Ar sirdi vai pratu.

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Labritin!

Kad skiros no sava ex, tas man bija loti sapigs periods. Biju dusmiga un sapinata. Bija reizes kad ar pustuksu wodkas pudeli rokas nakts vidu, zvaniju pie viena pazinas durvim. Vins tas atvera un uzklausija manu sakamo par to, ka ienistu visus viriesus :D. Sedeja ar mani, neguleja un klausijas gauduligas dziesmas, valoda, kuru vins pat nesaprot.
Mums bija ari sekss kadas divas reizes. Man tas nenozimeja neko. Bet tas nozimeja daudz vinam. Tresaja reize, kad akal tur ierados, vins pazinoja, ka milot mani. Es panemu savu wodkas pudeli un aizgaju prom. Ir pagajusi gandriz 3 gadi. Vins joprojam, zvana, dazreiz ejam kaut kur paest. Vins ir loti labs virietis, nodrosinats, sirsnigs, mils un visadi citadi jauks. Un joprojam, vins grib but kopa.
Zinu, ja butu ar vinu, mana dzive butu ideala, vins rupetos par visu. Briziem domajot, saprotu, ka tas ir pat labakais variants, jo svarigakais ir tas, lai virietis mil.
Bet atkal no otras puses, neesmu parliecinata par sevi, vai tas tiesam ir tas ko gribu.

Jus palaujaties uz sirdi vai pratu?
14.10.2013 12:26 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
manuprāt, tu ar viņu vēlies būt kopā tomēr savtīgu motīvu vadītu - lai tev būtu vairāk laika tam, ko tev patīk darīt.
lai nu ar ko, bet šādu iemeslu dēļ, un ja es viņu nemīlētu, es uzmanītos dubultā.. musulmaņi mēdz ļoti mainīties, kad apprecās. padomā, vai spēsi pieņemt daudzos viņa uzskatus, kas tev nav. lai arī viņš ir eiropeiskāks, viņam droši vien ir savi likumi, kurus tev arī būs jāievēro. padomā par to, vai tu to spēsi un iepazīsti viņu tuvāk.
mani jau biedētu doma vien ,ka man vairāk atpakaļceļa nebūtu. kādēļ tu tā saki? ko viņš tev spētu nodarīt, lai tevi neatlaistu??
14.10.2013 13:28 |

Reitings 1613
Jo man ir apriebusies (godigi teiksu) ta milestiba. Vienmer sapinat sevi prieks kam? Sagaidit, kamer atnaks nakosais matherfuckers un savu izdaris?

Un te ir cilveks, kurs butu gatavs "uz rokam nesat" ka meitenes saka, bet es te raustos un nevaru izlemt.
14.10.2013 13:30 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Sieviete ir vīrieša īpašums.

Kā tas ir?
Tas ir tā, ka puisis neļauj savai 2. pusītei ar citiem puišiem uz randiņiem? Skūpstīties ar svešinieku? Dzērumā diskotēkā dejot uz letes līdz krīt gar zemi? :)
14.10.2013 13:30 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nē, tas ir, kad sit, ja negatavo ēst. Ja grib šķirties, vai nu sakropļo vai nu atņem bērnus. Vai izsauc policiju, kas sievieti atved mājās. Bet, protams, Eiropā varbūt tik radikāli negadītos. Kamēr neuzrastos viņa ģimenīte ar savām prasībām pielikt moderno spindzeli pie vietas.
14.10.2013 13:33 |

Reitings 5119
chantelle,
jo atnāks arī normāls vīrietis, kuru mīlēsi, bet kurš nebūs mazerfakers. :) patiešām.
es laikam esmu pārāk izvēlīga, man vajag gan to mīlu, gan arī foršu, normālu džeku. neder tikai viens no abiem.
14.10.2013 13:35 |

Reitings 5954
Neej iepirkties uz pārtikas bodi, kad vēders rūc! Tas pats ar vīriešiem - nesaejies ar kādu tik tāpēc, ka vientuļi un bezcerība.
14.10.2013 13:37 |

Reitings 1613
Nerea haha :D labs padoms
14.10.2013 13:41 |

Reitings 8272
jo atnāks arī normāls vīrietis, kuru mīlēsi, bet kurš nebūs mazerfakers. patiešām.
es laikam esmu pārāk izvēlīga, man vajag gan to mīlu, gan arī foršu, normālu džeku. neder tikai viens no abiem.

+++

tev taču viss vēl ir priekšā. nav tā, ka, ja tu kādu iemīli, tad viņš būs cūka. ir arī abpusēja'mīlestība ar cieņu, uzticību, un vnk varbūt skaistas attiecības.
14.10.2013 13:42 |

Reitings 1613
Sany iespejams, nezinu, es esmu apjukusi.
14.10.2013 13:45 |

Reitings 16391
Nē, tas ir, kad sit, ja negatavo ēst. Ja grib šķirties, vai nu sakropļo vai nu atņem bērnus. Vai izsauc policiju, kas sievieti atved mājās. Bet, protams, Eiropā varbūt tik radikāli negadītos. Kamēr neuzrastos viņa ģimenīte ar savām prasībām pielikt moderno spindzeli pie vietas.

Par fizisku vardarbību.. nu nevajag to likt vienā maisā ar reliģiju! Slimi cilvēki ir visur. Tepat cosmo.lv regulāri parādās kāda diskusija, kur puisis ne-muslims iekausta.. LV pavīdēja raksts, kur puisis nosit meiteni. Nemaz nerunāsim par ''Tikmēr Krievijā..'' rakstu apjomiem :)

Manuprāt, medijiem patīk bieži vien vardarbību saistīt ar reliģiju, īpaši islāmu. (Neesmu lasījusi rakstu - Tiek aizdomāts turēts luterānis Jānis Lielais sakarā ar tīšu miesasbojājumu nodarīšanu.. Šāds PR skan skandalozi) :) Tas kropļo uzskatus.

Iespējams, man ir reti palaimējies, bet zinu musulmaņu ģimenes, kur sieva ir cieņā un tiek godāta, vīrieša dzīvē viņām ir diezgan noteicoša loma, lutina.. Un viņas netaisa fantastiskas vakariņas tāpēc, ka citādi sitīs.. :) Viņas tādējādi izrāda savu mīlestību un rūpes pret līdzcilvēku :)
14.10.2013 13:53 |

Reitings 1613
Vispar ta divaini :D Lasiju to diskusiju ko vilkt uz Siguldu.
Iedomajos par to, ka gribam, lai viss perfekti butu ar to cilveku, kurs patik vai kuru milam. Velamies maksimali labi izskatities, visu noorgnizet.
Savilktu taja diskusija paraleles ar sevi un savu bijuso. Ka vienmer rupejos, lai viss butu perfekti, skaisti, seksigi utt. Un tas nebija pietiekami.

Bet ar so te, piedzerusies ar pudeli rokas, runaju visadas dumibas, klausijos rauduligas dziesmas maksimali skali. Seksa domaju tikai par sevi, piecelos pat laga neatvadijusies, izsaucu sev taxi un aizbraucu.
Un vins tresaja reize saka, es milu tevi. :D

Ludzu!
14.10.2013 13:57 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Atvaino, ja kādā diskusijā tas jau minēts, Chantelle - cik esi veca? Vienkārši nesaprotu, kur skriet, ja, piemēram, vēl nav pat 30 gadu?

Man būtu grūti aprēķina attiecībās, jo grūtāk, ja zinātu, ka vīrietis mani patiesi mīl, nevis arī kaut ko kalkulējis. Turklāt, tādā gadījumā vienmēr ir šī neaizpildītā mīlestības vieta, kas prasās būt aizpildīta. Protams, tas var būt hobijs, bērni, bet, ja nu tas ir cits vīrietis... Manuprāt, sanāk vieni meli - gan otram, jo viņš kaut kādā sirds stūrī cer uz pretmīlestību pat, ja sākumā esi viņu brīdinājusi, ka no tavas puses tas ir tikai aprēķins, gan sev, jo gribēdama dzīvot sakārtoti, kā "vajag", kāp pāri savām emocijām.
Var jau notikt kā romānā, un jūtas ar laiku rodas, bet garantēt to neviens nevar, it īpaši šajā gadījumā, kad esat, cik saprotu, jau ilgi pazīstami, bet tauriņu kā nav, tā nav.

Ņemot vērā, ka vīrietis ir musulmanis, mans prāts pilnīgi noteikti teiktu NĒ. Lai teiktu JĀ attiecībām ar musulmani manai sirdij būtu jāgūst pārsvars pār prātu.
14.10.2013 13:58 |

Reitings 5954
Jā, cormeum, vienmēr ir dažādi gadījumi, bet tas nemaina to, ka tomēr tā ir mums sveša kultūra, kur iesakņojušies un ieaudzināti uzskati atšķiras no mūsējiem (un tas ne vienmēr saistīts ar reliģiju), un tas var izraisīt ļoti daudz konfliktu - ja satiekas 2 cilvēki, kas audzināti ar pilnīgi dažādu dzīves uztveri. Un islamam diemžēl nav tā pozitīvākā slava.
14.10.2013 13:59 |

Reitings 1613
cormeum +++
vini isteniba loti ciena savas sievas.
14.10.2013 13:59 |

Reitings 5954
Nu tu nekad nebūsi tāda kā viņu sievas (neesi tā audzināta). Un tur jau risks, ka mēģinās tevi pāraudzināt.
14.10.2013 14:01 |

Reitings 1613
Nerea + piekritu ari tev, jo mums tomer "ta"pasaule ir svesa. Neko daudz par to kulturu nezinam. Bet te multikulturali pari nav mazums :)
14.10.2013 14:02 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
KAMĒR NEPAMĒĢINĀSI-TIKMĒR NEZINĀSI :)
14.10.2013 14:30 |

Reitings 16391
Nerea, es piekrītu par to, ka varētu būt grūti saprasties, ja katris ir krasi atšķirīgi audzināts.. Bet, ja tā godīgi.. tā dažādība pat var būt traucējoša starp divām latviešu ģimenēm.
Pavērojot tās dažas man zināmās musulmaņu ģimenes.. sapratu, ka ļoti jau tie audzināšanas principi un uzskati neatšķiras no manas ģimenes :)
Pāraudzināšanas mēģinājumi arī ir ļoti bieži sastopami ne-musulmaņu vidū :)

Chantelle, es Tev iesaku nestrebt karstu.. Ej ar puisi uz randiņiem, iepazīsti viņu tuvāk (šoreiz ne kā ''draudzenīti'', bet gan kā potenciālu līgavaini :) ) Izzini viņu, viņa kultūru, nekautrējies uzdot jautājumus.. Pieļauju, ka tas Tev palīdzēs pieņemt lēmumu :)
14.10.2013 15:37 |

Reitings 8272
chantelle- tieši tādēļ iesaku tev vairāk uzzināt konkrēti par viņa likumiem, ko viņš ievieš personīgajā dzīvē un telpā. tu droši vien ļoti daudz ko nezini. noskaidro, kas viņam ir "svētas lietas", ko ievēro no tradīcijām, vai tev tas būs jāievēro utt utt.

tici man, es saprotu, kā tu jūties, bet pašlaik tu maldies. tu esi vīlusies un tagad dari tikai visu priekš sevis, bet iepriekš dzīvoji priekš cita. nevajag lēkt no viena grāvja otrā. ir jāatrod vidusceļš starp "dot visu pilnībā" un "ņemt no otra cilvēka sev". nevajag kļūt par kājslauķi un staigāt uz pirkstgaliem otra priekšā, bet attiecībās nevajag būt arī bezsirdīgai maitai. varu uzreiz pateikt, ka pēc dažiem aplauzieniem sapratu, ka man nebūs vīrietis, kurš mani neciena un kuram man būs jādanco riņķī kā mazam bērnam. ja es sapošos, tad daru to tikai sevis dēļ. draugs nekad mani nav mudinājis ko tādu darīt. drīzāk viņš nesaprot, priekš kam man vsp vajag krāsoties.
tādiem cilvēkiem, par kuriem tu runāji (kādi bija tavi bijušie) nekad nebūs gana, jo, pirmkārt, viņi tevi necienīja, otrkārt, tu neliki sevi cienīt. ja kādam liksies, ka esmu par maz uzcirtusies uz randiņu vai kādu pasākumu, viņš var vnk iet dillēs, jo ne jau es kā bomzene esmu atnākusi, saplēstām drēbēm vai radu nevīžīgu iespaidu par sevi. kaut gan man tā nav gadījies.
14.10.2013 16:33 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nav man tads edgara un kristines cienigs stasts, lai runatu par pratu vai sirdi....bet vai tev ir vajadzigas attiecibas attiecibu pec?
14.10.2013 16:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits