KAĶIS- es nebīju domājusi, ka man būs tik sāpīga reakcija. Bijušās attiecības ir bijušās, ar to viss ir cauri, negribu būt ar viņu un viss. BET es nevēlos,lai šis cilvēks ir man tuvumā. Ja tā būs, tad nepārtraukti man uzvirmos atmiņas.
Tagad ir jauki, mani mīl, to es jūtu. Es biju tā, kas uzstāja, ka negribu neko sasteigt, bet viss kaut kā pamazām gāja uz labo pusi. Es visam ļāvos un ļaujos joprojām. Zinu, ka cilvēks, ar ko esmu kopā ir vienreizējs un atbalstīs mani visur. Bet man pārņem bailes, par to ka šīs emocijas, atmiņas mani var kā mainīt. Es jau tā grimstu depresijā, par veselību, patreiz nestrādāju, ir daudz problēmu un pluss vēl šī attieksme no draugu puses.
Sany-Es nedomāju TIKAI par bijušo, kā tu saki. Man vienkārši ir sāpīgas atmiņas un ja man draudzene par to uzspļauj un visos tīklos stāsta, cik laimīga ir, cik superīgs cilvēks bla bla... domā man nav grūti? Ņemot vērā, ka viņa zin kā jūtos. Jā, labi ir sagājuši nu un, bet vai tiešām ir jābūt tik cietsirdīgai? Ir jāņirgājās? Jābāž visās malās viņa bildes??? vai tā ir draudzene? Kā var nesaprast, ka man nesāp tas, ka esam šķīrušies, bet gan tas, kāda ir VIŅAS attieksme. Es neko neteiktu, varbūt klusiņām pārdomātu visu, bet tik agresīvi uzvesties, apmēram ar visu to tekstu un bilžu palīdzību man iebāž acīs - REDZI VIŅŠ IR MANS...