik viegli nav viņas saplēst.
Iesaku mazgāt ar rokām un parastajām veļas ziepēm - tad nesavelsies tik ātri. Žāvēju ietītas dvielī uz radiatora, tā var izvairīties no tā, ka vienā dienā Tavas zeķubikses nolems Tevi sakost. Ar tām, kas biezākas par 40DEN tā mēdz gadīties.
No Lindex dārgajām jēgu neredzu. RIMI veikalos ir tādas Gatta - tiešām normālas un par saprātīgu cenu.