a ko vina paskatijas un neko nepateica? vienkarsi pagriezas un aizgaja? nu, zini, ja mana maate man nebutu stastijusi vienu atgadijumu pa mani , tad es sadam ''raganu tantem neticetu'' un pasmietos ta pa kaa heroin. bet mana maate stastija, ka ari bija staigajusi ar mani ratos pa aaru un kaut kada veca babuliene ielidusi pilnigi ar galvu ratos un apmeram tada gara ''vai kaads bernins bla bla bla'' mamma uzreiz sabijusies un aizbrauksi prom... un tad vina stastija kaa atnaca majas ar mani, iznema no ratiem es bijusi saakusi TA blaut, kaa nekad vispar, un visu nakti raudajusi, vina teica, ka histeriski taa, ka sarkana pilna rikle , mana mamma ar omiti jau bija riktigi sabijusas, mos saukt atros... jo es ne est gribeju neko, vienkarsi pilna riikle blavusi, bet vinas pielavusas, ka man kaut kas ar vederu esot bijis, ka gazes sakrajas un griez (vai kas tur mazuliem ar to vederu notiek)... nezinu to stastu lidz galam, bet nu laikam jau no rita parstaju blaut :D un man vel sodien savos 23 gados visu dzivi ir problemas ar kungi un zarnam..