Vīrieši... Latvijā pārāk daudz sadomājušies...

Reitings 18
Reģ: 10.10.2013
Brrr... tikko divi ķēmi visu garastāvokli sabojāja!

Darbā gāju aiz viņiem, un netīšām dzirdēju daļu viņu sarunas, viens lielījās, ka tikko atbraucis no ārzemēm un nu izbauda to, ka latviešu meitenes esot tik viegli pieejamas un, ka šeit praktiski neesot konkurences uz brīvām sievietēm! Un otrs teica, ka tieši tādēļ pagaidām neveidojot attiecības, redz pārāk daudz zivju dīķī.... raidīju nicinošu skatienu un pagāju ātrāk garām!

Besī ārā šitā attieksme un vēl vairāk jau tāpēc, ka daļa taisnības viņiem ir.... puišu normālu maz un izmanto to, ka meitenes varākumā!

Neizinu pat kāpēc tā sacepos :D laikam tas KĀ viņi to pārrunāja...
15.10.2013 12:16 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Opā, šitā diskusija atsauca man atmiņā motokrosa LČ pēdjo posmu Ķegumā :D Uz šo trasīti jau parasti sbrauc visādi čini utt,cik redzēts ,bet nu ne par to stāsts, pa cik es varu ,es atrodos dalībniekiem paredzētajās vietās , un no tām var perfekti redzēt skatītajiem paredzētos laukumus , tad nu starp braucieneim,kad saliktas dalībnieku spaulces ,kuras mēdz būt makten garlaicīgas ,bet ko nu, es vismaz varu pavērot tur sanākušos ļautiņus ,tīri interesanti ,laba izklaide, kā skudru ferma:D Sanāca baigi garš ievads ,bet nu pie lietas , manām acīm paveras interesnats skats, var redzēt ka piebrauc kaut kāds biezias ,nu ,ja Chryserl 300C ,kruts mašīnīts ,ja kāds zin ,smuks jau dikti ,bet vulgārs:D jūties kā Brežņevs iekš tāda ,jo ir bijusi draīsāna ar šo mašīnu, izkāpj ārā pusmūža vīrietis ,neteiktu ,ka baigais ķēms uz sejas, bet nekas simpātisk ar ne ,nu tāds vidējs ,ar aulus punci ,kā grūtniecei 6 mēnesī, sirms jau ,jo tomēr gadi dara savu un tarkšk pa telefonu , no pasažiera puses ar kāds izkāpj ,viņa silikona pīle ,eh, cik jauki, sievite ,ne meitene ,bet sieviete ,gadi 30-35 varētu būt ,bet iespējams mazāk ,jo tas silikons knābī man traucēja noteikt vecumu, izbalināti ,gari,pieaudzēti blondi mati , smuks melns svārku kostīmiņš un baigas papēžkurpes ,vismaz 15 cm ar papēdi ,atvainojos ,šis ir motokross, ir rudens ,baigais dubaks , priekš motkrosa visnotaļ neierasts apģerbs, mužiks , runā pa telefonu ,bet šī izmisīgi ,kā tāds klēpja suņuks skraida viņam no pakaļas ,kā tāda aste , mokās ar tām kurpēm ,bez maz vai klupdama uz katra soļa:D nu tīrais humors ,nosmējos visu sapulces laiku :D
16.10.2013 23:25 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kosmetikas man 90% gadījumu nav, pupi - tīri simboliski, ciskas - apaļas. Neesmu es bārbija, latviešu vīrieša ideals ne tik. Komplimentus LV dzirdu tikai no onkuļiem virs 50, ārzemes (jebkurās) - arī no savas vecuma grupas. Laikam manā klātbūne izvelas taktiski pakluset :D
16.10.2013 23:27 |

Reitings 157
Reģ: 13.10.2013
Meitenes ne jau vienmēr, ko džeki runā savā kompānijā tā ir taisnība. Viņi bieži tā saka, jo vēlas, lai tas džeks tajā meitenē neieskatītos.
Un personiski es uzskatu, ka jebkura sieviete var būt skaista. Daudzreiz jau skaistums ir tas kā sieviete māk sevi pasniegt, vai ir par ko runāt.
Nu, ja man sieviete nepatīk, tad mēs varam parunāt, ne jau uzreiz mums visiem gultā jāiet.

Meitenes taču arī puišus aprunā.
Es atkal dzirdu no meitenēm, ka džekus aprunā, vienam pelci pa šauru, viens pa tievu. Vai tad Jūs nemeklējat divmetrīgu puisi ar platiem pleciem, tumšiem matiem, un brūnām acīm? :D :D
16.10.2013 23:28 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
esmu dzirdeejusi komentus gan par kosmeetikas truukumu, gan par kerzaam.

Oi man tieši tas pats kādreiz bija hah :D

Bet tad atkal mans brālēns tieši piesējās ka es pārāk daudz kosmētiku uzliku (pēc viņa domām) un ka man vajadzētu tomēr labāk staigāt bez tās :D Tas ar man nelika neko labi justies haha :D It īpaši ka es tā jau maz kosmētiku lietoju :D

Reitings 263
osmetikas man 90% gadījumu nav, pupi - tīri simboliski, ciskas - apaļas.

Tu tiko sava profila bildi esi aprakstījusi :D

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Štanks, jaa
16.10.2013 23:29 |

Reitings 157
Štanks raksti niku klāt saviem tekstiem savādāk nevar saprast, kam ko raksti.
16.10.2013 23:31 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nee nu it kaa tie aizraadiijumi bija labi domaati, lai man kaa teikt, izpaliidzeetu, bet vienalga ne visai patiikami, jo manupraat viirietim, kursh nav mans viirs, nav jaabuut nekaadai daljai gar manu paskatu. Man patiik Kanaadas variants - vai nu pasaki kaut ko jauku vai klusee.
16.10.2013 23:33 |

Reitings 17203
Es atkal dzirdu no meitenēm, ka džekus aprunā, vienam pelci pa šauru, viens pa tievu.

Ooo jā, kādreiz ar kad biju vīrieša meklējumos tad saskāros ar to ka draudzenēm bija tak jāpastāsta par tiem izredzētajiem, bet nu ir jau tā ka viņi nav perfekti ar, un tad nu iznāk aprunāt :D

Vai tad Jūs nemeklējat divmetrīgu puisi ar platiem pleciem, tumšiem matiem, un brūnām acīm?

Hah tas jau tak mans bijušais, tik manam bija gaiši zilas acis :D Tagad laikam ar visu savu vīriešu aprunāšanu esmu dabūjusi to īso, kārno puisi ar gaišajiem matiem :D toties pleci plati :D Bet pirms viņu satiku, nebūtu iedomājusies ka ar tādu būtu kopā, man tie mana auguma vīrieši ar kauliem kas manī duras nepatika, bet tagad, ja dur man, tad tā ar pasaku ka lai uzaudzē taukus, jo sāp tak :D

Bet nu jā, gan vīrieši aprunā sievietes, gan sievietes vīriešus, vienīgais ko varu teikt, tas kā vīrieši aprunā sievietes tomēr liekas pieklājīgāk nekā to dara sievietes, jo viņas ir tiešām riebīgas kad sāk aprunāt :D
16.10.2013 23:35 |

Reitings 17203
vai nu pasaki kaut ko jauku vai klusee.

+ !

Es laikam pat no sava vīrieša kritiku nevarētu paciest, man vajag to lai man saka ka esmu skaista :D Ja nu protams vienīgi neizskatos pēc nilzirga stringos, tad gan varētu pakritizēt :D
16.10.2013 23:38 |

Reitings 157
Miss Joker Jap, jap.
16.10.2013 23:41 |

Reitings 157
krista
Man pasniedzēja bija Kanādas latviete augstskolā zini kā viņai izpaudās Tavs minētais:

Man patiik Kanaadas variants - vai nu pasaki kaut ko jauku vai klusee.

Nu tipa tā priekšā nepasaka, bet pēc tam Tev riebj visādā veidā un ļaunā. Piemēram, ieslēdz auditorijā, it kā aizmirsdama. Liek pārlabot darbus vairākārtīgi, bet atzīmi tā arī neizliek. Kolēģiem piemet baumas utt.
16.10.2013 23:44 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Īstenībā piekrītu šim
Lv daudz biezjaak viirieshi negatiivi izsakaas par sievieshu izskatu, ja vinjiem kaut kas nepatiik.

un bieži vien paši pēc izskata nav nekādi wow, patiesība brīžiem pat liekas neglīti...bet grib sev blakus modeles....pārāk daudz sadomājušies

Un LV tas ir tiešām izteiktāk, nekā citur.. Jo LV tiešām bieži dzirdu komplimentus no stipri vecākiem vīriešiem un ārzemniekiem, ārzemēs - no vīriešiem manā vecumā un nedaudz vecākiem. Un nesaprotu, kapēc viņiem šķiet, ka viņi var komentēt tā, kā kristas gadījumā.. Pietam tieši šis modelis - vīrietis kaut ko saka sievietei- ir redzēts gana bieži, bet nekad neesmu novērojusi, ka meitenes tā darītu.
Vai tad Jūs nemeklējat divmetrīgu puisi ar platiem pleciem, tumšiem matiem, un brūnām acīm?

Nē :D
16.10.2013 23:45 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu tipa tā priekšā nepasaka, bet pēc tam Tev riebj visādā veidā un ļaunā. Piemēram, ieslēdz auditorijā, it kā aizmirsdama. Liek pārlabot darbus vairākārtīgi, bet atzīmi tā arī neizliek. Kolēģiem piemet baumas utt.

Nu latviete parastaa , ja vinjai nepatiksi, gan auditorijaa iesleegs, gan eksaamenaa izgaaziis, gan arii publiski pazemos un kaut ko riebiigu pateiks, taa kaa labaak, ka vismaz acu priekshaa paklusee.
16.10.2013 23:48 |

10 gadi
Reitings 3559
Nedod dievs 2m :D Negribu jusites kā sīkais rūķis, esmu 170 cm ,mans draugs ir kkur 185cm tā jau liekas bik padaudz, bet nu sarodu ,reizēm ir jāpastiepjās uz pirkstagaliem. Agrāk biju ar īsākiem ,tieši tā apsvērumā pēc ,kā negribu jusites kā sīkais tārps:D
16.10.2013 23:50 |

Reitings 17203
andie

Es esmu 165cm un man kādreiz bija puisis kurš bija uz 2 metriem, ja ne pat čut čut vairāk... tas bija kā skatīties saulē :D
16.10.2013 23:52 |

10 gadi
Reitings 3559
Miss Joker- nu tieši tur tā sāls :D A ,ja vēl tagadējais mani uz zoba pavelk "nu kur vēl mazāku", vai "tu pavisam sīciņa" , "tāda maza meitenīte", "ak,tu mazīņā," "pasit padusē un aiznes" "tevi tak,kabatā var ielikt un paņemt līdzi" es vnk rēcu, man tā jau gribētos būt garākai un viņš to zin , un tad nu mīl mani pakaitināt:D
16.10.2013 23:58 |

Reitings 17203
andie

Oi bet tas ir tik piemīlīgi :D Ja būtu viņa vietā tad ar gan jau tā darītu :D Jāsadzīvo vien ir ar to ko daba mums deva :D Ja nu vienīgi var uzvilkt 20cm platformenes :D
17.10.2013 00:00 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011

nu ne visas grib būt savam džekam līdz nabai :D bet tādu problēmu man nav, esmu gara :D
17.10.2013 00:02 |

10 gadi
Reitings 3559
Miss Joker- Es to arī daru :D Es diezgan esmu iemīļojusi platformenes un riktīgas papēdenes mazākais 13 cm :D protams atbistoši apstākļiem . Jā ,jā protams ,jāsadzīvo , bet es nevaru man ar 170 cm nepietike ,tā jau esmu samērā gara uz draudzeņu un ģiemens fona ,bet es gribētu būt vēl garāka ,nu ar 175-180 cm es būtu mierā:D
17.10.2013 00:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits