sophie Nē, mēģinu ar viņu runāt, viņš ir noslēgts. Vienīgais, ko teica ir, ka neredz šim visam izeju.
CrazyMonday Es ļoti ceru, ka tas ir stresa dēļ. Viņi ar māti nerunā, dziedniece teica, ka viņa ir pārliecināta un to vien gaida, kad viņš sapratīs, ka tālu ar mani netiks un atgriezīsies pie viņiem strādāt. Es jau mēģinu, visu laiku. Jo vairāk cenšos, jo sliktāk paliek. Saka, ka izturoties kā vienmēr un nekad nav mainījies. Viņš NEKAD nav tāds bijis. Tagad ir kā svešs cilvēks. Vistrakākais jau,ka vakar prasīja, lai paņemam pauzi un šodien, kad prasīju,vai mani vēl mīl, atbildēja - laikam.
surli_murli Es arī agrāk neticēju, Šī bija man kā vēļ neatklāta dzīves daļa. Man vēl zobs sācis sāpēt un uz sejas kaut kas dīvains sācis mesties, pagaidām tikai apsārtis vaigs,bet smeldzīgi dedzina visu laiku. Vispār esmu ne pa jokam nobijusies.
womankind Problēma jau, ka šajā pilsētā nav nekādu darba vakanču. Ja braukšu prom, tās būs beigas visam. VIņu arī negribu šādā situācijā pamest, jo joprojām naivi ceru,ka viņa attieksme ir tikai izmisuma izpausme.
Zakjis* Es viņam smadzenes nečakarēju, es tieši otrādāk, mierīgi cenšos noskaidrot kas,kā. Ar māti viņš nerunā. Ar māti es neiešu runāt un pazemoties. Pietam tāpat zinu, ka viņa mani atstums un sagraus vēl vairāk. VIņa barojas no citu pāŗdzīvojumiem un ciešanām.