Čau, foršās!:)
Šodien izlasīju tādu ziņu, ka var pieteikties Forumscinema akcijā, kurā būs jāuzstāda rekords, cik ilgi varēsi nosēdēt kino, skatoties filmas.
Ko sakāt par šādu joku?
Vai piedalītos?
Parasti liekas muļķīgas šīs akcijas, ka piemēram turēšanas pie TV uc. Bet šis šķiet interesanti. Pašai patik apmeklēt kino, apsver domu varbūt pieteikties!
Kā domājat, cik filmas varētu nosēdēt?:)
Te sīkāk pastāstīts. http://www.forumcinemas.lv/News/CinemaNews/2013-10-21/2068/Meklejam-Latvijas-izturigako-kino-skatitaju/
Cik sapratu, tad var piecelties kājās, un 10 min aiziet līdz wc.
Bojā jau veselību negulesana, bet domāju, ka 1 nakts neko nenodarītu.
Vienig7, ka pēc tam nav riebums iet uz kino. :D
es laikam nevarētu, jo pie tv vairāk par 2 filmām točna nevaru mierīgi nosēdēt un noskatīties. ja es paralēli varētu sēdēt un kko knibināties, tad moš varētu.
bet nu tu droši piesakies. garlaicīgi nebūs pat tad, ja sametīsies garlaicīgi no filmām :D jautrākais būtu tad, ja viņi liktu pašas neinteresantākās filmas :D
Rekorda uzstādīšanā piedalīsies 10 finālisti, kuri tiks izvēlēti pēc nejaušības principa izlozes kārtībā. Organizatori patur tiesības neapstiprināt dalību rekorda uzstādīšanā, nepaskaidrojot atteikuma iemeslus.
būtu LV pieteiktos :)
man šķiet mans draugs pat mani pieteiktu, lai es aizietu atsēdētos un atskatītos filmas un liktu viņam mieru uz gadu, jo viņam nepatīk kino :D