Laura, kurā kursā Tu esi un cik vēl ilgi atlicis?
Varu pastāstīt kā gāja man - pirmajos divos kursos ļoti mocījos, gāja ļoti grūti, ne īsti patika, ne īsti interesēja, ne īsti spēju saprast un iedziļināties savā jomā, priecājos par sūri grūti izcīnītu četrinieku. Trešajā kursā kaut kā vairāk joma ieinteresēja un arī sāku vairāk iedziļināties, saprast utt. Likās pašsaprotami stāties maģistros. Ja bakalaurus pabeidzu ar vidējo svērto atzīmi ~6,5, tad maģistratūru jau ar 9,5 un šobrīd strādāju savā jomā augstā amatā un mēneša ienākumi ir četrciparu skaitļa apmērā.
Un tagad nodomāju - kas būtu noticis, ja es būtu padevusies kādā brīdī pirmo divu kursu laikā? Kur es tagad būtu? Neticu, ka būtu tik augstu, cik esmu tagad.
Arī mamma redzēja, cik man grūti iet pirmajos kursos un mudināja iet prom un iestāties kur citur, solījās palīdzēt un atbalstīt, bet es pateicu "ko esmu iesākusi, to pabeigšu" un tagad ļoti priecājos, ka pieturējos pie šīs savas apņēmības.
Tāpēc, Laura, iesaku Tev - apdomā tiešām 10x, pirms ej prom. Droši vien katrs pats jūt kā labāk darīt.