Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Izskats

 
Reitings 15
Reģ: 27.08.2013
Kaa lai tiek valjaa no taa sasoditaa perfekcionisma attiecibaa uz savu izskatu?

Es apbrinoju sievietes kaa Baibu Sipenieci, kuras tik paaliecinoshi sevi iznes ar visu to, ka vinjas, iespejams, neizskataas kaa modeles. Ari es censhos nedomaat par savu svaru, izskatu un censhos sev iegalvot, ka galvenaa ir personiiba (jaa, ir), tomer taa vien skiet, ka viss, ko viriesi velas no sievieteem, ir perfekta aariene, shi doma vienkaarshi eksistee galvaa neapzinaati.

Jaa, juutos labi laukos vai ar vecvecaakiem, kad neviens neko no manis nepieprasa attieciiba uz izskatu, jo galvenais, ka var aprunaaties ar mazmeitu. Bet mana ikdiena paiet starp daudziem virieshiem, kuri ir turiigi, izskatiigi, dzives pieredzeejushi, vienvaardsakot, absoluuti gandriiz ideaali.. Vini sauc mani par skaistu, seksiigu, kaardinoshu, izsaka komplimentus, dazhbriid pazinjo, ka izskatos kaa modele un tieshaa tekstaa ir teikushi, ka es jau pavisam noteikti neesmu resna, kaa es pati uzskatot.. Probleema saakas manaa galvaa. Spogulii, jaa, es sevi redzu shad tad kaa skaistu un forshu, bet foto, pashsajuuta un ieksheejaa es kliedz to, ka esmu pati negliitaakaa, briesmigakaa, resnakaa uz pasaules. Es sveru 75 kg (esmu gara) un jaa, man ir liekais svars ko zaudeet, bet es nesaprotu, ko citi manii redz taadu, ko es pati neredzu? Kaa lai beidzu sev piesieties, fotograafeet savus teerpus 100 reizes no visaam puseem lai tikai viss izskatitos perfekti, nesat korsetes tipa velju pat tad kad vinja jau berzh lidz asiniim tikai tapec, lai labi izskatiitos? Kaa lai beidz stresot par sevi, par seju bez make up? Man ir sajuuta, ka ieksheejais es un tas, kaa mani redz citi, nesaskan. Es vareetu buut burviiga sieviete, bet perfekcionisms un visa mana piekasiishanaas pie sikumiem izskataa dzen mani kapaa. Tas ir aarpraats. Es vareetu uz ielas redzeet 200 kg smagu meiteni un domaat, ka vina izskataas tievaaka , nekaa es. Un kursh vispaar gribetu mani pienjemt ar visiem maniem truukumiem? Es nezinu, ko veleejos pateikt ar sho diskusiju, vienkaarshi izliku emocijas, paldies.
23.10.2013 17:23 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
zini kas man liekas stulbak? tas, ka tu ar savu idesanu cilvekiem uzprasies uz kaut kadiem komplimentiem! piemeram, saki, ka es esmu tik resna. tad nu cilveks tev teiks-beidz, nav ta, tu tak izskaties pec modeles!
cik gara tu esi? varbut tie 75kg tiesam ir par daudz. nomet svaru, jutisies pati labak!
23.10.2013 17:28 |
 
Reitings 350
Reģ: 05.07.2011
man ir kaut kas mazliet līdzīgs tavai problēmai, bet ne gluži precīzi, jo man nav kompleksu par lieko svaru, jo nu, tāds man nav, taču kaut kas mazliet cits. es parasti sakopju sevi, sapucējos, paskatos spogulī - it kā jūtos apmierināta, bet līdz ko sāku staigāt pa Rīgas ielām vai skatos jaunākās bildes meitenēm, kuras patiešām ir ļoti skaistas un tad man ir tāds - ''baāc, es arī tāda gribu būt''. pat nezinu skaudība vai kas, it kā esmu apmierināta gan ar savu svaru, gan augumu, gan matu veidojumu, arī komplimentus bieži dzirdu, bet tomēr līdz ko sāku skatīties uz citām meitenēm un spriest, tad man zemapziņā sākas salīdzināšana un tāds - bāc, es arī gribu tādas kājās vai - es arī gribu tik garus matus utt., un tad takā pati sevi sagruzu ar to domu, ka neesmu varbūt nemaz tik skaista
23.10.2013 17:30 |
 
Reitings 15
Reģ: 27.08.2013
Nevienam neesmu neko iideejusi, tie ir dazhi cilveeki ar kuriem atklaati par to esmu runaajusi.
23.10.2013 17:31 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
paskaties to pasu milu kunis. bez make up vina ir peleka pele, bet uz sarkana paklaja klust par iekarojamako sievieti! jamak sevi pasniegt.
ari sievietes bez krutim un nebut ne slaidako vidukli u.c it ka nesmukumiem prom sagerbties ta, ka viriesi atskatisies!
23.10.2013 17:36 |
 
Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Bet mana ikdiena paiet starp daudziem virieshiem, kuri ir turiigi, izskatiigi, dzives pieredzeejushi, vienvaardsakot, absoluuti gandriiz ideaali..
..nu un kur tad tu strādā skaistulīt..?
23.10.2013 17:36 |
 
Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
nu bet kurš tev tiešā tekstā teiks, ka ir tie liekie kg? protams, ka caur puķēm, būtībā jau nevienam neinteresē tavs svars, tikai tev pašai, tāpēc mazie baltie meli nav nekas slikts.
man ātri apnīk runāt ar tādiem un sevi vērstiem cilvēkiem. par daudz tu domā par sevi, savu izskatu, tiešām. tur ir problēma, ne kompleksos vai izskatā. varbūt atrodi hobiju vai kaut ko, ar ko aizņemt savu prātu.
23.10.2013 17:41 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits