Ienaidnieki

10 gadi
Reitings 1160
Reģ: 19.01.2010
Sveikas! Ka šovakar klājas?
Tā kā man nenāk miegs, aizdomajos par tādu tēmu kā ienaidnieki.. Vai Jums ir kāds cilvēks, kuru varētu nosaukt par ienaidnieku? Kuru tiešām no sirds ienīstat/neciešat?
Kādu iemeslu dēļ?
23.10.2013 00:10 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es domaju, ka man tas pāries, es jau cenšos skatīties uz viņu no augšas

tad neskaties uz viņu vispār. tur jau ir tā problēma, ka tu centies nepārtraukti viņu pārspēt, lai gan zemapziņā tu zini, ka viņa ir pārāka.

neapmeklē tos pasākumus, kurus viņa apmeklē. vai ir tiešām tā, ka viņa rāda ar pirkstiem? tas nerada neizpratni svešiem cilvēkiem un drīzāk viņi nesāk sajūsmināties par to, ko viņa dara? vai tiešām tu nevari izvēlēties citus pasākumus? kas tad tie par pasākumiem, kuri notiek tik bieži un tev tik ļoti patīk?

man naida nav. es 'varbūt izjūtu nepatiku pret dažiem cilvēkiem, bet to nevar nosaukt par naidu. mani arī ir daudzi cilvēki sāpinājuši, nekrietni izturējušies, bet, ja tas ir noticis, es vnk nākotnē vairāk nepieļauju iespēju, ka tas cilvēks man varētu ko vēl nodarīt.
23.10.2013 09:20 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nē, nevienu neienīstu un paldies, Dievam, tas būtu briesmīgs enerģijas patēŗiņš beztēmā. Kam tas vajadzīgs? Absolūti neproduktīva darbība - ienīst kādu. Ja ir sāpe sirdī, tad jārunā, jāuzkliedz kaut vai, bet klusēt un nīst, nu kam tas.
23.10.2013 09:21 |

Reitings 8272
ja viņai patīk nocelt tavus puišus, tad viņa ir daudz neapskaužamākā situācijā, nekā tu.
es ieteiktu tev sadabūt puisi, kurš piekristu nelielai avantūrai (kaut vai par naudu), kurš ietu līdzi uz kādu pasākumu un izliktos par tavu draugu. vēlams, lai viņš ir simpātiskāks par bijušo. nu vai vismaz atbilst tās sievietes gaumei arī. tad nu viņa gan jau, ka atkal mēģinās tev viņu nocelt. tad, kad viņa to darīs, viņam vajadzēut viņai pateikt - liec mierā mani, resnā cūka! (:D) neredzi, ka esmu kopā ar draudzeni? kāpēc, lai es viņu mainītu pret tevi?'(lai saruna turpinās) un tad viņš, lai pasaka, ka tu esi daudz labāka par viņu noteikti. katrā ziņā ārējā izskatā noteikti pārspēj un izskatās, ka viņa nav tāda maita.
teksts, protams, var būt jebkāds, bet tas, manuprāt, sadragās viņas lecīgumu.
23.10.2013 09:27 |

Reitings 8272
bet vislabāk pieej viņai vienreiz klāt, kad viņa ir viena, ir pajautā, kāpēc viņai tāds naids pret tevi? bez lūgšanās un asarām. tici man, tu, iespējams, atklāsi daudz ko jaunu.
23.10.2013 09:31 |

Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010
dzīvoju ar domu, nedari citam to, ko nevēlies, lai dara Tev.

+++
23.10.2013 09:52 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Nav man ienaidnieku, ir cilvēki, kas nepatīk - bet es vienkārši izvairos no kontakta un visa lieta atrisināta!
Taču, ja uz mani rādītu ar pirkstu un ķiķinātu, es nudien to tā neatstātu ignorējot. Noteikti ietu atklāti parunāt, kas par problēmu un paustu savu nostāju, ka varu par sevi pastāvēt!
23.10.2013 09:57 |

Reitings 3
Reģ: 16.10.2013
Ja negribi dabūt klāt savām emocijām kādu slimību, met to naidu pie malas!
Tās ir destruktīvas emocijas, kuras var raidīt citā virzienā, pārvēršot tās par labām! Kamēr ir reakcija no tavas puses, tikmēr viņa kā vampīrs barojas no tā, kad viņa redzēs, ka tu esi laimīga un pašpietiekama, viņai būs liels abloms, pierādīts fakts! Man agrāk bija naids pret dažām meitenēm, arī skolā mani pazemoja, bet tikai tāpēc, ka es pati ļāvu to darīt! Vislabāk izslēgt no savas dzīves tos cilvēkus, kas nes līdzi tikai skaudību, savu pārākumu pār citiem un stulbumu, tādus cilvēkus ir jāžēlo, nevis jāienīst! Manuprāt, varbūt man arī nav taisnība, bet naids iet roku rokā ar cilvēka ego, ja ego paliek mazāks, tad par naidu nevar būt nekādas runas!

Lai tev veicās!
23.10.2013 11:30 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ienaidnieku, laikam nav. Nu, vismaz es nevienu neienīstu. Taču, ir cilvēki, kuri man rada ļoti nepatīkamas emocijas, pat riebumu. Iemeslus publiski klāstīt nevēlos. Izvairos no kontakta ar viņiem un viss ok.
23.10.2013 11:43 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Nē, man nav un arī es nevienam neesmu ienaidniece.
23.10.2013 11:46 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Jā,ir!Absolūti debīls cilvēks,kas sadomājis par mani fig viņu zin ko un to,ko sadomājusies nekaunās izpaust pat mūsu kluba biedriem(darbojos ar suņiem),kuri nu izskatās,ka gadu pēc tam,kad es tur apgrozos ir sapratuši,ka neko tādu es nemaz nedaru,jo suņi man ir kopti un to vien dara,kā tusē man pa klēpi un neatkāpjas no manis ne soli.Tiku apvainota savu suņu sišanā,spīdzināšanā,nekopšanā u.t.t. Vajāja mani jau 4 gadus visos iespējamos forumos,lai piesietos,bet kaut kā nebūt,kur pat nav,kur piesieties,tad pazuda pēkšņi,bērns piedzimis.
23.10.2013 13:51 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Harmony, kāpēc viņa tā? o_O Vispār traki!
23.10.2013 14:02 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Soho, pieej pie vinjas kad vinja par tevi smejas, un pajautaa, vai ko vélas. un izmet frázi, ka tev májás trauku lupata nolietojás, lai savác, ja jau vinja vienmér savác tavas nevajadzígás mantas - tavu ex
23.10.2013 14:13 |

Reitings 1997
Jo es kaut kad seeeen atpakaļ uzrakstīju pārnestā nozīmē,ka suns(taksis) jāaudzina stingri,bet tai pašā laikā maigi,kas skanēja aptuveni kā "ar metāla roku,kurai uzvilkts mīksts cimds",cilvēkam acīmredzot ir sveša tāda pārnestā nozīme un saprata tieši,ka es to nabaga suni dauzu,vēl pirmajām sunim pirmos divus gadus bija pretīga mode ēst kakas,pajautāju forumā kā ar to cīnieties-protams,slikta,suns tak bez maz mirst nost,bet es to neārstēju,vēlāk uzgāju,ka tā vispār ir psiholoģiska problēma,kura turklāt pati ar vecumu pārējot,kā arī tas notika.Vēl es neliete tāda sadomāju ka varētu sapārot savu kuci,kurai taču ciltsrakstu nav.Tas laikam viņai bija pēdējais punkts.Beidzās ar to,ka mēģināja man iestāstīt,ka badinātā takša kuce,kuru es dabūju pirms gada ir pilnīgi normāla un es to bez maz esmu nozagusi no ideālajām mājām,es ar galvu esmu slima.Pēcāk vēl man publiski klīnika atgādināja par parādu(nu jā bija man tāds 40Ls liels parādiņš),kuru es nenomaksāju,jo bija jāārstē tas pats badinātais suns,kas vispār kājās vairs necēlās-protams slikta,kā man var dot suni,ja es nevaru atļauties nomaksāt klīnikas izdevumus(tie 40Ls bija palikuši no vairāk kā 200Ls liela rēķina).
Kad paņēmu savu pirmo kluba suni(pirms divarpus gadiem),zvanīja uz klubu un bļāva kā man varot uzticēt suni,man nevarot dot pat beigtu žurku,daudz,kas esot stāstīts,bet mana audzētāja to visu man neatstāstīja,lai mani lieki neuztrauktu,vien ieteica aiziet pie kāda maga,lai viņu no sevis atšūtu.
23.10.2013 14:17 |

Reitings 1012
Njā.. Izklausās diezgan slimi. Labi, ka tagad vismaz likusi Tevi mierā.
23.10.2013 14:21 |

Reitings 1997
Nu jā un te ir tie mani šausmīgi nekoptie un spīdzinātie suņi.Drošivien vēl slima esmu,jo lepojos savus suņus visur un visiem parādīt :D
http://s003.radikal.ru/i204/1310/12/9fdb9daa0e19.jpg

Vēl foto,kas ideāli parāda cik ļoti nelaimīgi mani suņi ar mani jūtas.
http://s018.radikal.ru/i525/1310/d5/c2ea662be9db.jpg

Ai vispār baigā dusma man uz to kazu.Šausmīgi aizvaino,ka saka kaut ko tik ļoti aplamu.Mans suns,kas no ūdens baidās,redzot,ka tur esmu es metās peldēt pie manis un manā priekšā apveļas uz muguras,jo zin,ka es turēšu,mierīgi aizver acis un tā arī man uz rokām guļ,par spīti tam,ka viņam visapkārt skalojas ūdens.Bet kaut kāda tur atļaujas paziņot visam klubam,ka es slikti izturoties pret dzīvniekiem un vēl publiski paziņo,ka es esmu par stulbu,lai kļūtu par veterinārijas doktoru.
23.10.2013 14:26 |

Reitings 1012
Harmony, bet tie sunīši tiešām ļoti slikti izskatās :( :D Ne taču! :D Var redzēt, ko ļoti rūpējies par viņiem, lutini un mīli! :) Šķiet, ka viņai kkāda personiska nepatika pret Tevi, ja jau tā uzēdusies. Varbūt konkurence? Viņai arī ir takši? :)
23.10.2013 14:30 |

Reitings 1997
Ir,ir,tas jau mums kopīgs!Konkurence izstādē,varbūt kādreiz būs konkurence kucēnu pārdošanā :D Esot bijusi dusmīga,ka man esot pārdots tik labs suns :D
23.10.2013 14:33 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Ne, nav ienaidnieku. Ir loti daudz cilveku, kas man nepatik, vai vinjiem nemaz neapzinoties ir bijushi iesaistiti notikumos, kas manu dzivi ir negative ietekmejushi, tapec tads skabumins dazreiz par vinjiem iedomajoties, bet ienist - ne. Man vispar loti nepatik jebkada veida negacijas, tapec censhos cilvekus, kas ar tam saistaas, izslegt no savas dzives
23.10.2013 14:35 |

Reitings 1012
Nu tad viss skaidrs. :D Viņa klubā bija pirmā? Gan jau viņa tur jutās kā zivs ūdenī, domāja, ka ir vislabākā un tad uzradies Tu ar saviem "nekoptajiem" taksīšiem :D
23.10.2013 14:36 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Harmony - Suņi tev izskatās gan veseli, gan pabaroti, gan aprūpēti. Un vēl spalva skaisti spīd! Grūti noticēt, ka kāds tās otras sievietes teiktajā vispār klausījies.
Un labāk palikt parādā klīnikai/vetārstam, nekā ''pievēŗt acis'' un laut, lai slimība ievelkas, nevest pie daktera!
23.10.2013 14:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits