Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Cik cilveeks tomeer ir diivains!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es lasu un domaaju,cik cilveeks tomeer ir diivains-eediis neveseliigi un tad ,kad buus jau apals,saaks atkal izmisiigi nomest to lieko un tad atkal viss no saakuma-viena mirkla aizrausanas utt.Liks uz sejas visu iespeejamo-lai uz vienu momentu buutu tas efekts,tad kad seja sabojaata,tad izmisiigi meklees kosmetologu,lai visu atkal salabotu utt
Nepacietiiba visaa...Kaapeec nevareetu saakt eest normaali-peec iespeejas veseliigaak,lai augums,aadaa buutu labaaka.Tas tacu izmaksaatu daudz leetak arii.
Taapat skatos ar dreebju kalnu iegaadi...Tiek pirkts viss taadaa emociju uzpluudaa-tad tikpat aatri viss atkal tiek paardots,atdots...Nav pacietiibas pat paneesaat vienu sezonu.
Tad beigaas diskusija-nav naudas!!!
Vai tiesaam ir gruuti visu dariit taa ,ar domu-peec kaada laika redzeesu rezultaatu...Soreiz domaaju tiesi par eesanu,vingrosanu.Tad kad cilveeks izskataas labi ,juutas labi,tad man liekas zuud arii tas trakais mantu kults-nav nepieciesami daudz apgeerbi,lai labi justos,izskatiitos.
Padaliisimies domaas!
21.10.2013 18:56 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Mantu kults, cik novērots, ir arī cilvēkiem, kuri izskatās labi Par pārējo - kā jau minēji - nepacietība ir visa pamatā. Gribās tagad un uzreiz.. Ir pacietīgāki cilvēki, ir mazāk pacietīgi. Ja tas, ko esmu ieplānojusi, nenotiek ātri, zaudēju iekšējo motivāciju un atmetu ar roku. Pati to ļoti pārdzīvoju, jo galvā jau saprotu, ka rezultāti dažādās dzīves jomās nebūt nav jāgaida uzreiz... Bet tās emocijas, un nosacīts izmisums, kad,piemēram, nedēļu ēd tiešām veselīgi, pūlies, bet uz svariem nekas nemainās.. Nu tad man tiešām uz mirkli tā iekšējā motivācija zūd. Domāju, ka daudziem ir līdzīgi.
21.10.2013 19:01 |

Reitings 84
Reģ: 08.10.2013
Jā, cilvēka daba ir dīvaina

Man patīk šis:
21.10.2013 19:03 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nu nezinu, kas ir tās lietas, ko tā smērē uz sejas, ka pēc tam jāglābj? Tas jau drīzāk vecumā, kad jaunība no rokām slīd ārā, sākās.. Viss cits - jāizglītojas, nekas vairāk. Arī tevis minēajā vingrošanā, ēšanā. Cilvēks biezi nezina vienkārši, nesaprot, negrib zināt. Tad atliek tikai pašam apdedzināties līdz sāk domāt. Pieredze, pieredze. Un tā it visā. Pacietība, jā. Tās bieži trūkst it visā, arī man.
21.10.2013 19:05 |

Reitings 218
Reģ: 20.08.2012
jā. lielais vairums patiesi dara un domā tā. iz dzīves - kad es apkārtējiem saku - man ir diēta/atslodze, visi izbrīnā iepleš acis un saka - bet tev taču nav tur, ko mest! es atbildu - tāpēc es jau savlaicīgi parūpējos par to, lai tas nebūtu manāms. joprojām visi bolās un plikšķina acis, nu bet kā tā; šai taču labumā nekas neiet. neiet tāpēc, ka strādāju pie tā un negribu sagaidīt brīdi, kad liekie kilogrami ir acīmredzami (lai gan tad visiem būtu pašsaprotami, kādēļ sēžu uz diētām)
no vienas filmas, tur bij' tāda ainiņa, kur sieviete teica - visiem vajag pie tā (svara) piestrādāt. tās, kas pie tā nepiestrādā, tās, kuras uzdodas par dabiski tievām - tās ir tās, kas strādā visvairāk. visliekāko piepūli prasa radīt ilūziju, ka nav bijis nekādas piepūles. filma gan bija angļu valodā, ļoti akurāti iztulkot nevaru, bet doma ir aptuveni tāda.
21.10.2013 19:06 |

Reitings 16208
Hone-es runaaju ar savaam pazinaam par to mantu(dreebju ,kurpju ,somu) kultu.Runaajaam tiesi par to ,cik aatri viss apniik...nav veeleesanaas kaadreiz pat paaris meenesus turet skapii lietas-viss ir apnicis-ir veelme iet un pirkt jau naakoso ...!Tu esi psihologs-pasaki vai tas nav saiastiits ar taadu lietu kaa uztveres nenoturiibu?Kaut kas taads liekas notiek biezi attieciibaas arii-nav taas noturiibas.Viss liekas apniikst loti aatri...!
21.10.2013 19:07 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Ta nu vins ir-cilveks sak uztraukties tikai tad, kad jau ir paradijusas jutamas un acimredzamas sekas, bet nav ieinteresets celonu likvidesana. Biezi vien cilveki doma "Ar mani jau tas nenotiks, un mani tas neaskar". Vispirms daram un tad domajam, nevis domajam un pectam daram. Domaju, ka arstiem, kosmetikiem, zobarstiem, farmacijas industrijai butu daudz mazak darba un ienakumu, ja cilveki jau savlaicigi ieverotu profilaksi.
21.10.2013 19:15 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Nu ļoti bieži tāda nenoturība ir saistīta ar pašvērtējumu. Tas parasti strādā pēc modeļa - varbūt nākamā kleita man piestāvēs labāk, varbūt nākamais puisis pret mani izturēsies labāk. Tā ir nepārtraukta vēlme sev kaut ko apliecināt, ''neērtība'' ar sevi. Tad tīri drēbju ziņā (un mantu vispār) tas var būt nomākts garastāvoklis, notikumi, ar kuriem cilvēki netiek galā - jaunas mantas viņiem uz mirkli liek justies kā jaunā ''pasaulē''. Bet tikpat labi tas tiešām var būt kā vienkārši uztveres nenoturība (kaut kas līdzīgs kā uzmanības deficīts un hiperaktivitāte) - kad viss ļoti strauji beidz kļūt saistošs, drēbes apnika, dzīvoklis apnika, puisis apnika, darbs apnika - un tā tie cilvēki rotā pa dzīvi nekad ''nenolaižoties''. Tas viss, protams, var būt ļoti individuāli Jaunas lietas var pirkt arī kā motivatoru (pati kādreiz piekopu šo ''greizo'' loģiku) - pirku mazākas drēbes ar domu, ka nu tad saņemšos un notievēšu. Tad nopirku vēl vienu, tad vēl vienu, tad vēl vienu. Bet vienmēr pēc laika attapos, ka nu nav ko turēt skapī, jo motivēt nepalīdz un jēgas nekādas - tad atdevu projām.
21.10.2013 19:18 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Pasaule ir parak daudz kardinajumi-gruti tureties preti un trauce racionali domat. Visi tie marketinga triki, reklama, tas vis orientets uz pateretaju vajo psihi.
21.10.2013 19:22 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu. Man šķiet, ka cilvēkam, kurš ir apmierināts ar sevi, savām domām un attiecībām ar līdzcilvēkiem, NEKO nevajag. Nonākt līdz tai apmierinātības stadijai gan tik viegli nav..
21.10.2013 19:28 |

Reitings 16208
Salomee-es te gribeeju mineet vienu piemeeru no sava peedeejaa brauciena uz Riigu.Es satiku loti simpaatisku meiteni ar beerninu uz rokaam un tajaa briidii iedomaajos-cik skaista ir sii meitene ar savu beerninu.Meitene bija loti vienkaarsi apgeerbusies,ne minas no kosmeetikas-vina bija laimiiga sajaa momentaa,turot savu mazo dziiviibinu...Vina bija sasniegusi so iipaso sajuutu laikam!
21.10.2013 19:34 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Piekrītu. Es ilgi esmu grēkojusi ar savu sejas ādu-biju pieradusi pie tā, ka Dieviņš mani ir lutinājis un vizuālās problēmas faktiski nav bijušas, tad nu gaidīju, ka arī sejas problēmas pašas atrisināsies. Tagad tikko atnācu no aptiekas bez naudas, jo sapirkos Roznieces izrakstītos produktus. Priekšā ilga ārstēšana. Zinu, ka vainīga esmu es pati.
21.10.2013 19:37 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
par iepirkšanos man ir tādas pašas domas kā varonei no filmas Confessions of a shopaholic.
"When I shop, the world gets better, and the world is better, but then it's not, and I need to do it again."
tajā mirklī es jūtos laimīga lai cik tas nožēlojami neizklausītos...un pēc tam atkal viss pa vecam...un gribas pirkt tās lupatas vēl un vēl...
21.10.2013 19:42 |

Reitings 16208
Peekaboo-mans viirs saka tiesi to pasu tad,ka suutu saviem radiem ,draugiem pacinas.Lai cik un ko es nesuutiitu,nevestu-liekas nekad nav gana...taa laimes sajuuta ir iepirksanaas laikam!
Es esmu nonaakusi stadijaa ,ka laimes sajuuta ir pavisam citaa virzienaa!
21.10.2013 19:48 |

Reitings 182
Reģ: 14.09.2013
Emmanuelle

Tu nekad neko neesi darījusi emociju iespaidā?
Manuprāt tas nav dīvaini, ka reizēm cilvēki ēd neveselīgas, bet garšīgas lietas - jo viņiem gribas tās emocijas. Tāpat ar drēbēm.

Es arī tagad ēdu čipsus, jo man gribās to garšas sajūtu. Protams, ja es visu laiku ļautos emocijām ar nekas labs nebūtu. Visu ar mēru, kā mēdz sacīt
21.10.2013 19:52 |

Reitings 16208
Salna-es emociju uzpluudaa apreceejos ar amerikaani!
Viss ko es eedu ,man liekas garsiigs.
Es esmu nonaakusi taada stadijaa,ka man garsiigs liekas loti vienkaarss eediens.Es veel Latvijaa smeejos,ka mani nesaistiija pilniigi nekas ,ko cilveeki uzskatiija par garsiigu...man garsiigas bija viss no mammas daarza un rupjmaize ar biezpienu!
21.10.2013 19:59 |

Reitings 182
Reģ: 14.09.2013
Emmanuelle

Man ļoti garšo rupjmaize ar biezpienu. Un tāpat man garšo daudz veselīgas lietas.
Bet piemēram pēdējās dienas es esmu apēdusi nereāli daudz šokolādes krēma ar maizi. Man tāds emocionāls periods.
Parasti cilvēks ēd labi un jūtas labi, tad, kad viņš ir apmierināts - stabila dzīve, draugi - kas nu kuram ir nepieciešams, lai viņš justos ērti.

Tā lūk, cilvēks tikai meklē laimi, neko vairāk!

Jā un fiška slēpjas emocijās. Vienmēr. Ja jūtas ir kārtībā - arī cilvēks tāds būs un nevajadzēs sevi "postīt" ar sliktu ēdienu utt.
Piemēram, līdzīgi - kāpēc cilvēks smēķē? Es to nezinu..
21.10.2013 20:43 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
Tad tīri drēbju ziņā (un mantu vispār) tas var būt nomākts garastāvoklis, notikumi, ar kuriem cilvēki netiek galā - jaunas mantas viņiem uz mirkli liek justies kā jaunā ''pasaulē''

piekrītu!! uz to brīdi dzīve ir laba. man bieži vien pats iepirkšanās, mērīšanas process ir svarīgs, ne tik daudz tas gala pirkums, jo pirkums pēc kāda laika jau vairs nav interesants.
21.10.2013 20:50 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ziniet, es laikam tomēr oponēšu viedoklim, ka ja esi par 100% apmierināts ar sevi un līdzcilvēkiem, tev neko nevajag.

Sāksim jau ar to, ka utopija šajā saulē ir reti iespējama, bet pat, ja tā, pat ja cilvēks ar visu ir apmierināts, kāpēc viņam pēkšņi NEKAS no materiālās pasaules nav vajadzīgs? Tas ir tā, ka sasniedz Nirvanu, vai ej kartupeļu maisā un dzīvo alā? Kā izpaužas NEKAS? Man gan laikam būtu vajadzīgs. Es gan nekad neesmu bijusi no tām, kam vajag 20 kleitas, 5 skropstu tušas&co, bet ticu, ka skaistas lietas man patiku ikvienā emocionālajā dzīves fāzē.
21.10.2013 21:46 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
_paris+
21.10.2013 22:01 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
eediis neveseliigi un tad ,kad buus jau apals,saaks atkal izmisiigi nomest to lieko un tad atkal viss no saakuma

katram cilvēkam ir produkti,kuri vairāk garšo nekā pārējie. ja viņam garšo zirņi ar speķi un necieš salātus , griķus utt.,tad kāpēc gan viņam katru dienu ēst to,kas negaršo un mocīt ar pūlēm iekšā to visu. protams,ka cilvēks pārdzīvo par vizuālajām maiņām,taču tas ir jautājums ,kas svarīgāks -vizuālais, vai arī apēst kārotās pankūkas ar ievārījumu. tas jau ir gribasspēka jautājums. ne jau visi katru dienu var atteikties no konfektēm, hamburgeriem.

uz sejas visu iespeejamo-lai uz vienu momentu buutu tas efekts,tad kad seja sabojaata,tad izmisiigi meklees kosmetologu,lai visu atkal salabotu

viņa varbūt nesaprot,ka ar lielo kosmētikas kārtu sabojās savu sejas ādu. vēl kāda ir kompleksaina un nevar iziet savā dabiskajā izskatā. nesēdēs viņa mājās un neslēpsies no citiem. uz darbu jāiet, uz lekcijām jāiet.

Taapat skatos ar dreebju kalnu iegaadi...Tiek pirkts viss taadaa emociju uzpluudaa-tad tikpat aatri viss atkal tiek paardots,atdots...Nav pacietiibas pat paneesaat vienu sezonu.
Tad beigaas diskusija-nav naudas!!!

ja sievietei ir pietiekami daudz naudas,lai to atļautos,tad kāpēc gan nenopirkt, neiepriecināt sevi ,neuzpucēties?ja atdod kādai trūcīgākai,tad tas tak forši,ja iepriecina radinieci,kura nevar atļauties skaistu kleitu,jaunas kurpes.
par pārdošanu...kādai tiek vaļā no apnikušajām drēbēm un kāda iegādās par lētākam cenām ..un jūtas laimīga,ka ir izdevies nopirkt ,kaut ko pa lēto,izdevīgi,jo varbūt nevar atļauties šī dizainera drēbes nopirkt jaunas veikalā.
protams,ka ir skumji,ja kāda izvēlas vispirms pirkt drēbes neviss nomaksāt rēķinus, nopirkt sev pārtiku..un pēc tam atjēdzas,ka 80% algas ir iztērējusi apģērbā un neko vairs nevar atļauties. zinu reāli arī tādas sievietes. tā jau ir atkarība.
21.10.2013 22:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!