Varbut tad nevajag seesties pie stuures
Es nedzīvoju Rīgā, un manā miestā sabiedriskais transports ir milzīga problēma.Tu domā, ka miestos Celu satiksmes noteikumi ir kaut kaadi savaadaaki? Un, ja jau tev piipina pat miestos un tu tur arii avaarijas gandriiz izraisi, labaak pilseetaa neraadies. kaut vai sevis pasas drosiibas deel.
biju maps.google.lv "izbraukājusi" pilsētuOMG, un taadi muusdienaas ir jaunie šoferi!!!! Ko dariisi vietaas, kuras nebuusi izpeetiijusi ar Google maps? Sviests kaut kaads...
57days ir tieši tāda tipa braucēja ,kurai es ne reizi vien esmu pienākusi un atklāti pateikusi , "Tu nosisties pati grib vai kādu gribi nosist?"Malacis, meitēn! Man arī pāris reizies nācies tādam pateikt visu ko domāju!Nu, nav ko tādām darīt uz ceļa.
Joprojām daudz kļudos uz ceļa (man pīpina, reiz pat puisis stāvvietā pienāca klāt un pieklājīgi apvaicājās, vai tas ir mans pašmērķis - iekļūt avārijā), pārs reizes esmu knapi izvairījusies no automašīnas, kuru nepamanīju "aklajā zonā".
Varbut tad nevajag seesties pie stuures un apdraudeet ne tikai sevi (tas visiem mazsvariigi), bet arii citus brauceejus un kaajaam gaajeejus? Visi nav radiiti braukshanai.
Jelgavā lieku
Nu, ja tur nevar nolikt, tad tiesaam labaak paarstaaj.
likās, ka viņš speciāli grib iegāzt
Neviens speciaali negrib iegaazt. Vnk instruktors redz, ka taadu uz celja vienu pasu laist nevar, taapeec arii savaac punktus uz siikumiem.
vai tiešām jums īsi pēc tiesību iegūšanas negadījās uz ceļa kļūdas? Vai vairs neatceraties?Ne, godigi pasaku, ka negadiijaas, jo, kad liku tiesiibas apzinaajos visus riskus. Turklat, es ciitiigi maaciijos CSN, zinot, ka man nevajadzees braukaat tikai par miestiem. Neviens ne reizi man nav piipinaajis vai veel trakaak - lecis aaraa no auto un lamaajis. Taa kaa aizdomaajies. Cerams, ka tu masiinaa nepaarvadaa citus cilveekus - ja jaa, aizdomaajies par vinju drosiibu (to saku, lasot tavus "piedziivojumus" uz cela).
kas 12 gados braukājusi pie stūresVinja nerakstiija, ka braukaaja pa celju! Varbuut pa lauku seetu. Ja tomeer pa celu, tad vinjas vecaaki ir bezatbildiibas kalngals.
Jelgava taču tagad satiksmes ziņā ir pilnīgs murgs. Es it kā apsvēru likt braukšanu tur, bet kamēr nebūs saveduši pilsētu kārtībā, nemaz tur nerādīšos.Zini to pasaku par Rīgu, ka tā nekad nebūs gatava? Tad, luudzams, neraadies te liidz sava muuza galam, ja jau tev taadi siikumi uztrauc! Ko dariisi, ja celaa peeksni "uzradiisies negaidiiti remonta darbi"? Arii teiksi, ka pilniigs murgs, taadeejaadi kriitot panikaa un ar savu riiciibu apdraudot citus?
Aija ... tavs viedoklis šajā jautājumā tiešām ir lieks
Jelgavā tagad lieli remontdarbi un joslas ir mainītas un ir daudz aklo punktu. braucu es labi, gan instruktors to teica, paziņas, ar ko kopā pabraukāju, bet tieši uz eksāmenu es nespēju saņemties, pārāk liels stress.
Nedomāju, ka saka "nogriezties pa labi". Kad es kārtoju, pirms 2 gadiem, eksāmenā man teica "nogriezties par labi.. kur iespējams" Un tas jau nu tiešām, manuprāt, nav maldinoši.
lecis aaraa no auto un lamaajis
reiz pat puisis stāvvietā pienāca klāt un pieklājīgi apvaicājās, vai tas ir mans pašmērķis - iekļūt avārijā