Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

es romantiķe,viņš praktiķis

Reitings 29
Reģ: 12.09.2013
Sveikas meitenes, šodien izlasīju diskusiju par to kā pateikt džekam, ka grib šķirties,jo attiecības sevi ir izsmēlušas un sabijos.. aprakstītā situācija ir līdzīga,bet es neesmu domājusi par šķiršanos... es esmu romantiķe, man svarīgas izjūtas emocijas, es cenšos ,lai manam vīrietim blakām ir labi, sākot no ēst gatavošanas līdz seksam,kas ir kad gribās un kā gribās... bet problēma ir dažādajā dzīves skatījumā... viņš ir praktiķis, viņš valentīndienā uzdāvinās telefona stereo austiņas, es vakariņas sveču gaismā:)... kopā esam 3 gadus,bet nejūtu attiecībās izaugsmi,visas dienas vienādas... par ģimeni nevar domāt,jo neesam precējušies, neesam precējušies,jo nav sava mājokļa, bet tikai īrēts dzīvoklis, dzīvokļa nav,jo jākrāj nauda,tam visam vēl pieplusojas tas,ka arī izjūtu ziņā nav nekādas centības,lai ko dažādotu,attīstītu... darbs, mājas(vakariņas+tv ) un katru dienu tā...un kam tas viss!? Nogurstu, es esmu tā,kas risina un plāno visu ar kopdzīvi saistīto,jo pirms mūsu kopdzīves viņam bija ļoti mīļa māmiņa,kas izlutinājusi vienīgi dēlu... bail ,ka viņam nemaz nevajag ģimeni,ka labi būt vienam luteklītim,bez savas atbildības zonas...bail,ka tas viss nogalina jūtas pamazām,vai iespējams,ka kādā rītā pamostos ar milzīgu tukšumu iekšā un mani labākie gadi ir noziedoti nekam? Man 27 bet viņam 32! kuram būtu jābūt saprātīgam?
17.10.2013 15:20 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Nu 32 gadus vecu bērnu es negribētu.

Bet kas vainas praktiķim? - no romantikas vien paēdis nebūsi.
17.10.2013 15:23 |

Reitings 29
es jau neesmu pret to praktiskumu, ja reāli to izmanto lietas labā,bet ,ja ikdienu plānoju es, tad vismaz svētku reizēs sagribas romantiku, bet tās nav ne ikdienā,ne svētkos,kas par daudz,par skādi...
17.10.2013 15:25 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es uzskatu,ka ir labi,ja ir praktiķis, bet tomēr kaut kādam romantikas procentam, kaut vai mīļotās dēļ ir jābūt.
Man ir praktiķis, bet ik pa laikam mani lutina, ziedus nes, svētku reizēs padaram ko īpašāku. Noteikti viņš bez tā visa varētu iztikt, bet viņš zina,ka man tas irvajadzīgs. man gribās tādas foršās lietas,ka zinu,ka otrs ir padomājis. Līdz kaulam romantiķis vai līdz kaulam praktiķis- arī nekas izcils nav. Manuprāt.
17.10.2013 15:31 |

Reitings 13628
Kā tad viņa praktiskums izpaužas, ja tomēr viss jāplāno Tev?

Un pilnīgu praktišku man liekas nemaz nav. Katrs taču kādreiz savu sievieti palutina, vai tad nē?

Mans vīrs arī nav romantiķis, bet šodien uz darbu pusdienlaikā man atnesa bulciņas, jo zina, ka man tādas garšo. Tas ir praktiskums vai romantisms?
17.10.2013 15:33 |

Reitings 29
čāča... Tu atklātā tekstā pasaki,kā Tev gribetos lai viņš dara,jo manējais tos mājienus nesaprot, man neērti badīt un teikt,ka būtu jauki,ja tu tagad man sagatavotu pārsteigumu, aizvestu jaukā pastaigā...
17.10.2013 15:33 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es esmu darījusi tā, ka izdaru kaut ko mīļu/romantisku viņam, un tad seko viņa atbildes žests. Nu vismaz tā :D
17.10.2013 15:37 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
arī izjūtu ziņā nav nekādas centības,lai ko dažādotu,attīstītu... darbs, mājas(vakariņas+tv ) un katru dienu tā

Lai kaut kas mainītos situācijā, ir jādara.
Cik tu pati esi nākusi klajā ar reāliem kādiem citiem laika kopā pavadīšanas piedāvājumiem? Nu ne tādiem pasīviem, kā iedegt sveces un plunčāties vannā, bet tādiem reāliem, kā braukt un kaut ko aktīvi (arī praktiski) darīt.
Cik reizes tu esi viņam ierosinājusi padomāt par to, ko jūs kopā varētu pasākt?

Ne vienmēr vajag visu darīt vīrieša vietā, citreiz pietiek ar ierosinājumu ierosināt.
17.10.2013 15:37 |

Reitings 13903
Tu atklātā tekstā pasaki,kā Tev gribetos lai viņš dara,jo manējais tos mājienus nesaprot, man neērti badīt un teikt,ka būtu jauki,ja tu tagad man sagatavotu pārsteigumu, aizvestu jaukā pastaigā...

Nu re, tu jau uzrakstīji, ka neko no tā, ko jautāju nedari.
Pirmkārt atmet kārot tās pastaigas, rociņu turēšanas un visādas citādas NEKĀ darīšanas. Varbūt viņam neko negriba skopīgu plānot, jo viss, ko tu gribi ir tikai romatiska neka nedarīšana. reti kuram čalim tā patīk.
17.10.2013 15:39 |

Reitings 29
Jā, Anny... es tiešām ikdienu esmu izņēmusies uz sevi, kaut kā neapzināti,jo patstāvīgi dzīvoju jau no 16 gadiem,pati rūpējos par sevi,bet viņš tikko no mammas gādības pie manis, to praktisko dzīves skatījumu redzu,tad ,kad runājam par kādu tēmu ... piemēram, viņš neredz jēgu tērēt naudu un braukt uz Siguldu rudenī( ar nakšņošanu),ja dzīvojam Rīgā un pašiem ir sava gulta,japar to pašu naudu varam nopirkt mikroviļņu krāsni...:D... vai tas nav praktiķis, varbūt neesmu piešķīrusi īsto apzīmējumu!?
17.10.2013 15:41 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Tu atklātā tekstā pasaki,kā Tev gribetos lai viņš dara,jo manējais tos mājienus nesaprot, man neērti badīt un teikt,ka būtu jauki,ja tu tagad man sagatavotu pārsteigumu, aizvestu jaukā pastaigā...

Jāsaka viss īsi un konkrēti! Manējais arī ir izteikts praktiķis, bet tā kā esmu viņam visu skaidrā tekstā pateikusi, man nekas netrūkst (ir ziedi, ne tikai svētkos, u.t.t.)... Jau sen esmu atmetusi tos mājienus un runāšanu caur puķēm. Ja gribu vakariņas sveču gaisā - nostādu viņu fakta priekšā, ka šodien negatavoju un gribu to un šito :D Arī viņš atzīst, ka tā ir labāk :)
17.10.2013 15:42 |

Reitings 29
womankind...nē tā nav,es esmu tas vairāk atvērtais pret visiem... man pat darbs ar cilvēkiem...viņš ies un izdarīs,ko liks,bet ,ja konkrēti definēs,kas un kā...tieši pateicoties manam ierosinājumam bijām aktīvā atvaļinājumā Spānijā, pateicoties man viņš pirmo reizi brauca ar kvadricikliem, es tomēr aizvilku viņu uz Siguldu ..ar Tarzānu dienā un džakuzi vakarā :)..tur jau tā lieta,ka esmu piekususi visu domāt,organizēt...tāpēc tagad tiešām ...kā dzirdu jautājumu,ko darīsim...vai uz manu jautājumu ir kārtējais nezinu, ieslēdzu tv un vairs necenšos ...
17.10.2013 15:47 |

Reitings 13628
Ja godīgi es arī neredzu jēgu braukt uz kādu Siguldas viesu namu un maksāt tās astronomiskās summas. LV vispār šajā sfērā cenas ir salīdzinoši nedraudzīgas.
Laikam es romantiku saprotu citādi. Man tie ir mīļi vārdi, apskāvieni, bučas. Pastaiga pa mežu vai pie jūras.
17.10.2013 15:48 |

Reitings 13903
Tad jau Tev ir nevis praktiķis, bet tā saucamais "lielisks izpildītājs". Tas tipāžs, kas parasti darba tirgū nekļūst par vadītāju, jo savu darbu savā līmenī dara lieliski, bet no radošuma ne cik, lai pats domātu par savu vai apkārtējo attīstību.
A viņam tā ir ok pie tā televizora?
17.10.2013 15:52 |

Reitings 29
nu es strādāju tūrisma jomā, es varu atrast visizdevīgākos piedāvājumus, bet nav runa par Siguldu,runa par to,ka man nav laime mantās... arī man ir labi pie Tv,kad viņš blakām, bet ne 7 dienas nedēļā un 4 nedēļas mēnesī.. varbūt arī vaina manī...:D... jā, womankind,iespējams,ka Tev taisnība,ja tā padomāju,viņš šefam labā roka,bet tieši tehniskos jautājumos...:)
17.10.2013 16:01 |

10 gadi
Reitings 10290
es domāju, ka tev ir izvēle-samierināties vai šķirties.
drusku jau mainīties viņš var, bet domāju, ka ne tik ļoti.
17.10.2013 16:04 |

Reitings 13628
Bet cilvēku nepārveidosi.
Es arī kādā brīdī gribēju pārāko romantiku, bet sapratu, ka nebūs nekā no tā, jo vienkārši cilvēks tāds nav. Viņam to nevajag, tas nenāk dabiski, tāpēc tam praktiķim jādzīvo stresā, jo viņš nesaprot, ko tā romantiskā būtne no viņa vēlas.

Nu, protams, es šad tad pakreņķējos, pačīkstu, ka man gribas to, to un to, bet kopumā sāku skatīties uz dzīvi praktiskāk, nevis romantisko grāmatu, filmu iespaidā.
17.10.2013 16:24 |

Reitings 8272
vispār jau mans draugs arī nav baigais romantiķis un nevarētu teikt,ka viņš baigi gribētu to Siguldu ar viesu namu. bet vienreiz gadā atvaļinājumā mēs noteikti kkur aizbraucam divatā. ziemas periods ir vairāk mājās sēdēšana. mēs vispār ļoti daudz laika pavadām kopā. darbdienās arī vairāk sanāk darbs - mājas. bet viņam ir tāds darba režīms, ka man pat prātā nav ienācis viņu pēc 12 stundu darba dienas vilkt ārā no mājas pastaigāties. bet tā ir mana situācija. tev tā noteikti ir savādāka.
tu sev to romantismu vari pati sniegt.
ieej mājās pati vannā ar rožlapiņām un šampi. labi, es tā nedarītu, bet man ļoti citrreiz patīk vakarā palasīt grāmatu gultā zem segas un dzert siltu tēju. es jūts tad pat ļoooti labi. tu vari darīt brīnišķīgas lietas pati.
cik saprotu, nav arī tā, ka jūs TIKAI mājās sēdētu. pati pieminēji tarzānu, kvadraciklus. nav tik traki, kā tu to visu mālē. ja ir vajadzīga kāda sadzīves tehnika, tad tā varbūt ir primārāka, nekā ceļojums. izklaides vairāk tu vari rīkot sev pati
17.10.2013 16:36 |

Reitings 8272
man ir vairāk no sērijas kā Anny stāstīja par savu vīru.
bet noteikti mans draugs uz svētkiem man dāvina ziedus un ir padomājis par mani. nedāvina gluži sadzīves tehniku. bet tev noteikti arī tā ir? labi, nesvētkos neesmu īsti sagaidījusi ziedus, bet kam man tie, ja jūtas jau tāpat tiek izrādītas? ir tā visa čubināšanās, mīļošanās, kkas pienests klāt utt. es jūtos mīlēta. un tas ir pats galvenais.
17.10.2013 16:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits