Neviens ar tevi nav mēģinājis nodibināt ģimeni

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Tēma adresēta tām sievietēm, kas nav precētas. Kuras kāds ir mīl/ir mīlējis, kurām ir bijušas attiecības, pat ilgstošas kopdzīves... Bet tas nekad nav novests līdz kāzām. Kad neviens vīrietis jums tā pa īstam nav gribējis teikt jā vārdu un nodibināt īstu ģimeni.

Kā jūs par to jūtaties?

Bet tā... no sirds. Un šoreiz es nerunāšu par pašpietiekamīgu, par to, kāzas nav mērķis bla bla bla.

Vai nejūtat tādu kā smeldzi? Es atzīšos, ka es jūtu. Es jūtos nepilnvērtīga. Lai cik ļoti mani mīlētu, dievinātu, lutinātu un kā tik vēl... ja vīrietis negrib mani līdz galam, es neesmu piepildīta šajās attiecībās.
22.10.2013 15:33 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Nu, nu kā golodnā gan neuzvedies, puiši bēgs mežā, ja sāksi plīties virsū ar precību plāniem pirmajā randiņā :D
22.10.2013 17:06 |

Reitings 449
Marye, kā mans nu jau bijušais teica, viņš mani neprecēja, jo es kā sieviete nekam nederot. Pirmkārt, neesmu saimnieciska, nešiverēju pa māju un necepu katru vakaru karbonādes (bet es zinu sievietes, kas vispār negatavo un kas algo mājkalpotājas, bet tāpat apprecas, tā kā tas nevarētu būt iemesls). Otrkārt, seksā ar mani esot grūti (reti piekrītu anālajam u.tml., bet tā visu pārējo es daru un man ļoti patīk sekss, tā kā diez vai tas arī būtu iemesls. Un citas ir vēl lielākas dievgosniņas, bet tāpat apprecas).
22.10.2013 17:07 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
meklē vecākus vīriešus kuri gribēs precības ,ģimeni.
22.10.2013 17:07 |

Reitings 449
Marye, bijušais bija krietni vecāks par mani, tā kā tas nestrādā ;)
22.10.2013 17:11 |

Reitings 449
Zīle, tas ar nestrādā - būt tādai, kāda esmu. Negrib mani
22.10.2013 17:11 |

10 gadi
Reitings 4446
muhahahaaaa, anālais kā iemesls, lai neprecētu, psc, kā tu to ķēmu 9 gadus piecieti? :D
22.10.2013 17:12 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Šaubos, kad ēst gatavošana vai anālais ir īstie iemesli, jo tie ir tikai sīkumi.
22.10.2013 17:13 |

10 gadi
Reitings 4446
nika, strādā gan, vajag tikai satikt kādu, kuram patiksi tāda, kāda esi.
22.10.2013 17:13 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Varbūt nevajag sevi salīdzināt ar citām. Un uzskatīt, ka pasaule ir negodīga, jo Tevi vīrietis neapprecēja, bet citas, tās sliktākās, redz, kāds apprec.
22.10.2013 17:14 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nika. Tad beidz pielīst vīriešiem un liec mīksto viņiem visiem. Tas kurš gribēs tevi pacietīs arī visus tavus untumus :D
22.10.2013 17:14 |

Reitings 449
Centīšos... centīšos būt neuzbāzīga, centīšos ignorēt vīriešus. Visa dzīve viens liels centiens. Ntos gadus centos būt pēc iespējas labāka, lai nopelnītu sievas statusu. Tagad jācenšas būt vēl kaut kādai. Kā man tas viss ir panicis... goda vārds!
Jā, man tagad ir emocionāls izvirdums, kuru es noteikti nožēlošu, bet man zb visa tā cenšanās!
22.10.2013 17:19 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Nika, Tava attieksme runā pati par sevi ....

Es tā kādreiz izteicos par kažoku ( piedod , mans mērķis nav Tevi aizskart ) visām ir ,a vot man nav ... Pie tam katru reizi ieejot veikalā neviens no tiem spalvu kamoliem mani neuzrunāja un nepatika, bet visām ir un man arī vajag ....
22.10.2013 17:24 |

10 gadi
Reitings 13809
A kāpēc jācenšas? Līdz kāzām izliksies par citu cilvēku, pēc kāzām parādīsi īsto sevi? Un tad atkal vaino vīrieti, ka drīz pēc kāzām vīrietis grib šķirties, pamatojot ar to, ka līdz tam sieva bijis cits cilvēks.

Baudi dzīvi, priecājies par uzmanību, ko saņem no vīriešiem, pievērsies sev. Un tad tas īstais arī nāks - kad negaidīdi, kad nemēģināsi saslēgt važās un aizvilkt uz zagsu.
22.10.2013 17:24 |

Reitings 128
Reģ: 17.06.2013
Piekritīšu Zīle teiktajam - liec mīksto uz večiem!! Velti nākamo pusgadu tikai un vienīgi sev, lutini, izdabā kaprīzēm, atrod jaunu hobbiju. Nospied Stop podu attiecībām. Norims emocijas un sāpes, tad būs atbrīvota vieta jaunam vīrietim tavā dzīvē.
Diemžēl Tev ir trapījies komforta meklētājs, bet labi, ka pasūtīji viņu trīs mājas tālāk!
Visas atrunas par sliktu mājsaimnieces lomas pildīšanu un nesaderību gultā ir FUFELIS, to nevienā mirklī neņem galvā!!! Ja mīl, mīlēs gan piedegušas kotletes, gan tavu sniegumu gultā!
Vēl ieteiktu pieturēties pie veselā egoisma principa attiecībās, lai veči nekāpj uz galvas. Saglabā mugurkaulu un neaizmirsti, ka pirmais cilvēks kuram ir obligāti Tevi jāmīl esi Tu pati!
22.10.2013 17:43 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ja mīl, tad neizbrāķē cilvēku kaut kādu seksa kaprīžu vai saimniekošanas dēļ.
22.10.2013 17:49 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Negribu apbēdināt vēl vairāk, bet ir tādi cilvēki8 kuriem nav lemts apprecēties un radīt ģimeni. Un nesakiet ka tā nav! Ir ļoti dauydz vientuļu sieviešu, kuram nav bērnu un kuras tā arī nekad neapprecas. Mana tante jau 45 gadi bet tā arī ne reizi nebija precējusies - neviens viņu negribēja precēt, tikai randiņi, paveicās, ka jaunībā palika stāvoklī - vismaz ir dēls! Mammai darba viena skolotāja - 50 adi un bez bērniem un vīra. Un tādu ir ļoti daudz. TaPēC vajadzetu neieciklēties uz to kā uz džīves mērķi, lai beigās neaplauztos. Jāpieņem ka var būt rī tāds variants. Man gan pašai ir tikai 24 gadi, bet jau 3 gadus esmu viena un mani arī neviens negrib. Un neiet runa par precībām, bet par vnk randiņiem, attiecībām vai kaut vnk seksu - ar izskatu man ir viss kārtībā, bet acīmredzot kaut kas manī iekšā nav kārtībā. Un es pieņemu ka iespējams man nav lemts būt piepildītai ģimenē. Tapēc es meklēju citus veidus kā aizpildīt savu tukšumu. Es mācos, mācos valodas, lasu, vēl vairāk pilnveidoju savu ārieni. Kaut gan dazreiz pārņem depresņaks, ka tā cenšos, bet neviens nenovērtē, ka man ir skaits trenēts ķermenis, bet nav ka priekšā izģerbties un tad liekas, ka cenšos veltīgi un ieslīgstu bezdarbībā, tad atkal saņemos un daru to visu priekš sevis (kā pašlaik) un tā pa riņķi.

Nu es studēju medicīnu un man ir vienhs mēŗķis - rezerves plāns, ka ja līdz 35 gadiem nebūšu nodibinājusi ģimeni tad došos kā ārsts brīvpratīgajās misijās, ano projektos. Es sevi meirinu ar to, ka ja man nav lemts realizēties attiečībās tad manai džīvei ir cita nozīmē - palīdzēt, varbūt izglābt džīvību kādam nākotnes revolucionāram, varbūt veikt kādu atklajumu savā jomā, kaut ko sasniegt, izmainīt...

Tā kā iesaku paskatīties plašak uz savu dzīvi un iespējams tev paliks vieglāk kad pārstāsi ieciklēties!
22.10.2013 18:11 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Ella, visu cieņu tev..Kaut vairāk tādu cilvēku būtu, kā tu. Tiešām malacis, ka spēj tā.

Nika, saprotu tevi, kad biju viena, arī mācās visādas sliktas domas galvā. Bijām 7 gadus kopā, neapprecēja. Pašķīrāmies. Tagad, pirms pus gada sagājām atkal kopā. Teicu, ka nesaiešu kopā, ja neredz nākotni ar mani un nevēlas precēt tuvāko 2 gadu laikā, jo vairs netaisos šķiest savu laiku. Teica, ka precēšot un grib būt ar mani. 7 gadus gan vairs negaidīšu :D
Man tas tomēr ir svarīgi - kāzas un ģimene līdz 30 gadu vecumam.
22.10.2013 18:54 |

Reitings 15
Mēs nedzīvojam rozā brillēs, mums vienkārši bija ļoti labi kopā. Jau salīdzinoši sākuma pusē es viņam pateicu, ka bērnus vēlēšos tikai ģimenē un 10 gadus netaisos 'draudzēties', arī 5 ne un to, ka nav jāpaiet obligāti 1 gadam vai kādam konkrētam notikumam, kad esam kopā. Un tā pēc nepilna gada saņēmu bildinājumu. Pēc pusgada apprecējāmies un man bija/ir tikai 22 gadi, vīrietim tik pāris gadu vairāk (neesmu stāvoklī un pagaidām arī neplānojam). Un esmu laimīga, ka vīrietis mani ir novērtējis, bet piem. viņa draugi laulības neuzskata par prioritāti.

Par sevi tā sapratu, jo cik pāru nav pazīstami, kuri draudzējas 4-10 gadus, neprecējušies, un es tā negribēju.

Bet domāju, ka noteikti viņam šie mani ne gluži ultimāti, bet domu gājiens lika noprast, ka nav ko vilkt garumā.
Tāpēc vajag jau attiecību sākumā, ja tāda tēma tiek apspriesta, noteikti teikt, ka Tev laulība ir svarīga (ja attiecīgi tā ir) un tuvākajā laikā arī to vēlētos!
22.10.2013 19:11 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Nika - bet tu jau neesi bijusi tu, ja visu laiku tādi centieni, tādi centieni vien, ka esi pārgurusi, tev tas ir apnicis. Atbrīvojies, beidz censties citu dēļ visu laiku.
Un par to, ka nederi kā sieviete, jo nedod snikeru stumdīt un nepiebāz kunga kuņģi ar karbonādēm - nu zini, būtu pa muti uzšāvusi un patriekusi uzreiz, nevis centusies.
22.10.2013 19:33 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Es sevi meirinu ar to, ka ja man nav lemts realizēties attiečībās tad manai džīvei ir cita nozīmē - palīdzēt, varbūt izglābt džīvību kādam nākotnes revolucionāram, varbūt veikt kādu atklajumu savā jomā, kaut ko sasniegt, izmainīt...

un tās kuras nav ārstes, kāviņās var sevi mierināt? :D līdz 35 gadu vecumam
22.10.2013 19:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits