Opā, šitā diskusija atsauca man atmiņā motokrosa LČ pēdjo posmu Ķegumā :D Uz šo trasīti jau parasti sbrauc visādi čini utt,cik redzēts ,bet nu ne par to stāsts, pa cik es varu ,es atrodos dalībniekiem paredzētajās vietās , un no tām var perfekti redzēt skatītajiem paredzētos laukumus , tad nu starp braucieneim,kad saliktas dalībnieku spaulces ,kuras mēdz būt makten garlaicīgas ,bet ko nu, es vismaz varu pavērot tur sanākušos ļautiņus ,tīri interesanti ,laba izklaide, kā skudru ferma:D Sanāca baigi garš ievads ,bet nu pie lietas , manām acīm paveras interesnats skats, var redzēt ka piebrauc kaut kāds biezias ,nu ,ja Chryserl 300C ,kruts mašīnīts ,ja kāds zin ,smuks jau dikti ,bet vulgārs:D jūties kā Brežņevs iekš tāda ,jo ir bijusi draīsāna ar šo mašīnu, izkāpj ārā pusmūža vīrietis ,neteiktu ,ka baigais ķēms uz sejas, bet nekas simpātisk ar ne ,nu tāds vidējs ,ar aulus punci ,kā grūtniecei 6 mēnesī, sirms jau ,jo tomēr gadi dara savu un tarkšk pa telefonu , no pasažiera puses ar kāds izkāpj ,viņa silikona pīle ,eh, cik jauki, sievite ,ne meitene ,bet sieviete ,gadi 30-35 varētu būt ,bet iespējams mazāk ,jo tas silikons knābī man traucēja noteikt vecumu, izbalināti ,gari,pieaudzēti blondi mati , smuks melns svārku kostīmiņš un baigas papēžkurpes ,vismaz 15 cm ar papēdi ,atvainojos ,šis ir motokross, ir rudens ,baigais dubaks , priekš motkrosa visnotaļ neierasts apģerbs, mužiks , runā pa telefonu ,bet šī izmisīgi ,kā tāds klēpja suņuks skraida viņam no pakaļas ,kā tāda aste , mokās ar tām kurpēm ,bez maz vai klupdama uz katra soļa:D nu tīrais humors ,nosmējos visu sapulces laiku :D