Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vakariņas

 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Tātad- ko gatavaosiet vakariņās?
Varbūt kādai ir ideja,ko varētu pagatavot no mazajiem cukini? Es iepirku,jo veikalā mani uzrunāja, bet mājās atnākot atskārtu,ka nezinu,ko no tik maziem var pagatavot. Lielos noteikti pildītu, bet ko ar mazajiem?
14.10.2013 10:30 |
 
Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es cukini parasti taisu sautejumus vai varu un dodu mazajam. Vairak neko nezinu ko ar viniem darit:D

Ari velos iedvesmu vakarinam, kamer leduskapis tukss un uz veikalu neesmu aizgajusi:)
14.10.2013 10:33 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Cik tad mazi Tev viņi ir? Kā laiviņas šos nevar piepildīt?

Šovakar gatavošu dārzeņu (kartupeļi, kāposti, puķkāposti, kabači, burkāni, sīpoli, ķiploki) sautējumu ar cūkgaļas gabaliņiem.
14.10.2013 10:33 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man jau vakariņās ir sagatavota zupa :) Es drīzāk domāju.. ko lai uzcepju saldajā :)

Mazie cukini.. sapildīt nevar.. var apcept un vienkārši ēst ar jogurta-ķiploku mērci.
Var tos apcept un apcept vēl dažādus dārzeņus.. pasautēt :)
Var sarīvēt + ola + milti + garšvielais un .. voilā - pankūkas :)
14.10.2013 10:35 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Laikam neko, jo vakar sagriezu gaļas salātus. Ja būs vēlme, tad varbūt izcepšu plānās pankūkas.
14.10.2013 10:35 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
No vakardienas vistas cepeša ir šodien daudz palicis. Kā ieraudzīju tavus pieminētos cukini, uzreiz prātā ienāca arī papildinājums cukini un kartupeļu gratin!
14.10.2013 10:35 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Mazos cukini cepu tā pat, kā kabacīšus. (tā, kā karbonādes)

Sagriež šķēlītēs, apviļā miltos, un olā.. un cep. :) Garšīgi ar krējumu! (mm)
14.10.2013 10:36 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
My Kitchen Rules shovaa pagaajshnedeelj viena komanda taisiija cukini gratin :)

Bet pankuukas ir visfiksaakais variants, ja nu slinkums pieveersties baisajai kulinaarijai.
14.10.2013 10:37 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Cik tad mazi Tev viņi ir? Kā laiviņas šos nevar piepildīt?

Nu diametrā kādi 4cm un garumā kādi 15cm. Tur sūdīgas laiviņas sanāk.
14.10.2013 10:37 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Vakardienas cepetis, ļoti gards, sulīgs, pildītie āboli var kalpot nevis kā piedeva vistai, bet drīzāk kā saldai ēdiens, dievīgs! Kopā ar kastaņiem, bet tos gatavoju atsevišķi.
14.10.2013 10:37 |
 
Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Es gatavoju parasti cukini dārzeņu sacepumos/sautējumos, kurus pagatavoju 5 min un ņemu līdzi uz darbu. Uz pannas olīveļļā apcepu baklažānu, cukīni,tomātu un vēl kādu citu dārzeni, ja ir, pierīvēju ķiploku, piemetu garšvielas. Garšo labi un ir veselīgi (l)

Šovakar gribu pamēģināt biezzupu ar šampinjoniem, bet zinu, ka draugs nebūs sajūsmā :D

14.10.2013 10:40 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
mazos cukīni parasti sagriežu ripiņās/kubiciņos un sasautēju dārzeņu sautējumā vai lieku klāt pastai ar garnelēm.
14.10.2013 10:41 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
sautējums.

var vēl sagriezt ripiņās biezākās un uzlikt pa virsu sieru un ielikt cepeškrāsnī. ja gribas, pa vidu par ielikt malto gaļu (pirms tam nedaudz apceptu).
lielajiem grieztu vidu ārā, ko sajauktu ar malto gaļu un tad pildītu viducī, bet, ja ļoti mazi, tad gaļu vnk liktu virsū.
14.10.2013 10:47 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es nezinu, vai sautējums būtu okej. Es kā sautējumus vispār nemīlu, tad nezinu. Ļoti garšoja pildīti, bet kur nu mazos pildīt?:D
nez kas būtu,kas es to iemestu uz 3 minūtēm izvārīt un cepenē iekšā ar garšvielām? būtu gardi? kā jums liekas?:D
14.10.2013 10:47 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
mmm...atcerējos šampinjonu biezzupu. drīz būs jāuztaisa..
14.10.2013 10:48 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
es domāju, ka tie noteikti nav jāvāra, uzreiz iekšā cepeškrāsnī. bet sagrieztus. taisīju vienreiz krēmzupu no cukīni ar seleriju kātiem un sarkano sīpolu, bija ļoti garšīgi.
14.10.2013 10:53 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Kad es taisīju pildītos, tad es iemetu v'\arīties uz 3 minūtēm un cepenē uz 40min un tāpat bija pacieti. Domā,ka nav jāvāra?
14.10.2013 10:54 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
čāča, nevāri, liec uzreiz krāsnī.
Bet es laikam sagrieztu ripiņās un apceptu uz pannas kopā ar sīpoliem. pārkaisītu ar pipariem. Un ēstu ar krējumu un tumšo čabatas maizi.
14.10.2013 10:55 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Liene - pēc tās receptes šampinjoju biezzupa sanāk ideāla! :)

Mums vakariņās būs ķirbja biezzupa un kotletes ir. Vakar pirmo reizi taisīju - super garda! :)
14.10.2013 11:02 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
čāča- atkarībā uz cik lieliem grādiem liec..es lieku 200 līdz 250 grādos un tajās 40 min apmēram jeb kas ir gatavs. tieši cukini neesmu cepeškrāsnī taisījusi, bet kabaci tādā veidā gan.
14.10.2013 11:13 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nu es liku uz 220 grādiem un bija paciets.
14.10.2013 11:13 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits