Cilvēks ar divām sejām..

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
Šodien lasīju vienas lietotajas komentāru pie temas un aizdomajos...

Draugs man tads,nu ka lai pasaka...Cilvēks ar divam sejām...Vienu brīd viņš ir ļoti labs,dāsns,saprotoš ,mīļš,bet no otras puses riebīgs,kašķigs un briesmīgi nejūtigs pret citiem..

Labi,es saprotu,ka neiemācisi cienīt citus,tāds viņš ir un punkts/to nu esmu sapratusi.

Bet kā lai iemāca savu nepatiku savaldīt pe sevis?Jo izskatās,ka to nu es nemaku iemācīt..

Manas draudzenes pie manis nak tikai tad,kad viņš ir darba un nezina to,jo viņu satikt neviena nevēlass/viņa riebīgas mutes dēļ..

Mani radinieki arī brauc vēlams taja laikā,kad viņš nav mājas,jo brīžiem viņs ir jauks cilvēks,bet uznāk ka sēd gultā kā lauva un liek saprast,ka kauktas nepatīk.

Daudzi jautā,kapēc esmu ar viņu,jo lielākoties ir redzējuši to slikto pusi,bet majas viņš ir ļoti mīļš un savadaks..

Arī kā tēvs viņš ir labākais kādu var vēlēties..Tikai nesaprotu,kapēc viņš pret citiem tāds..
14.10.2013 23:36 |

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
Sany-es jau rakstīju ka mani ciemiņi nenakkad viņs ir majas,nevienu reizi uz musu kopigajam mājam neviena nav bijusi kamer viņš ir mājas...

To necienu viņš izradija ātrāk,kad satikām draudzenes kautkur nejauši un to ka seit viņam kategorsiki aizliegts ir teicis vairākkart..Labi,es saprotu ka katram ir savi antipatijas pret kādu,bet šijā gadijuma tas ir pret visām manam draudzenem
15.10.2013 09:39 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
D Jeck, vai savus draugus viņš aicina mājās? Ja tā, tad es teiktu, ka viņš nedrīkst to darīt, ja reiz Tu nedrīksti aicināt savus draugus.
Kaut gan tādas attiecības jebkurā gadījumā vairs nevar uzskatīt par normālām.
15.10.2013 09:44 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Viņš grib, lai tavi draugi, radi, paziņas "redzētu" ka viņš ir pārāks par tevi, ka tu esi viņa pakļautībā, ka viņš ģimenē ir noteicējs.
15.10.2013 09:52 |

10 gadi
Reitings 10290
izklausās, ka viņam ir lieli kompleksi.

un es nekad nepieļautu situāciju, kad viņš necienīgi, rupji vai vēl kā izturētos pret manu ģimenei un ģimene varētu nākt tikai tad, kad kunga nav mājās.
15.10.2013 10:34 |

Reitings 435
Izklausās pēc mana drauga - viņš skorpions.
Bieži izsaka dzeļošas piezīmes, kuras labāk būtu paturējis pie sevis (attiecībā pret manu ģimeni vai draugiem).
Tad nu nododu viņam kārtīgu sutu un uz kādu laiku tas pāriet. Vienreiz rīkojos tāpat kā viņš (man pašai ļoti nepatika tā darīt, sāpīgi bija tā izteikties par viņa ģimeni un draugiem), tad nu tad viņš saprata kā es jūtos.

Lēnām šis niķis pazūd. Nu nepazūd, viņš vienkārši pievalda muti.
15.10.2013 10:39 |

Reitings 8272
D Jeck, vai savus draugus viņš aicina mājās? Ja tā, tad es teiktu, ka viņš nedrīkst to darīt, ja reiz Tu nedrīksti aicināt savus draugus.
Kaut gan tādas attiecības jebkurā gadījumā vairs nevar uzskatīt par normālām.

+++
15.10.2013 11:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits