piedodiet, par tik skarbu virsrakstu, bet tā ir!
nesen nāca gaismā, ka viņa mani aprunā, jā, es nojautu, ka es neesmu pēc viņas gaumes tā ideālākā vedekliņa, un kamēr ar puisi tikai draudzējāmies, tad vēl tēloja draudzīgo, bet tagad kopš ar puisi jau laiciņu dzīvojam kopā, nācis gaismā, ka viņa manam puisim par mani aprunā, runā visādas pretīgas lietas par mani, viskko izdomā, vārdu sakot nomelno kā vien var, mēģina manī atrast kautko sliktu, vārdu sakot, grib lai mēs izšķirtos, viņa ir tāda draņķe!!! tā kā tāda bērnišķīga klačiņa "viņa tāda, šitāda, paskaties kā viņai tas izskatās, šitais, blāblāblā..."
Man acīs viņa neko sliktu par mani nesaka, tikai nākas noklausities visādos zemtekstos! Ar kuriem saprotu, ka viņai nepatīku un redzēt mani negrib!
un es vēl domāju, kapēc manam draugam pret mani pēdējā laikā tādi dīvaini uzbraucieni, bet tagad tak skaidrs! Māmiņa mīļā acīs pūš!!!!! :@@@
lieki piebilst, ka mani nav par ko aprunāt! tie visi uzbraucieni ir galīgi ne pa tēmu, piemēram man būtu mugurā zaļa jaka un tad viņa teiktu "paskaties, paskaties, zaļa, fui, tā taču nesmuka krāsa, fui kāda tev meitene" un kkas tamlīdzīgs! vārdu sakot viss, lai tik mēs izšķirtos, jo piesieties man nav kur.
KO LAI ES DARU??????