horoskopi un attiecības

Reitings 15
Reģ: 06.04.2013
Sveikas! Kā jūs domājiet, vai horoskopa zīme ietekmē attiecības ? Vai esat ko novērojušas? Es tam īsti neticu, bet vēlos uzzināt jūsu domas.
20.10.2013 19:50 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
horoskopiem neticu, bet dzimšanas kartēm gan, horoskops ir ļoti vispārināts, bet dzimšanas kartē var smalkāk redzēt rakstura īpatnības un vēl šo to:)!
piemēram, mana saules ascendant zīme ir mana vīrieša mēness zīme un otrādāk, ko atkāju tikai nesen, interesantas sakritības, saskaņa ;)!
21.10.2013 10:55 |

Reitings 419
Reģ: 21.08.2011
piekritīšu par uguns zīmēm.
Pati esmu uguns zīme un mans draugs arī ir uguns zīme, kāpajam viens otram uz galvas, bet tomēr ir līdzsvars. ļoti saderam.
Esmu manījusi, ka tiešām ļoti ātri zuda interese par ūdens zīmēm (bijušajiem), jo man laikam vajag kādu, kas man mazliet pakāptu uz galvas un noliktu pie vietas. bet šie tādi maigi pārāk.
21.10.2013 11:00 |

Reitings 419
Reģ: 21.08.2011
Un es ļoti ticu horoskopiem.. :)
Jo ne reizi vien apstiprinās visas tās rakstura iezīmes, kas ir raksturīgas attiecīgajai horoskopa zīmei
21.10.2013 11:03 |

Reitings 16
Reģ: 24.06.2013
Tas zināšanai par horoskopu kā tādu.Droši vien daudzas gribētu mazliet vairā uzzināt, kas slēpjas aiz horsokopa kā tāda:)

Praktiski cilvēkam ir divi horoskopi.Tas kas atbilst tavai ārienei un tas, kas būtībai.Zinu to, jo esmu kosultējusies ar astroloģi.Pēc saules esmu vēzis, bet pēc mēnees mežāzis.

"Saules atrašanās zodiaka zīmē ir tas, ko cilvēki tradicionāli uzskata par savu horoskopa zīmi. Jo Saule simbolizē personību, cilvēku, ķermeni, garu, Es... Saules stāvoklis cilvēka dzimšanas brīdī, raksturo viņa enerģētiku un vitalitāti. Saule ir arī galvenais cilvēka iekšējās gribas faktors"

"Mēness mainība simbolizē cilvēka dabu. Tā ir cilvēka emocionālā pasaule"

Īpatnēji ir tas, ka mums katram ir horoskops ar daudzām daļām, tas ir, kā katra planēta ietekmēja mūs, kad dzimām un ko tā mums deva...tas ir samērā interesanti, ja ir bijusi iespēja iemest aci savā horoskopā tik detalizēti, kā to veido astrologi.IESAKU MEITENES!
Praktiski ar attiecībām ir vēl sarežģītāk nekā ar horoskopu kā tādu.

Protams, ka horoskops ietekmē.Tas ietekmē visu!:) To kas ir ap mums, ko mēs darba un kā mēs raugāmies uz pasuli:) Un tas noteikti atbilst partneru izvēlē:)
21.10.2013 11:19 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nē.
21.10.2013 11:55 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
diezgan ticu horoskopiem. ne jau tā akli, bet interesanti ir tas, ka man nekāda komunikācija nekad bijusi ar zīmju pārstāvjiem, kas manam horoskopam ir tjipa ideāli.
zinu un apzinos to, ka man kā skorpionam noteikti nesadzīvot ar maigo zīmju pārstāvjiem. tā visa pakļaušanās, emocionalitāte, jutīgums mani vnk nesaista. tas nenozīmē, ka man vajag dzīvi asos toņos, bet es ar savu lauvu sadzīvoju itin labi, un šķiet, ka saderība mums ir labāka dzīvē, nekā rakstīts horoskopos. bet, kā jau te teica, katrs ir individuāls un pliks zīmes raksturojums neko vēl nenozīmē. zinu, ka mūsu attiecībās galvenā ir "neredzamo robežu" ievērošana, tas ir, mēs zinām, cik mēs tālu katrs varam iet katrs savā egoismā, asi sakot.
bet vienu zinu, ka auna "taisnums" mani spēj izvest. varbūt tas arī nav attiecināms uz pilnīgi visiem.
21.10.2013 12:48 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Patīk palasīt horoskopu saderības. Kaut kādā ziņā arī ticu tām lietā, bet primāri apzinos, ka katrs cilvēks ir unikāls un viens horoskops neaprakstīs vienādi visas viena horoskopa zīmes pārstāvjus. Bet horoskopu saderības var noderēt, lai apmēram nojaustu kā abiem solās sadzīvošana.
Man kā mežāzim nav sanācis labs kontakts ar otru tādu pašu. Pretpoli pievelkas (kgan ne vienmēr) :)
21.10.2013 14:55 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Puisis (pieņemsim) ir Pūķa gadā dzimis auns un es Zirga gadā dzimusi lauva. Viņš tic horoskopiem kā traks, es loģiski - necik. Tas traucēs attiecībām. Jo ikreiz, kad man būs bijusi slikta diena, viņš tikai nogrozīs galvu un teiks: "viss tavs nīgrums tikai tāpēc, ka mēness atkal vērša zīmē iegājis." Kas tā par dzīvi? ;D
21.10.2013 15:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits