Dzīvokļa remonts/iekārtošana pa savam! :)

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Labs vakars! :) Tā nu šodien aizdomājos par to, cik naudiņas man vajadzētu vēl sakrāt, lai varētu pati dzīvot savā dzīvoklī (l) Pagaidām to izīrēju, bet tiklīdz summiņu būšu iekrājusi +/- pietiekamu, tad dzīvošu tur pati .. bet tagad tā nevaru saprast, pietiek man jau vai vēl galīgi nē ..

Zinu, zinu, zinu, kas tas ir ļoti individuāli, BET - cik apmēram izmaksātu veikt nelielu kosmētisko remontiņu (pirms pāris gadiem, kad pirku, bija veikts remonts, bet tāpat gan jau gribēsies sienas pārtaisīt pa savam un tā tālāk) un izmēbelēt? Dzīvoklis ir viena istaba + virtuve + maziņš koridorītis. Vannas istabu iekšā nerēķinu, jo tā ir ļoti skaista un jau iekārtota! :) Gribētos tātad istabai noteikti skapi, lielo gultu, kādu žurnālu galdiņu, nelielu dīvāniņu/vai labāk kādus pufus, koridorā kādu plauktiņu + nu jā .. visa virtuves iekārta, jo tā ir diezgan novecojusi (zinu, ka tas gan jau sastāda lielāko summu)

Protams, Jūs nevarat zināt, cik dārgas/lētas mēbeles izvēlēšos, bet nu - jūsuprāt, cik naudiņas būtu nepieciešams? Tā vidēji rēķinot? Varbūt kādai nesen bijis kas līdzīgs un var dalīties izmaksās? Paaaldies (l)
16.10.2013 21:19 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Ņemot pēc savas pieredzes, es domāju, ka kādi 3000.
bet tas būtu ar sienu izlīdzināšanu un arī grīdas segumu maiņu, bet bez logiem drošvien.
man gulta+skapīši+plaukts 500 liekas diezgan paliela summa, mierīgi var mazāk. un tas nav visu pērkot Jyskā.
Piemēram, mums virtuves iekārta maksāja laikam 600-700 Ls, bet pie galdnieka.
ja atrod labus meistarus, tas viss nav TIK dārgi.
17.10.2013 11:50 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
mēbeles ieteiktu Doles 3.stāvā, IKEA, Spice homā arī ir daļa veikalu, kas nav astronomiski dārgi.
17.10.2013 11:54 |

Reitings 460
Reģ: 31.07.2013
..hmm...virtuve uz 1000 Ls...nu parejaam arii varetu pietikt ar 1000 -1500 Ls ,domaju ,ka taja var ieklauties...ari nedaargi var sataisit ar gaumi :) lai veicas...
17.10.2013 11:58 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Mes nopirkām dzivokli ,kuram cena bija iekļauta visa iekseja apdare, ja nebūtu apdares pat nezinu kāda nauda mums iazietu :D
3m virtuve mums izmaksā 1400ls + vēl tehnka.
Pēc tam ies iebūvejamais skapis, dzīvojamajai istabai vēl iekarta aaaa, tak vēl guļamistaba ... ahh... pat bail domāt :D
Bet nekas, ar laiku, nav jau uzreiz viss jāsapērk
17.10.2013 12:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits