Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

agrā otrdiena

 
Reitings 445
Reģ: 05.02.2009
Labrīt, beibes (l)

Lielākā daļa noteikti vēl saldi guļ, es jau augšā no pussešiem, gatavojos darbam. Pirmo reizi pēc ļoti ilga laika uztaisīju sev brokastis - man šorīt lašmaizes :D sagatavoju beidzot arī pusdienas līdzi uz darbu, kaut kas neticams priekš manis :D

sagribējās aiziet uz teātri - varbūt kāda no jums pēdējā laikā bijusi uz kādu izrādi? Labprāt dzirdētu atsauksmes. Vēl par KIT - kāda ir bijusi uz kādu SPLENDID work in progress? Kā patika? Nevaru sagaidīt jauno stand-up SPLENDID :)

Produktīvu dienu! :)
15.10.2013 06:40 |
 
Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Labrīt.

Es vakardien aizmigu īsi pēc 9iem, lūk, rezultāts - nevaru vairs pagulēt, no sešiem esmu augšā. Bet labā ziņa ir tāda, ka pa nakti dunoņa manā ausī ir manāmi mazinājusies un nu es jau sāku dzirdēt kā normāls cilvēks.

Uz KIT neesmu bijusi, arī uz stand-up nē, bet es nesen biju uz Rīgas Improvizācijas Teātri tajā pašā Splendidā. "Ar šarmu pret karmu" saucās izrāde. Man nenormāli patika, bet, redz, tas jau no skatītājiem arī atkarīgs, kādi būs salasījušies zālē, jo improvizācijā daudz iesaista skatītājus, tā kā tur jau nevar teikt, cik laba būs izrāde. Aktieri ir līmenī, tas gan jāatzīst.
15.10.2013 06:47 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits