ir amati,kuros pietiek ar vidējo izglītību
bet man zināmās saņem minimālo ,vai arī 250ls
ja paskatīsies sludinājumusSludinājums nav rādītājs - tur nereti norāda kaut ko, jo kaut kas ir jānorāda.
Sniegbalte - vai tad es runāju par tevi? tu jau vispār nepiedalījies šajā diskusijā. ja vien protams, kaas nav tavs otrs profilsheheh....meitenes taču sekojiet līdzi,no kuriem profiliem sēdiet šeit,ja reiz ir vairāki. :D
Bērnudārza audzinataja man zinama ir tikai 1 kursa studente un tak strada.
ir valsts iestādes,kurās sekretārēm, trauku mazgātājam, apkopējām , dežurantiem, bibliotekārēm utt. pietiek ar vidējo izglītībuSekretārēm gan ar vidējo nepietiks, nākamie trīs - ok, tam piekrītu, bibliotekārēm arī ar vidējo nepietiks.
zinu sporta veikala ilgggadeju vaitaju ar labu algu, zinošu atčuy ar videnes izglitibu.Piekrītu, ka daudziem pietiek ar vidējo, bet ar valsts iestādēm tur mazliet savādāka tā situācija, īsāk sakot - valsts iestādēs to augstāko visdrīzākais vajadzēs, ja vien nepretendēs uz dežuranta, apkopējas utt. vietu.
Viņām ir tāda opcija, ka tiklīdz viņas iestājas pirmajā kursā, tā var strādāt bērnudarzā, bet augstskolā vispirms ir jāiestājās.jĀ šo jau liekas reizes tris teicu:D
Liekas, kad ar to nevar daudz nopelnītCik man zināms, tad neko nevar nopelnīt, jo tāda iespēja kā peļņa nemaz nedrīkst būt - tam jābūt brīvprātīgajam darbam. Bet varbūt es kļūdos un ir iespēja kaut ko izmaksās iekļaut.
man bija vidējā un strādāju valsts iestādē par sekretāri. pirms runā, ir jāzina.