Parunājam par pīrsingiem. Tetovējumi 100x apspriesti, (šī tēma arī noteikti, bet pēdējā laikā nav manīta),bet kā ar pīrsingiem- kur Jums ir ? Kur gribētu?
Vai kādai ir degunā? kā ir? vai sāp,kad dur? Iesnas netraucē?
roozija:D kad man ienāca prātā tikt pie tragus, tad man brālēns, kuram tur ir pīrss, teica,ka mana tā skrimšļa ļipiņa esot par mazu. Nu jā..mana nav kā pārējiem, bet nu kaut kāda jau viņa tur ir..:D
Pirms gadiem 7 bija abās uzacīs, degunā, nabā un ausīs kopā 7 caurumi, pašlaik ir tikai auskari katrā ausī pa vienam, tetovējumu nav, bet tuvākajā laikā plānoju :)
Man ir vienā ausī viens, otrā 3, viens no tiem helix. Dzija ilgi, kādus 4 mēnešus nevarēju uz tās auss pagulēt. Un tagad dažreiz pat ir tā kā ir :D
Bija zem lūpas labajā pusē. Baigi gribēju tad :D Bet nācās izņemt, jo zobs mazliet ievirzījās uz iekšu. Caurums vēl palicis.
Man ir tragus, un nepiekrītu tiem, kas "ir dzirdējuši, ka tas ir sāpīgs pasākums" :D
Ja tas skrimslis tev mazs, tad visdrīzāk gan durs ar adatu, nu tad gan nezinu, kā tas ir..
3 vienā ausī un 2 otrā - izdūru vēl skolas laikā, mamma pati aizveda uz salonu :) ~ 16 gadiem izdūru nabā , pēc tam 12 klasē - mēlē un gadu atpakaļ uz 25 dzimšanas dienu izdūru degunā ... Pagaidām , laikam, nekur vairs negribu, bet gan jau laiks rādīs :)
Ja tas skrimslis tev mazs, tad visdrīzāk gan durs ar adatu, nu tad gan nezinu, kā tas ir..
Kā,ja durs ar adatu? Skrimslī tak nevarar pistoli durt, jo viņš saplaisā un dubultilgi dzīst. Tas ir kā plastmasa gabaliņš un ja izdur ar pistoli ātri, tas saplaisā, tādēļ jādur ar adatu.
Man augšā skrimslī dūra ar pistoli un dzija vismaz gadu. es ar pistoli nemaz neļautu ķerties klāt savām ausīm.
Man ir degunā jau no vidusskolas laikiem. Neko. Esmu tā saradusi, ka spoguli skatoties pat nepamanu. Nav arī nekad traucējis. Arī tagad darbā - neviens neko nav pārmetis utt.
Gribētu uzacī, bet man ir brilles un līdz ar to - diezgan nesmuki izskatītos tas pīrsings kopā ar briļļu rāmi.
Vēl man ir auskaru caurumi(katrā ausī divi), bet tos es neskaitu pie pīrsingiem.