Kā pateikt, ka viss cauri, gribu šķirties?

Reitings 17
Reģ: 10.10.2013
Patiesībā, tēma ir par to, kā pateikt vīrišķim, ka gribu šķirties? Nevaru saņemties un domāju, ka viņš man pat neticēs līdz brīdim, kamēr reāli nebūšu aizgājusi un smiesies par mani nemaz neklausoties? Kā lai tādam tā normāli ieskaidro, ka viss?
Situācija īsumā tāda- kopā ņodzīvoti 4 gadi, bērnu nav. Attiecībās esam vairāk kā labi draugi, kam ir sekss un kopīgas dažas lietas.. Finansēs esam katrs par sevi ar dažiem kopīgiem kustāmiem īpašumiem, par kuriem maksājam uz pusēm. Kad runāšana nonāk par attiecību tēmu-notiek paziņojums, vai nu: es par tādām lietām negribu runāt, vai nu tad, kad es pasaku visu, ko es gribu sacīt, man nevis atbild kautko sakarīgu, bet pajautā, ko es no viņa šajā sakarā gribu.. Kad runāju par ģimeni, man atbild, es par to nedomāju. Kad runāju par bērniem, pretīm kategorisks-nē... Kopīgu interešu mums ļoti maz, vērtības dzīvei pilnībā atšķiras.. Manas vērtības-ģimene, izglītība, kultūra.. Viņam-nauda, bagātība.. Itkā jau nebūtu slikti, ja katram savs un varētu salāgoties, bet parasti par savām vērtībām es dabonu tikai izsmieklu.. Un vispar, vīrietis labi iekārtojies, pienākumu gandrīz nekādu, ēst tiek pasniegts, un sekss arī ir ok, bet tā jau arī savā ziņā manis pašas vaina, ka tā reiz atļāvu un tagad nožēloju.. Un tada sajūta, ka dzīvojam kopā vairāk tāpēc, ka tā pieraduši un ir ērti..
Patreiz itkā ir brīdis, kad varētu attiecības nobeigt. Pirms vairākām dienām bija kašķis un kopš tās dienas nerunājam.. Itkā apzinos, ka esmu pie kašķa vainīga, kaut gan arī viņš nav gluži nevainīgs,un jūtu, ka viņš gaida, kad atvainošos, bet man negribās... Ja godīgi, pat savā ziņā jūtos labi, kad nerunājam neko vairāk par pāris nepieciešamajiem vārdiem.. Ja iepriekšējās reizēs pie sevis ar dusmām domāju, ka viss, šķiros, tad tagad tāds iekšējs miers par to un nesmeldzīga sajūta, ka viss, esam sevi izsmēluši.. Es vienkārši attiecībām neredzu jēgu..
Vienīgi, ir mazs šķērslis.. Mums vienalga sanāks vismaz mēnesi vēl vienam otru paciest, tas arī ir tas, kāpēc es nezinu kā pateikt, tā lai nedomā, ka es tikai jokojos..
10.10.2013 20:53 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Saki, ka meklēsi citu dzīvokli u.t.t. un lai viņš arī meklē, jo nākammēnes Tu vairs nemaksāsi par šo... Vnk saki, ka tagad Jūs katrs par sevi un viss. Negatavo viņam vakariņas, neaprūpē, neguli ar viņu - gan jau sapratīs, ka tas tomēr nav joks.

+++
Tu izklausies viņam kā mamma un mīļākā reizē. Ja tu vēlies ģimeni nākotnē, stabilitāti, bet viss, ko saņem šajās attiecībās ir ''bērns'', tad ko tu gaidi? Saprotu par to dzīves vietu, bet nu ja jau pati jūti mieru.. Tad lēmums visticamāk ir pareizs un ir pienācis laiks pielikt punktu. Un tā viņam arī pasaki.
10.10.2013 21:47 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Manuprāt, Tavs nākamais puisis būs tāds pats kā šis. Visdrīzāk Tu sajūties vajadzīga tieši caur šādu kalpones lomu un pievelc tādus vīriešus.
10.10.2013 21:51 |

Reitings 17
Meitenes, eh, man pa šīm dienām, kamēr nerunajam, ir bijis ļoti daudz laika pārdomām un attiecību analīzei un arī es, beidzot esmu sapratusi, kas es viņam esmu un ka viņam, un arī man savā reize, ir ērti tā, ka ir un vairs tā negribu, tāpēc ir tāds miers iekšā... man tikai ir tik ļoti žēl sava izniekotā laika šim "bērnam"... Un par to, ka nesapratu laicīgāk..
10.10.2013 21:53 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Sinsilina - neuztraucies! Šis laiks ir arī labi pavadīts laiks - Tu ieguvi neatsveramu pieredzu un skaidri noformulējamas vēlmes - ko vēlies tālāk. Minēji - ģimeni, bērnus.... Un Tas Tev būs - tik ej uz to! Un Tev veiksies!
11.10.2013 11:32 |

Reitings 17
Agate

Paldiesiņš par taviem jaukajiem uzmundrinājuma vārdiem.. Ir, protams, bijis arī daudz, jo daudz laba un tas kas nav bijis tik labs, tas jau ir aiz muguras un vairs nav taisnība.. bet pieredze, jā... es beidzot apzinos, ko es dzīvē gribu un kas būtu šie mani sasniegumi.. vajaga tikai sevis aņemt rokās.. weekendā briest lielā runāšana un visa salikšana pa plauktiņiem.. :)
11.10.2013 11:46 |

Reitings 377
Reģ: 29.01.2009
Eh man līdzīga problēma. Tikai kopā 6 gadi. Nav bail par to ka nenoticēs. Ir vienkārši bail. Visu laiku prātā cilāju - kā viņš dzīvos tālāk? Kā es? Kur viņš ies? Utt. utt. Sajūta nav no patīkamākajām. Bet zinu, ka jādomā par savu laimi, nevis tikai par to, kas notiks ar viņu

man ir lidzigi, tikai vel pie tam nav seksa, gandriz nemaz un kopa ta pa istam nedzivojam....bet ir ļoti bail, jo esmu pieradusi pie ši cilveka, nezinu, ka bus bez viņa
11.10.2013 12:01 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
sms
11.10.2013 12:12 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Nu bāc tevi taču nekas neattur.Tikai nepaliec stāvoklī pie lielas šķiršanās.Paskaties apkārt, ja tu esi skaista, kopta sieviete, tad nebūs problēmas iepazīt citus vīriešus.Tu tiešām visu atlikušo dzīvi gribi dzīvot ar vīrieti ar kuru faktiski nav nekādas nākotnes???Vinš taču nemainīsies.Nesagribēs pēkšņi tevi vest uz zagsu vai pulku bērnus.Man attiecībās riebjas rutīna un ,ja vēl zinātu ,ka vīrietis neredz mani kā potenciālo sievu, tad sen būtu aizgājusi.
Sāc jau tagad laikus meklēt dzīves vietu.Pati zinu, ka UK ir ļoti dārgi īrēt.Bet varbūt vari kādā smukā ,koptā dzīvoklī noīrēt istabiņu ,kas ir ensuite ?Sāc jaunu dzīvi!!!!!!!!!!!!!!!
11.10.2013 12:14 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Man kopā ir 7 gadi... Par cik esmu karstgalve, tad dažreiz aizdomājos par šo. Visbiežāk pēc kāda stulba kašķa. Bet reāli- 7 gadi un čušššššš! Šī doma liek man noskurināties.
11.10.2013 12:14 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Seductive,cik tev ir gadi? Viņš tevi netaisās precēt??
11.10.2013 12:15 |

Reitings 17
Košums

Ja mums nebūtu vēl šī, es domāju, ka tas būtu viens no iemesliem, kāpēc mēs jau sen vairs nebūtu kopā.. tā, kā viņam es biju pirmā sieviete, es viņam daudz parādīju priekšā, kā labāk un ko, līdz ar to, sekss mums bija labs..izņemot tās reizes kad viņam gribējās tikai nodr... vai arī tad, kad man negribējās, bet viņš ļoti centās..
11.10.2013 12:15 |

Reitings 377
Sinsilina

Es ari savam biju pirma, seks diezgan ilgi bija ļoti labs, tagad kad ir ari ir labi, bet viņš mani grib labi ja 2x menesi :( kopa esam 5 gadus, preceties viņš negrib. Viņš vispar neko negrib. Uz manu jautajumu par nakotnes planiem, viņš atbild, ka planu nav
Un man ir 28 gadi....bernu nav
11.10.2013 12:20 |

Reitings 17
Lexyyy

Stāvoklī es varētu palikt tikai tad, ja liktenis izspēlētu ļaunu joku, jo lietoju OK.. eh.. un arī tikai tāpēc, ka te viens neko negrib dzirdēt par bērniem.. un Tā, kā esmu nobriedusi braukt pavisam mājās, mani vienkārši te vairs nekas nesaista, man nav problēmu ar dzīvošanu, problēmas ir tikai ar darba un dzīvokļa īres attiecībām.. Es pēc liguma nedrīkstu aiziet no darba ātrāk nekā pēc mēneša, jo savādāk man algu neredzēt un arī no dzīvokļa ne, jo dzīvoklis uz manis un depozīts līdz ar to un diemžēl nav nekāds mazais..
11.10.2013 12:23 |

Reitings 17
Košums, man 4 gadi attiecības un tagad 27.. tā, ka esam ekvivalentas vienīgais, mums ar viņu liela atpakaļejoša gadu starpība..
11.10.2013 12:25 |

Reitings 1431
Lexxxy

Man 29. Taisās nākamvasar- man ir gan briljanta gredzens pirkstā, gan viņš grib bērnus tuvākajā laikā- it kā viss ir labi. Varbūt tie ir mani niķi (a ļa nekad nekas nav labi), bet kad plēšamies vai kaut kur mums nesakrīt viedokļi, tad viņš paliek nu TĀĀĀĀDS DRAŅĶIS, ka "nožņaugt" viņu gribās.
11.10.2013 12:27 |

Reitings 17
Un tekstus mums abām saka vienus.. ja runājam par attiecībām, pamatā atbilde: man ir labi tā kā ir un es par to nedomāju..
11.10.2013 12:27 |

Reitings 1431
Vispār kaut kur " gudros" rakstos lasīju, ka tagad ir sācies ūdensvīra laikmets, kad šausmīgi daudz attiecības grūs un izjuks, un izdzīvos tik tās, kas būs balstītas uz patiesām jūtām un cieņu.
11.10.2013 12:28 |

Reitings 17
Seductive

bet kas tad ir čušššš.. Dranķis kā izpaužas? Manējais tiešām ir dranķis, kaut gan es to ilgi nesapratu.. arī pēc visām viņa izdarībām negribēju saprast.. kaut gan, droši ka kādai viņš būtu zelts- nedzer, nepīpē, naudu pelna,kaut gan egoists.. Eh, laikam mēs, meitenes, tik dažādas savās vēlmēs..
11.10.2013 12:33 |

Reitings 1431
Sinsilina- esmu ievērojusi, ka tiešām- cik meiteņu, tik variantu. Draņķis- paliek nežēlīgs pret mani- bļauj un visādas riebeklības saka. Aij- nu to nav iespējams izstāstīt....
11.10.2013 13:00 |

Reitings 377
Sinsilina! kada jums ir gadu starpiba? Manejais ir gandriz 4 gadus jaunaks....varbut tur ta problema, ka negrib domat ne par ko....es nezinu
11.10.2013 13:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits