Jo es kaut kad seeeen atpakaļ uzrakstīju pārnestā nozīmē,ka suns(taksis) jāaudzina stingri,bet tai pašā laikā maigi,kas skanēja aptuveni kā "ar metāla roku,kurai uzvilkts mīksts cimds",cilvēkam acīmredzot ir sveša tāda pārnestā nozīme un saprata tieši,ka es to nabaga suni dauzu,vēl pirmajām sunim pirmos divus gadus bija pretīga mode ēst kakas,pajautāju forumā kā ar to cīnieties-protams,slikta,suns tak bez maz mirst nost,bet es to neārstēju,vēlāk uzgāju,ka tā vispār ir psiholoģiska problēma,kura turklāt pati ar vecumu pārējot,kā arī tas notika.Vēl es neliete tāda sadomāju ka varētu sapārot savu kuci,kurai taču ciltsrakstu nav.Tas laikam viņai bija pēdējais punkts.Beidzās ar to,ka mēģināja man iestāstīt,ka badinātā takša kuce,kuru es dabūju pirms gada ir pilnīgi normāla un es to bez maz esmu nozagusi no ideālajām mājām,es ar galvu esmu slima.Pēcāk vēl man publiski klīnika atgādināja par parādu(nu jā bija man tāds 40Ls liels parādiņš),kuru es nenomaksāju,jo bija jāārstē tas pats badinātais suns,kas vispār kājās vairs necēlās-protams slikta,kā man var dot suni,ja es nevaru atļauties nomaksāt klīnikas izdevumus(tie 40Ls bija palikuši no vairāk kā 200Ls liela rēķina).
Kad paņēmu savu pirmo kluba suni(pirms divarpus gadiem),zvanīja uz klubu un bļāva kā man varot uzticēt suni,man nevarot dot pat beigtu žurku,daudz,kas esot stāstīts,bet mana audzētāja to visu man neatstāstīja,lai mani lieki neuztrauktu,vien ieteica aiziet pie kāda maga,lai viņu no sevis atšūtu.