Es ticu labo domu materializācijai. Man ir spilgts dzīves atgadījums, kad biju kopā vēl ar iepriekšējo draugu, mums vienu brīdi bija ļoti sliktas attiecības, viņš mani nemīlēja, bija skarbs utm., es ļoti bieži domāju vakaros ka gribu lai mani mīl, lai ir labs, un manas domas bija tik spēcīgas, un pagāja kāds laiks un viņš ļoti mainījās, izturējās pilnīgi citādi, nezinu no kā, un pēc kāda laika atzinās arī savā mīlestībā, jūtās, lai gan likās ka tas ir nereāli. Protams tagad esam šķīrušies, jo laiku pirms tam domāju ka mums vajag katram iet savu ceļu, un šīs domas piepildījās.
Otrs gadījums, man bija sarežģīta situācija dzīvē, dēļ tā jutos nomākta, nelaimīga, meklēju sev citu dzīvesvietu, nevarēju neko lāga atrast, vairums dzīvokļu nekopti, netīri (iepriekš dzīvojuši cūkas, es atvainojos), man ir ļoti svarīga kārtība, esmu tāds cilvēks, un jau likās bezcers, kad māsa izteica ka varu dzīvot viņas mājā, kur viss kopts, skaists, un tas bija labāk kā jel kad vēlējos, tāpat daudzas lietas pateicoties šim lēmumam man dzīvē ir uzlabojušās.
Man ir ļoti bieži tā, ka piepildās tas ko es domāju, protams piepildījušās ne tikai labās, bet arī ne tik labās. Un tās lietaas nav bijuši nieki - piemaksa, vai kaut kas tik mazvērtīgs, bet kaut kas vairāk, kas dzīvē maina ļoti daudz ko. Un pārdomājot to, es aizvien biežāk savas domas saistu ar labām domām, uzrakstu uz lapas visu ko vēlos, gribu, skaidri formulēju, un ticu, ka viss piepildīsies!