Nu vairs nevaru ,man ir gals klāt ar tām visām sieviešu intrigām ....
Strādāju darbā ,ir kolektīvs ,no sākuma viss bija labi .Sasveicināmies ,un satikšana ļoti laba,sēdējām dzērām pirtīs tusiņos, mājās saietos pēc darba.Kā normāls kolektīvs.
Nu vairs nav izturams . Visas viena otru aprunā. Viena man stāsta Linda Piemēram( Tā Krista ir tāda ,vinja darbā skaļi runā ,un daudz ēd ,) un Linda saka kā var tā pastrādāt ,man tas nepatīk . Nu labi neaku neeko .
Tagad mana otra kolēģe KRISTA stāsta .Tā Linda aprunā mani ,jo redz es esmu tāda un šitāda ,neesmu draudziga ,daru kā pašai labāk,egoiste esmu .
Tagad mana trešā kolēģe saka redz tai Kristai meitenei ir draugs,meitenei ir 15 gadi un draugam ir 18 gadu un abi guļ vienā gultā , vai tad tur sexsa nav ,ko tēlo tā Krista,kā vinja meiteni audzina.vinjai pensija un savs darbs ir ,var iztikt ,tikkai čīkst.
Nu man mērs bija pilns .Pasaku visu ko zinu .I tai Lindai ,I TAI Kristai .un to ka mani aprunā abas ari .
Un ta beigās pati palieku vainiga jo redz esmu pateikusi visu,ka vajag klusēt ,tā ir tikkai parunāšana . Un ka tā darīt nevaru ,naidu elt .
Bet katru dienbu viens ,otru aprunā ,stāsta dieva brīnumus un vinjām labi ,.
nevaru izturēt ,uzrakstiju te.
Vīrs saka lai nerunāju ne ar vienu , lai iet visas d..... ;)