23.10.2013. Trešdiena

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
labrīt,
atvainojiet, ja beztēma jau bija.

vakar pirmo reizi pa ilgiem laikiem skatījos TV. Ar to es domāju- filmu, ko rāda televīzija, jo ziņas un MTV neskaitu- tas ir bijis ieslēgts tikai fonam.

Ziniet, biju nolēmusi atslēgties un baudīt filmu. Nu, jāatzīst, ka nekas labs no tā nesanāca- tās reklāmas-aaaahhh, tās vienkārši pārbauda cilvēka pacietību! Sākumā nereaģēju, vēlāk -man tas jau nepatīk, tad- šīs reklāmas man jau ir apnikušas, pēdējās divās reizes es jau lecu kājās un našķējos pa virtuvi, divas reizes iztīrīju zobus....bet reklāma vēl turpinājās aaaaa.... un tad brīnās, kāpēc opīši tramvajos tik nervozi- TV tos novedis :D

šorīt saprotu, ka rudens IR klāt- jo jāsāk pa rītiem slēgt galda lampa, citādi trūkst gaisa kabinetā.

Lūk.

starp citu, mani ļoti skumdina, ka lielākā daļa šeit dzīvojošo meiteņu sniedz garus un plašus komentārus par tēmām, kuras faktiski nav iespējams izanalizēt 100% ābolītī. Tad nu tik iztirzā- ka tik par neko un kaut ko rakstīt.

Kāpēc tēmas, kurās ir konkrēti, gudri un saturīgi jautājumi- atbilžu nav!?

jebkurā gadījumā- jauku dienu.
p.s. sen nav redzēta Lancaster. Ja šo lasi, tad varu paziņot, ka savu skolas darbu drīz būšu pabeigusi :D :)))
23.10.2013 08:12 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Labrīt!

Skatos, ka vēl šādas tādas biļetes ir palikušas. Amadeju esmu redzējusi. Oņegins vai Vējiem līdzi, m?
23.10.2013 11:04 |

10 gadi
Reitings 13809
sophie, tā mācīšanās priekš sevis - mājās.
Paldies! Mēģināšu sazvanīt SI - pagaidām neizdodas.
23.10.2013 11:05 |

Reitings 1571
Es arī savējo vakar apāvu. Nepatīk man pārsteigumi ar laikapstākļiem. :)
23.10.2013 11:07 |

10 gadi
Reitings 5181
surli_murli, es arī parasti cenšos uzlikt novembra mēnesī, jo ja uzsnieg pats pirmais sniegs, tad es pat savu rūcēju tajā dienā nemaz nekustinu (vienīgi, ja nav kaut kas jau ieplānots) :D Vnk jāsagaida alga, tad nomainīšu, bet ja būtu obligāti jau nākamnedēļ, tad es vnk nevarētu to atļauties :D
23.10.2013 11:07 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
moloko, es ietu uz abām, bet man ir vēl dažādas intereses un situ pa pirkstiem ka nevaru tā tērēties, jāizvēlas viena :) par Vējiem līdzi kolēģe tik nopūtās un teica, ļoti skaista izrāde :)
23.10.2013 11:08 |

10 gadi
Reitings 13809
Par filmām - ielādēju no RevConnect.
23.10.2013 11:09 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Labrīt, šodien vēlais rīts darbā, jo saprotu, ka palikusi te pēdējā nedēļa, tāpēc noskaņojuma strādāt īpaši nav. Un arī pārrunās neveicas, man regulāri paziņo, ka man izvēlētais darbs nepatiks vai arī to, ka esmu pelnījusi ko labāku. Pamanīju, ka divi mani ex šobrīd meklē projektu vadītājus jomā, kas man patīk, taču šaubos, ka būtu pareizi pieteikties. Ja līdz novembrim neko neatradīšu, dzemdēšu bērnu. Finansiāli to šobrīd varam atļauties, tāpēc ar vīrieti izdomājām, ka tas būs ļoti labs risinājums. Varēšu audzināt bērnu un studēt doktorantūrā, nedomājot par darbu.
Renē, tas nozīmē, ka prece ir izsūtīta, gaida, kad Tu apstiprināsi, ka to esi saņēmusi.
23.10.2013 11:17 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Wow, Vējā, tu esi ļoti racionāla, tā vēsi -
Ja līdz novembrim neko neatradīšu, dzemdēšu bērnu.
:) Bet apsveicu ar šādu lēmumu! Un lasīji, ka tagad ieņemtie bērni būšot ļoti talantīgi pēc astrologu prognozēm? Tā kā - go for it.
23.10.2013 11:20 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
_paris, bet es tiešām neredzu iemeslu laika tērēšanai, jo tad, ja vēl 2,5 gadi doktorantūrā, tad bērni tikai, sanāks, ka es kādos 32 sākšu meklēt sev darbu, kas man šķiet dīvaini. Labāk pirmos divus apvienoju:) Vispār man žēl, ka man līdz maniem 26 nav bērnu vēl. Un astrologu prognozes lasīju, bet tām īsti neticu, jo tā kā tādi dzimstot reizi 50 gados pēc, vajadzētu būt tā, ka šobrīd ir ļoti daudz talantōigu 49gadnieku, ko neesmu manījusi:) Paldies par apsveikumu!
23.10.2013 11:24 |

10 gadi
Reitings 638
Reģ: 27.06.2012
Es visu nakti nomocījos ar migrēnu-vairākas x gāju vemt..šobrīd jūtos ļoti slikti,jo jābūt darbā, bet labrāt gulētu un atpūstos!
23.10.2013 11:29 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Dien.

Šodien diezgan aktīva diena darbā. Pirmais drāmas cēlājs arī sagaidīts :D Atnāca, bez rindas pieprasīja viņu pieņemt utt. Draudēja, ka Rīgas domei sūdzēsies un tad mēs visi dabūsim. Sviests.
Taču, ir arī kas labs - šodien bija atnācis pensionāru pāris. Skatījos uz viņiem un domāju - lūk, tādas attiecības es vēlos vecumdienās saglabāt.
Vakara plānā noskatīties kādu filmu.
Vispār, esam ar draugu atraduši beidzot, kur brīvprātīgi iesaisīties - vakar kļuvām par brīvprātīgajiem suņu staidzinātājiem patversmē. Vēl tikai kursi jāiziet un tad varēsim ne tikai staidzināt, bet ar laiku arī palīdzēt suņiem atkopties un atkal uzticēties cilvēkam.
23.10.2013 11:36 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Sveikas!
Par kūkām.. es jau nedēļu cenšos uzcept ābolmaizi, bet nesanāk, jo vienmēr aizmirstās nopirkt kanēli. Arī ja eju uz veikalu pakaļ kanēlim, tāpat to nenopērku un atceros tikai mājās. :D
Siera kūku vēl nekad neesmu taisijusi.. varbūt pienācis laiks pamēģināt? (t)
Bet medus kūku es vairs nekad mūžā netaisīšu, man ar vienu vienīgo reizi pietika. :D
23.10.2013 11:41 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Labrīt! :)

Diena sākusies ļoti haotiski un mazliet murgaini un viss tikai tādēl, ka vakar bija kaut kāda mistika ar manu pārāk lielo vēlmi gulēt. Aizmigu, drīzāk atslēdzos pēc 21:30, uzmodos ap 22.30 no telefonzvana. Pēc tam atkal aizmigu. Pamodos 1:00, pašsajūta kaut kāda dīvaina. Ne slikta, bet sajūta, ka būtu piedzērusies un nesaprotu kas notiek. Ap 1:30 aizgāju gulēt tā pa īstam. Protams, ka šorīt negribējās no gultas līst ārā. Modinātāju ik pēc 10 minūtēm atliku, sabučoju, apsedzu kaķi, pati ieritinājos zem sedziņas un vārtījos līdz pēdējam brīdim. :D Kaut kāds sviests.

Vakar noliku pie vietas kontroli. Kas to būtu domājis, ka ir tik patīkami uzvarēt strīdā ar kontrolieriem?! Tā ir, kad Spoki.lv un Cosmo salasos rakstus un dikusijas "Kā apiet kontroli" un tamlīdzīgi. Atzīstu, ka iemesls aizrādīt man viņiem bija, bet, manuprāt, tas nedod tiesības nostāties cilvēkam priekšā un neļaut paiet garām.

Dienas jautājums - kā izklaidēt kaķi, dzīvojot vienā istabiņā, izņemot spēļu peļukus un sauleszaķīšus? Citādi viņa sākusi tikai čučēt un čučēt.

Par garajiem komentāriem - vienmēr paticis lasīt garus e-pastus, vēstules un īsziņas. :)
Lai gan citreiz nav vēlmes gari lasīt un gari atbildēt. Depends on mood.

Nezinu vai tas ir niķis, mirkļa vājums vai apnikums, bet vairs negribas runāt ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Ja precīzi, tad tieši ar bijušajiem un tiem ar kuriem bijušas friends with benefits attiecības.

Vēlos pārmaiņas. Drīz arī sākšu darīt visu, lai daudz ko mainītu. :)

Runājot par filmu Bēgšanas plāns - man ļoti patika. :) Neesmu tādu trilleru un asa sižeta filmu liela piekritēja, bet šai filmai pat treileris ļoti uzrunāja un pati filma nelika vilties. :)
23.10.2013 11:45 |

Reitings 435
Gurri, liels paldies par info! Nopirku 8 biletes gan gimenei, gan masai ar klasesbiedrenem! :D
23.10.2013 11:56 |

Reitings 12651
Čau!

Ielogojos tikai, lai pateiktu - Heartkiller, tas ir tik ļoti forši, lai jums veiksmīgi viss izdodas! :*
23.10.2013 12:04 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
ņam ņam, paldies :)
Emocijas ir tik pozitīvas, ka varēsim palīdzēt. Turklāt, arī paši no ta iegūsim - pastaigas svaigā gaisā nevienam nekaitē :) Pēc vakardienas pastaigas vnk bija abiem ''āķis lūpā'', ka noteikti atgriezīsimies un tie kursi arī varētu būt interesanti.
23.10.2013 12:15 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
paaldies, Vējā :) tad es gaidīšu savus pirkumiņus. viii :D

šodien izklaides organizējoša diena - iepirku biļetes uz teātri, rezervēju restorānu un pētu kino afišu (l) un papildus meklēju brālim dāvanu. varbūt kāda zina, kur var nopirkt kvalitatīvas, askētiskas vīriešu cross-body somas? Interesē kaut kas no zināmākiem zīmoliem, ne-auduma materiāla un ar laba paskata to pleca siknu. Stockmann nekā nav, varbūt kaut kādā Elkorā? a la šitādu :
23.10.2013 12:21 |

Reitings 349
Reģ: 28.04.2012
_paris, gatavoju tieši tādu baltās šokolādes siera kūku (no spokiem.lv) un izdevās, bija ļoti garšīgi! Mīksta jau tā ir, bet tas ir raksturīgi siera kūkām!
23.10.2013 12:32 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Bāc, tikko atcerējos,ka šodien atkal jāiet pie ārsta jau nu nē.. bet vecmātes. Kaut kā nesaprotu kāpēc. Es jau 5dien biju pie vienas. :D Kaut kāda jocīga sistēma te Anglijā. Patausta, pabaksta un ej mājās, visi laimīgi !
23.10.2013 12:34 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Sveiki, sveiki! :)
Šodien mokos ar galvassāpēm, bet tas dēļ laikapstākļiem. Naktī bija nu TĪIIIIKK spēcīgs lietus, šķita, ka no rīta ap māju varēs ar gumijas laivu pārvietoties :D

Nesen paēdu brokastis, fiksi būs jāsaliek veļa mazgāties, jāieskrien dušā, jāpamācas kursiem un jāsāk pakot ikdienai ne tik ļoti nepieciešamās lietas pa kastēm, kas atvieglos pārvākšanos.
Šajā nedēļas nogalē brauksim uz Vācijas Dienvidiem gan izbraukuma, gan darba nolūkos. Nevaru sagaidīt jau! (l) Jūtu, ka izraušanās no ikdienas rutīnas ir pat ļoti nepieciešama :)

Mari, kā jūties? Vai kādi jaunumi par mājvietas meklējumiem? :)
23.10.2013 12:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits