The Secret, Positive thinking un viss tas, kas pirms dažiem gadiem uznāca ar popularitātes vilni :)

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Vai lādai no jums, kas ir noticējušas labo domu materializācijai, ir kāds reāls piemērs no dzīves, kas to pierādītu?
kārtoju plauktus, atradu "the secret" grāmatiņu un aizdomājos, gribētos uzzināt kādu piemēru (ne tikai piemērus, kas minēti grāmatā vai līdzīgās grāmatās, kuriem puslīdz tikai var noticēt :) )

es atceros tikai tādus ekstrēmus piemērus, piemēram, vīrietis, kas izveidojis plakātu ar lietām, ko vēlētos, atrada to pēc gadiem un gan māja, gan mašīna, kuras foto bija licis plakātā viņam tiešām piederēja. un sieviete, kurai bija vēzis katru dienu balsī teica paldies par ārstēšanu un vēzis pārgāja. neticu gan, tie piemēri ir ekstrēmi, varbūt kādai ir kaut kas reāls?
15.10.2013 12:26 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tas vēlreiz sasaucas ar manis rakstīto par to, ka visu šo pozitīvo domu un kolāžu pamatā ir vienkārši zemapziņas noskaņošana uz mērķi.

Jap, paliidz pasham sev noticeet, ka sanaaks, ja tas pieklibo. Bet ja cilveeks ir pats par sevi ljoti paarliecinaats un meerkjtieciigs, taada kolaazja buus bijusi nebijusi.
16.10.2013 00:44 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Neesmu lasījusi šo grāmatu, bet domu spēkam nedaudz ticu! Pēdējos gados ļoti daudz, pēc kā ļoti kāroju un par ko ļoti domāju - piepildās.
16.10.2013 06:50 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Kristiana, atkarīgs no tā ,ko Tu vēlies panākt...
Zināšanas (apzināšanās) pakāpe - Tā būs ! Es nekam neticu, es vai nu zinu, vai nezinu.
Galvenais neiespringt , bet skaidri apzināties un palaist vaļā.

Nu kaut kā tā... :)
16.10.2013 09:01 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Galvenais neiespringt , bet skaidri apzināties un palaist vaļā.

Piekrītu! Bieži vien pēc noformulēšanas tā nedaudz palaišana vaļā bieži vien pieklibo. Un tad tā rodas par milzīgu apmātību un nemitīgu pārdzīvošanu par to, ka neizdodas.
16.10.2013 09:09 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
Es par šīm tēmām nestrīdos. Man šķiet, ka tā ir diezgan privāta padarīšana, pēc kādas formulas es dzīvoju savu dzīvi.
Ir cilvēki, kas tam netic, bet mans mērķis nav nevienu pārliecināt. Katrs dzīvo savā realitātē un ar savu taisnību. Man manējā strādā un visu izskaidro perfekti.
16.10.2013 09:19 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Visas šīs rakstniekiem peļņu nesošās grāmatas kā The Secret, Mūks, kas pārdeva savu Ferrari, ir balstītas uz ajūrvēdas mācības. Tāpēc iesaku nevis barot kāda maciņu, bet pievērsties pašas mācības studēšanai. Internets ir pilns ar brīvi pieejamu informāciju, kas arī līdz nesenam laikam tika diezgan labi slēpta.
16.10.2013 10:04 |

Reitings 11
Reģ: 17.07.2013
Materalizējās. Sākot ar skolas laikiem (kad vēlējos krietni pacelt vidējo atzīmi- izdevās, sāka labāk darboties prāts), līdz pat vēlmēm ceļot un dzīvot skaistā dzīvoklī, iemācīties labāk valodas, iepazīties ar noderīgiem cilvēkiem un krietni palielināt ik mēneša tēriņus. Nesen atradu lapu, uz kuras biju visu šo rakstījusi (un vēl pāris citas detaļas). Biju pārsteigta, ka viss piepidlījies. Ok, ne gluži viss- nepiepildījās vēl draudzības joma. Ir zināmi cilvēki, bet visi tā kā paziņu līmenī, draugu nav. Jā, šis ir vienīgais punkts, kas nav piepildījies, bet tur jau nav vēlēšanās, bet mana vaina, jo no vienas puses- vēlos, bet tajā pat laikā it kā atgrūžu.
16.10.2013 10:14 |

Reitings 119
Reģ: 22.10.2012
nifnif, nevar nepiekrist, ne vienmēr piepildījums ir tik liels un cerēts kā ar lietām, kas notiek nejauši, neko negaidot. tur jau ir tā atšķirība, ka te tu uzraksti dzīvei, notikumiem scenāriju pats, jau laicīgi iestudē un viss notiek, bet labi zināms, ka garšu tai piešķir tieši pārsteigumi un negaidīti atgadījumi. tā jau katra paša izvēle - dzīvot pēc plāna vai plūst.
31.10.2013 04:03 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es pilniigi piekriitu tam teicienam-neiespringt!Viena lieta domaat,kalt plaanus par naaakotni,redzeet to visu vizuaali,darboties tajaa jomaa-otra lieta,kad cilveeks iecikleejaas vienaa domaa-vajag naudu...bet neredz to,kur to naudu teerees...Tas taaads piemeers,kur loti labi var redzeet to nepareizo gaajienu- jaadod "energijai augsaa" taa izsapnotaa veelme konkreeti.
01.11.2013 17:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits