Vienkārši es nesaprotu, ja jau cilvēks ir Make-up guru, tad kā viņa nezin ka blondīnēm uzacīm ir jābūt tikai 1-2 toņus tumšākām par matu krāsu, un noteikti ne jau tik milzīgām :D
Vienkārši es nesaprotu, ja jau cilvēks ir Make-up guru, tad kā viņa nezin ka blondīnēm uzacīm ir jābūt tikai 1-2 toņus tumšākām par matu krāsu, un noteikti ne jau tik milzīgām
Nu tur jau tā lieta, ka make-up guru, nevis koptēla vai stila guru :D Un tas viss neaprobežojas tikai ar "pareizo" krāsošanos :) Bet nu jā, daļēji piekrītu arī Tev :D
Es neapšaubu ka viņa māk smuki uzkrāsot gan sevi, gan citus cilvēkus, vienkārši TĀS uzacis, nu nevaru, visu sabojāja, pat skatīties līdz galam negribēju. :D
intar Nevienu brīdi neesmu te spēlējusi baigo stilisti, tas ir tas kas man ir mācīts, jo pati apgrozos skaistumkopšanā, tā ka zinu ko runāju. ;) Protams ir izņēmumi, kur par blondīni kļūst krāsojot no tumšiem, līdz ar to ir kā Tevis ieliktajās bildēs. Tā ka pati te nespēlē pārgudro :D
P.s. Pēdējā bilde neietilpst kategorijā 1-2 toņi :D
Kas attiecas uz piekasīšanos Zanei, nu, es izvēlētos savu make-up taisīt pie meistares, kuras stils un gaume man patīk un atbilst manam stilam un gaumei. Tātad, ja man make-up meistares pašas uzacis liktos nesimpātiskas, es ietu uz citu salonu. Ar tādu lietu jārēķinās arī frizierēm, stilistēm utt.
Tieši tā, ir dažādi!! A tavs koments (kas ir ne pa tēmai) ir uzbrauciens uzreiz! Nu ko var piesieties... Lai meitene krāso lillā uzacis - tev nav viņa jāmāca...