Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

steidzami!

Reitings 211
Reģ: 20.05.2013
Sveiciens,
garos vārdos un situācijas aprakstā neieslīgšu, vien pašu galveno problēmu, kurai steidzami nepieciešams padoms! Ļoti lūdzu neizteikt apvainojošus vai stulbus komentārus, jo situācija diezgan nopietna un man nav ne jausmas kā rīkoties, arī īsti neviens šobrīd palīdzēt nevar.
Tātad - Rīgā,Purvciemā, dzīvo māte ar savu pieaugušo dēlu (pēc 50), tēvs ir nesen miris. Dēls šovakar ir kārtējo reizi kārtīgi piedzēries un traucē mieru manai omei. Vecmamma neko daudz aizrādīt nevar. Rīt abiem darbs. Viņa policiju saukt nevēlas, jo domā, ka dēls nomierināsies (to viņa saka, lai mani nomierinātu) Es zinu, ka tā nebūs un viņa nevarēs visu nakti normāli pagulēt. Ar pašu pļēguru nav vērts runāt - viņš tāpat nesapratīs un omei mieru nedos šonakt.
Ko reāli ir vērts šovakar darīt? man piezvanīt policijai (esmu pašlaik citā pilsētā)?
Kā ir ar sociālo dienestu (ko viņi var/nevar šajā situācijā darīt un vai ir vērts tādam zvanīt 20:00 vakarā jeb tagad? Meklēju kādu info par Rīgas soc. dienesta darba sfērām, bet neko daudz nesapratu.
Nav pieredzes šajā jautājumā, jo kamēr vectēvs bija dzīvs - dēlu vēl kaut kā varēja nomierināja. Diezgan smaga situācija, man reāli ļoti žēl savas omes.
Lūgums atbildēt tikai zinošajiem, jo man, diemžēl, nav citam kam īsti vairs prasīt padomu.
21.10.2013 19:51 |

Reitings 211
up up up
21.10.2013 19:54 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
es domaju, ka policijai var zvanit. mana ome ari sauca policiju, kad opis pa dienu piedzeries majas naca, tad vinu savaca uz diennakti un bija miers kadu laiku,
21.10.2013 20:00 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Vai nu Tu uzņemies atbildību omes vietā un zvani policijai.
Vai arī atstāj atbildību uz omi un klausi kā viņa saka, ka vina negrib neakm zvanīt un pati tiks galā. Ja ome ir pieaudzis cilvēks un vēļ pat strādā, tad ir rīcībspējīga un pati arī tiks galā ar to dēlu, ja tomēr lūz tev palīdzību, tad zvani policijai, jo no citas pilsētas tu nekādi savādāk nevari līdzēt, kā nosūtīt palīdzību no malas.
21.10.2013 20:16 |

Reitings 211
jā, skatīšos vēl pēc situācijas. piezvanīju vēl vienam radam - viņš teica, Bauskā esot tāds mācītājs Mediņš un viņam ir speciālas atkarīgo skolas vai kaut kas tāds. Varbūt kāds zin ko sīkāk un ir saskāries ar šo mācītāju?
Galvā visu laiku brainstormings, cenšos rast kādu risinājumu ja ne šodienai, tad nākotnei
21.10.2013 20:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits