Vīrieši... Latvijā pārāk daudz sadomājušies...

Reitings 18
Reģ: 10.10.2013
Brrr... tikko divi ķēmi visu garastāvokli sabojāja!

Darbā gāju aiz viņiem, un netīšām dzirdēju daļu viņu sarunas, viens lielījās, ka tikko atbraucis no ārzemēm un nu izbauda to, ka latviešu meitenes esot tik viegli pieejamas un, ka šeit praktiski neesot konkurences uz brīvām sievietēm! Un otrs teica, ka tieši tādēļ pagaidām neveidojot attiecības, redz pārāk daudz zivju dīķī.... raidīju nicinošu skatienu un pagāju ātrāk garām!

Besī ārā šitā attieksme un vēl vairāk jau tāpēc, ka daļa taisnības viņiem ir.... puišu normālu maz un izmanto to, ka meitenes varākumā!

Neizinu pat kāpēc tā sacepos :D laikam tas KĀ viņi to pārrunāja...
15.10.2013 12:16 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es gan neteiksu, ka viriesi(ari sievietes) parak sadomajusies. Vinji vienkarsi zin ko grib un ko nee, katru pretimnakoso un nobucoto tak nesauks par oficialo draudzeni/draugu. Es zinu tik daudz forsu puisi, nu nevar but, ka man vienai taa paveicies.
16.10.2013 10:18 |

Reitings 7682
Paviesojoties ārzemēs puiši tieši ir gatavi no ādas līst laukā, lai varētu tikties un nenorāda uz sevi kā pārāku, tikai problēma tajā, ka viņi ļoti ātri grib visu uzsākt - randiņi u.tml.
Varbut problema taja, ka tiem kurus tu gaidiji lienam no adas aaraa, tu vienkarsi tik loti nepatiki lai censtos?!
Un arzemes puisi aktivaki jo vinji nereti atrak grib ievilkt gulta, neies tak lauzties. Negribes sii, dabus citu.
16.10.2013 10:21 |

Reitings 7682
moš, viām vajag pa pagastiem pabraukāt, tur būs grūti ko sakarīgu atras mana personiga pieredze ir tada, ka tiesi tie puisi kuri nakusi no laukiem vai maziem pagastiem ir vienkarsi, superigi chali.
16.10.2013 10:24 |

Reitings 7682
Runāju, par pudeļu nēsātājiem...

Kas vispār tracina, ka staigā pa deju vietu ar kokteļiem un pudelēm, kausiem... Tad tikai skaties, lai blūzi nenolej ar kādu rum&cola...

sasmejos..vienkarshi nomaini klubu.
16.10.2013 10:26 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es domāju, ka Latvijā puisi dabūt ir vieglāk par vieglu (neko nedarot principā), bet tādu pavisam normālu mazliet grūtāk, jo to vienkārši procentuāli ir maz. Savā ziņā tas ir veiksmes jautājums.
16.10.2013 10:47 |

Reitings 18
klarlack... Ļoti labs viedoklis :)

Neko pielikt, ne atņemt... tā kā daudzas šeit uzskata, ka veiksmīgai dzīves sakārtošanai vajag turīgu ( turīgāku) vīrieti pie sāniem un tik daudz to sakarīgo vīriešu nav, tad arī krīt kā mušas tiklīdz kāds tāds parādās pie apvāršņa...

Bet jā... tiem vīriešiem, kurus kāda pirms tam noraksturoja kā "augstākās raudzes" šeit ir ļoti viegla dzīve meiteņu ziņā, un tie, kas to zin - to izmanto... itkā nekas aizliedzams ta nav, bet nu...
16.10.2013 11:42 |

Reitings 18
Un man liekas liela taisnība arī ir par tām trofejām... vīrieši pēc dabas ir mednieki, instinktīvi un pat tie paši kautrīgākie un nebravurīgākie grib meiteni mazliet iekarot un svaldzināt :)
Bet ir man šķiet otrādi... parādās kāds jauks puisis pie apvāršņā un meitenes uzreiz lai tikai nepalaistu garām viņam gan atdodās, gan sāk jau domāt par attiecībām utt... beigās puisim interese zūd, jo iekarojis pārāk viegli un pašas meitenes domā.. kādēļ tik ātri aizlidās? :D

Un vēl... parasti pierasts, ka par meiteni cīnās vai konkurē vairāki puiši, bet te liekas, ka viss otrādi :D
16.10.2013 11:55 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Neko pielikt, ne atņemt... tā kā daudzas šeit uzskata, ka veiksmīgai dzīves sakārtošanai vajag turīgu ( turīgāku) vīrieti pie sāniem un tik daudz to sakarīgo vīriešu nav, tad arī krīt kā mušas tiklīdz kāds tāds parādās pie apvāršņa...

Bet jā... tiem vīriešiem, kurus kāda pirms tam noraksturoja kā "augstākās raudzes" šeit ir ļoti viegla dzīve meiteņu ziņā, un tie, kas to zin - to izmanto... itkā nekas aizliedzams ta nav, bet nu...

Bet ir man šķiet otrādi... parādās kāds jauks puisis pie apvāršņā un meitenes uzreiz lai tikai nepalaistu garām viņam gan atdodās, gan sāk jau domāt par attiecībām utt... beigās puisim interese zūd, jo iekarojis pārāk viegli un pašas meitenes domā.. kādēļ tik ātri aizlidās?

Šādā situācijā sev un tikai sev neviena no jums to princi baltā zirgā pēc definīcijas nedabūs. Vīrieši arī nav tik stulbi, lai nesaprastu, kas notiek. Aizjās princis pie nākamās, aiznākamās , aizaiznākamās, utt. Apstāsies pie kādas (varbūt) tad, kad zirgs būs kļuvis par kleperi un pats - kā žāvēta plūme + ar pliku pauri. Izeja? Paraugāmies kādus 200 gadus atpakaļ. O! Superīgi! Neviena neguļ ar vīrieti PIRMS KĀZĀM, pat ar princi - nē! Un nav jāizdomā nekas jauns. Ja būs tāpat kā tad, tad vismaz kāda to princi sev dabūs!
16.10.2013 15:07 |

Reitings 738
Reģ: 06.09.2013
Cik cilvēku, tik viedokļu!
Un ne tikai vīrieši ir parāk daudz sadomājušies.
16.10.2013 15:12 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Zane, tas ir tieši tas par ko rakstīju, ka Latvijā lai arī meitenes ir skaistas, foršas utt., pietrūkst interesantuma! Lai vīrietim būtu arī interesanti ar viņu
16.10.2013 15:18 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Es domāju ,ka Latvijā ir daudz nesakarīgu vīriešu un sieviešu (nezinu,iespējams esmu viena no tām ,bet par sevi grūti spriest) No malas daudz tādus redzu.

Visi tie vīrieši ar milzīgajiem ego+ bonusā pa vēja veiksmei iegūtajiem materiālajiem labumiem un iedomīgās ,tukšās sievietes, kuras dzīvo uz vīriešu rēķina... Ehh... laime jau viņiem nav un kas tā par dzīvi un kas tā par personību? Tīri mans viedoklis! :P
16.10.2013 15:21 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Cik atceros, tas slavenais amerikāņu sekstūrists teica pavisam ko citu

tas ir viena cilvēka viedoklis.
ļoti daudzas saņem algu ap 200-300Ls. Ar šādu algu cilvēks izdzīvot viens pats nevar. Un viņām to vīrieti blakus vajag pat tad, ja tas nozīmē gulēt ar katru pretimnācēju cerībā, ka kādam iepatiksies.

un šī ir arī atbilde kāpēc austrumeiropietes ir viegli dabūjamas.
tādi uzskati ir daudzkur eiropā, arī mans puisis atzina, ka arī viņa valstī ir tādi stereotipi, tas nenozīmē ka visi tam tic, bet tādi pastāv...un nav jau nemaz tālu no patiesības. nejau viņi to izdomāja aiz nekā darīt....
16.10.2013 15:35 |

Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
Man patīk vīrieši. Esmu brīva, pieaugusi sieviete, kas zina, ko grib un ko negrib. Lielākā daļa šeit esošo sieviešu rādītu uz mani ar pirkstu un skaļā balsī sauktu par kuci. Bet man vienalga, jo es dzīvoju savu dzīvi tā kā gribu!
Un otrs teica, ka tieši tādēļ pagaidām neveidojot attiecības, redz pārāk daudz zivju dīķī.... raidīju nicinošu skatienu un pagāju ātrāk garām!

Kas šajā tekstā ir tik briesmīgs? Tas, ka cilvēks negrib attiecības??? Nesaprotu. Vai tu būtu laimīgāka, ja viņš tagad pārstātu copēt visas dīķa zivis un paliktu pie vienas līdakas?
16.10.2013 15:37 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
un šī ir arī atbilde kāpēc austrumeiropietes ir viegli dabūjamas.
tādi uzskati ir daudzkur eiropā, arī mans puisis atzina, ka arī viņa valstī ir tādi stereotipi, tas nenozīmē ka visi tam tic, bet tādi pastāv...un nav jau nemaz tālu no patiesības. nejau viņi to izdomāja aiz nekā darīt....

pekaboo, acīmredzot Tavam ārzemju puisim nemaz tik lieli stereotipi pret austrumeiropietēm un latvietēm nav, ja jau reiz tevi izvēlējās;)
16.10.2013 16:05 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Austrumeiropietes varbūt, bet latvietes jau nav austrumeiropietes, tāpēc nav ko apvainoties.
16.10.2013 16:10 |

Reitings 1853
es jau arī neteicu ka viņam tādi ir, bet tas ka vairumam cilvēku tā ir, protams ne visiem.
un pie tām austrumeiropietēm tiek pieskaitītas arī latvietes, jo daudziem tas saistās ar krieviju...
16.10.2013 16:17 |

Reitings 1853
un starp citu lielai daļai arī šķiet ka esam austrumeiropā...
vienkārši saku to no pieredzes kas bijusi ar ārzemniekiem šajā jautājumā...
16.10.2013 16:24 |

Reitings 18
http://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4

Tikko vienam draugam šito pamanīju Feisbūkā... tādas ir visas latviešu sievietes? :o :D

Bet joks nežēlīgs :D
16.10.2013 16:29 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
peekabo, piekrītu:) Tā jau par daudzām tautām, tautībām ir stereotipi, kas var būt un arī nevar būt patiesība. Nav jēgas par to apvainoties. Lai gan droši arī tie stereotipi nerodas tukšā vietā. Piemēram, rumāņi - saistīti ar organizēto noziedzību, albāņi - suteneri un mafiozi (īpaši tās diasporas pārstāvji, kas ir ārzemēs), čigāni - visi kā viens zagļi utt.ut.jpr.
16.10.2013 16:32 |

Reitings 1853
nu es jau neapvainojos :D
16.10.2013 16:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits