Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pusdienas darba

 
Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Sveikas!:)
Tas, kuras strada, vai nemat pusdienas lidzi, vai ejat uz kafejnicu? Ko jus parasti edat? Vai pietiek ar salatiem vai edat pirmo, otro?
18.10.2013 08:23 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Parasti ņemu līdzi. Šodien gan palika ledusskapī, jo aizmirsu izņemt.
Ņemu normālu ēdienu, kas nu mājās ir uztaisīts. Piemēram, šonedēļ man bija līdzi dārzeņu - gaļas sacepums, cepts vistas škinķis ar kartupeļiem un dārzeņu salātiem, gaļas salāti, vārīti kartupeļi ar biezpienu.
Citreiz ņemu arī zupu, bet parasti līdzi ir tikai viens ēdiens, es nekad neēdu vienā ēdienreizē 3 ēdienus.
18.10.2013 08:28 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Tā kā pusdienas uz darbu līdzi ņemam abi ar vīru, tad nedēļas nogalē izplānojam "ēdināšanas programmu" visai nedēļai. Un parasti tas ir kaut kas vienkāršs, ātri pagatavojams. Ar gastronomiskām izvirtībām nodarbojamies nedēļas nogalēs. :)
18.10.2013 08:34 |
 
Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Es parasti perku kafejnica, galu ar piedevam un salatiem, citi nem lidzi, citi ed atras uzkodas, citi need neko.
Gribetos ari pasai nemt no majam, bet vienmer aizmirstu, nav tads paradums..
18.10.2013 08:43 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vakariņas gatavoju vairāk un ēdienu plānoju tādu, lai ņemtu pusdienās līdzi uz darbu. Iepriekšējā vakarā viss tiek salikts trauciņos, salikts pa vietām, nekas neaizmirstas.
18.10.2013 09:08 |
 
Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Ēdu ārpus biroja. Blakus ir pāris ajūrvēdiski vai veģetāri restorāni, kur tad arī sakomplektēju otro ēdienu. Bieži vien pusdienas apvienoju ar to, ka ir tikšanās ar kādu cilvēku.
18.10.2013 09:24 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Vakariņas gatavoju vairāk un ēdienu plānoju tādu, lai ņemtu pusdienās līdzi uz darbu. Iepriekšējā vakarā viss tiek salikts trauciņos, salikts pa vietām, nekas neaizmirstas.


Es tāpat. Ja nu kādu reizi nav ko paņemt, tad braucam pirkt Prismā gatavos ēdienus - parasti tad ņemu gaļu+salāti.
18.10.2013 09:31 |
 
Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Kā kuru reizi. Ja ir vēlme gatavot vai arī draugs pacenšas, tad ņemu līdzi. Pārsvarā gan ir līdzi paņemtais ēdiens, jo, piemēram, ziemā lieku reizi ārā negribas iet. Vai tad, kad ir lietains. Bet reizēm man ir slinkums gatavot un kuņģītis streiko, tādēļ der tikai kkāds jogurts vai auglis, ko tad arī eju pirkt uz veikalu. Bet reizēm gribas arī uz kādu ēstuvi aiziet. Viss atkarīgs no noskaņojuma. Bet darbā ir viss, kas nodrošina iespēju ņemt no mājām un ēst darbā.
Ēdu sākot no plikām auzu pārslām līdz ceptiem kartupeļiem ar karbonādi un mērci :)
18.10.2013 09:34 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
50:50.
Ja ņemu līdzi no mājām, tad parasti ir viens ēdiens - zupa vai otrais.
Ja pērku Rimčika kulinārijā no rīta, tad parasti kāda gaļa + piedevas.
Ja eju uz kafejnīcām, tad visbiežāk ņemu komplekso piedāvājumu: zupa + otrais.

Tikai ar salātiem man būtu pa īsu. Bet darba atvilknē bieži mētājās arī Rolltoni ārkārtas gadījumiem, kad nav laika vai vēlēšanās iet ārā ēst.
18.10.2013 09:56 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits