kas Tev liekas neizprotams, liek izbrīnīties- kā šādi otrs var domāt, runāt?

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Vīrietis nesen aprecējās un pateica - būs sieva uz 10 gadiem un skatīsies kā tālāk. ja viss būs labi-laulība turpināsies,ja nē-meklēs nākamo.
Vai parasti neprecās ar pārliecību- ar viņu būšu kopā visu mūžu,viss būs labi..kāda jēga precēties,ja jau tagad apsver domu par iespējamo sievas nomaiņu?:D

Ir tādi,kuri pārliecināti,ka orālais sex ir drošs un nevar tikt pie slimībām:D
14.10.2013 07:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
KAĶI, es, piemēram, negribu nodot asinis.. Bet vai tad tas ir tik šokējošs? Dabas māte jau katru mēnesi man viņas nolej.. tajās dienās pašsajūta vājāka.. Adatas dūriens, kā jau invazīva prcedūra, tomēr nes līdzi infekcijas risku.. Manuprāt, tas nav ķermenim ārkārtīgi veselīgi, sevišķi tie biežie gadījumi, kad pēc nodošanas zaudē samaņu.
Protams, ja tuviniekam ar manu grupu būtu nepieciešams - nodotu bez liekiem apsvērumiem. Bet citādi nevēlos laistīties ar savu ''dzīvības sulu'' :D
14.10.2013 12:48 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Aprobežotība ir vispārināt. Pielāgot vienu savu ideju visiem gadījumiem un apgalvot, ka tāda ir tava pārliecība. Jo izdarot kategoriskus apgalvojumus mēs tos vēršam pret citiem, pret sabiedrību. Bet sabiedrībā nepastāv viena teorija, kuru pielāgot pilnīgi viesiem gadījumiem un indivīdiem. Ja kaut kur ir precedents, kurš apgāž tevis izteikto viedokli, kuru tu uzskati par patiesību - tā vairs nav patiesība, bet kategorisks apgalvojums, kuram nav seguma.
IR jāmāk savu viedokli izteikt pareizi, to pozicionējot kā savu ideju, nevis uzstādīt savu viedokli kā apgalvojumu, kurš pielāgojams visiem gadījumiem.
14.10.2013 12:59 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Nekas mani nespēj izbrīnīt, taču durvis uz manu draudzību aizcērtas tiem kategoriskajiem cilvēkiem. Arī tiem, kas neprot būt toleranti. Man nav nekas pret vienkāršību, bet sevi nemācēt saturēt (lamāšanās, ārdīšanās,agresivitāte), norāda uz cilvēka vājumu un tādus vājus cilvēkus sev apkārt negribu un komunikāciju ar tādiem arī nevēlos uzturēt!
14.10.2013 15:52 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Homofobi piemeram. Vai izteicieni ka viena Ievas pārvērtibu raidijumā, tu tam esi par vecu!!!!!!! šokē tādi atklāti stulbumi:)
14.10.2013 15:57 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es nezinu nevienu kaazu dienu,kur abi domaa,ka dziivos tikai paaris gadus.
Tomeer reaalaa dziive pieraada,ka laikam tiesi peedeejos gados cilveeki ir loti nenoturiigi savaas attieciibaas,nav pacietiibas pielaagoties vienam pie otra un labi ka novelk tos 5 gadus...!Muusu dienaas vienkaarsi vairs nav to cilveeku,kurus satieku savaa darbaa-tie paari,kuri ir nodziivojusi kopaa 70 gadus,labi-kaut vai 50!!!
14.10.2013 16:26 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vispaar doma nav slikta ar noteikumu, ka otraa puse par to zina. Tas neljauj cilveekiem izlaisties lauliibaa un kljuut neveeriigiem vienam pret otru. Cik nav gadiijumu, ka cilveeks ir tik ljoti paarliecinaats, ka otrs nekur nespruks un beigaas nereekjinaas ar otra cilveeka veelmeem un nestraadaa pie attieciibaam. Attieciibas ir kaa daarzs tuksnesii, ja nelaistiisi un nekopsi, aatri vien nokaltiis un pat nekaada miilestiiba tur neliidzees.
14.10.2013 17:08 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
kur tur ir aprobežotība? manuprāt, aprobežotība ir ticēt, ka eksistē nesavtīga un iekūņota mīlestība, un visu savu dzīvi būvēt uz kaut kā tik pazūdoša, kā jūtas.

Visu savu dzīvi kārtoju tikai uz jūtu pamata , emocijas ir vienīgā lieta pasaulē , kam uzticos par visiem 100%
Nekad nebalstītu attiecības uz tik pazūdošas lietas, kā nauda vai citi materiāli labumi ;)

Runājot par lietām, kas pārsteidz. Tā pa īstam - nekas. Tik dīvaina, cik esmu es, tikpat dīvainiem ir tiesības būt visiem, bet man ļoti nepatīk cilvēki, kas māca, kā citiem dzīvot un ko darīt. Kā arī, nepatīk cilvēki kuri nosoda citus.

Tie, kas uzskata , ka ir vecāki un tapēc viņiem 1/2 pasaule ir kaut ko parādā... vot tā ir aprobežotība !
14.10.2013 17:24 |

Reitings 649
Reģ: 29.01.2009
Es patiešām neizprotu un brīnos (kas tika prasīts :D) par to, ka cilvēki, neskatoties uz vecumu, izglītības līmeni, socializāciju, profesiju u.c. lietām, neprot pareizi pielietot KA un KAD.. un visbiežāk vietā un nevietā lieto KAD. Tas tik ļoti krīt uz nerviem (lasīt - ausīm!)..
14.10.2013 22:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits