Copētāji internetā?

Reitings 18
Reģ: 10.10.2013
Labrīt meitenes :)
Sen jau lasu šo forumu :) izlēmu piereģistrēties, jo ir kāds jautājums par ko gribu padalīties...

Jau vairāk kā 3 mēnešus esmu viena. Nezinu, kas noticis, bet pēc iepriekšējām attiecībām nevaru ar nevienu iepazīties, tā itkā visi normālie vīrieši būtu pazuduši no Latvijas :D

Draudzene ieteica pamēģināt iepazīties internetā. Sākumā skatījos skeptiksi - pēc tam piereģistrējos vienā portālā, jau pēc 2 tur pavadītām stundām gribēju dzēsties ārā, nu šausmas vienkārši kādi perversi idioti tur sastopami.
Iegāju nākamajā dienā un pārskatot vēstules apstājos pie vienas... tā bija savādāka. Vēstule sākta mani uzrunājot vārdā, visa preizrakstība un garumzīmes, nav gara un nav īsa, diezgan lakoniska, bet interesi radīja. Sākām sarakstīties, sākumā es vēl tā vēsi, beigās diezgan daudz... pats puisis mazliet vecāks par mani, nav modelis, bet pietiekami izskatīgs, labs augums, diezgan profesionāli taisītas bildes, ar labu humora izjūtu un savu šarmu.
Diezgan ātri viņš uzprasīja manus datus, jo teica, ka drīz dzēsīšoties laukā un pārcēlām sarkasti uz fb un draugiem. Jau runājām par tikšanos.

Un tad es sāku pamanīt, ka viņam draugos gandrīz katru dienu jauna meitee pievienota. Fb draugos lielākoties tikai meitenes. Un jau 2 dienas pagājušas un no tā portāla vēl nav izdzēsies, lai gan online ar neesmu manījui. Un jā, zinu, ka izklausās, ka es baigā stalkere :D
Bet krist par upuri kkādam babņikam ar negribās, bet interese nav zudusi tā vai tā... viņs aicina satikties, bet vēl konkrēti neatbildēju.. ko darīt? tikties ar viņu?

Un vai ir tādi džeki kuri copē meitenes internetā? Vai tās manas iedomas tikai?
10.10.2013 09:52 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Jau vairāk kā 3 mēnešus esmu viena.

Ārprāc, tiešām liela bēda, veseli 3 mēneši.

Tieši to pašu nodomāju vispār. Ja 3 mēneši vienai ir maz ,varbūt laiks iemācīties būt vienai? - Tas tā kā ieteikums tev personīgi, noderētu kādreiz. ;)

----
Atbilde: Tu apzinies ,ka viņš ir simpātisks un ne Tu vienīgā. Ja viņam ir interese par tevi uzradusies , tad iespējas ir dažādas-
1)vai nu viņš ir slīpēts uz gultu vilinātājs (bet te jau teica-tikties jau vari, ar laiku sapratīsi kas viņš par zvēru)
2)vai nu arī meklē nopietnas attiecības un Tu vari būt iespējamā viņa otra pusīte
3) vai nu vnk satiksieties un kāds no jums sapratīs ,ka nav lemts un meklēsiet katrs tālāk...

Secinājums- Ir vērts satikties, tālāk jau redzi kā kas veidojās.
10.10.2013 17:11 |

Reitings 145
Reģ: 07.10.2013
Ārprāc, tiešām liela bēda, veseli 3 mēneši.

Tieši to pašu nodomāju vispār. Ja 3 mēneši vienai ir maz ,varbūt laiks iemācīties būt vienai? - Tas tā kā ieteikums tev personīgi, noderētu kādreiz.

----
Atbilde: Tu apzinies ,ka viņš ir simpātisks un ne Tu vienīgā. Ja viņam ir interese par tevi uzradusies , tad iespējas ir dažādas-
1)vai nu viņš ir slīpēts uz gultu vilinātājs (bet te jau teica-tikties jau vari, ar laiku sapratīsi kas viņš par zvēru)
2)vai nu arī meklē nopietnas attiecības un Tu vari būt iespējamā viņa otra pusīte
3) vai nu vnk satiksieties un kāds no jums sapratīs ,ka nav lemts un meklēsiet katrs tālāk...

Secinājums- Ir vērts satikties, tālāk jau redzi kā kas veidojās.

hehehehe, piespiedu tevi niku mainīt :D :D
10.10.2013 17:13 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Štanks - Gan jau atkal atradīsi salīdzinājumu. :D
10.10.2013 17:14 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
ja jūs pat vēl neēsat tikušies, kādēļ viņam nevar būt katru dienu kāda iepazīšanās????????
10.10.2013 17:29 |

Reitings 145
Reģ: 07.10.2013
ja jūs pat vēl neēsat tikušies, kādēļ viņam nevar būt katru dienu kāda iepazīšanās????????

Potenciālā interneta draudzene, kuru viņš nekad nav saticis, ir pārliecināta, ka viņu krāpj!
10.10.2013 17:30 |

Reitings 125
Reģ: 29.07.2013
Nekad, paldies! :)

Autorei iesaku aiziet uz randiņu, jo zaudēt jau tāpat nav ko! :)
10.10.2013 17:36 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Tas taču norm. Lielākā daļa no viņiem tā dara. :D Jūs pat neesat tikušies un viņam vajadzētu tevi uztvert kā vienīgo un īsto? :D
10.10.2013 17:44 |

Reitings 18
Taisnība jums ir meitenes... iedevu viņam savu sen prasīto numuru šodien :)
Tikko zvanīja... balls nav kā dziedātājam, bet nav arī ķērcoša... runāja lēnām, pārliecināti, tā itkā viņam ne mazākā stresa nebūtu... pat mazliet dīvaini, jo es pati mazliet satraukusies biju... nopļāpājām 30min, labs iespaids :) toč jāsatiekās...
10.10.2013 19:32 |

Reitings 67
Reģ: 14.07.2013
Pēc pieredzes varu teikt, ka balss nav rādītājs, kāds būs cilvēks, bet nu lai Tev veicās:) Pati pirms kādiem 7 gadiem internetā (toreiz bija kaut kāds čats telefonā) izdomāju sapazīties. Tā nu sapazinos, runāju pa telefonu un arī likās sakarīgs vīrietis. Prasīju cik šim īsti gadi, viņš tā izvairīgi atbildēja, ka nedaudz vecāks. Man pašai toreiz 18 bija. Uzaicināja mani pie sevis, jo teica, ka pašam mašīna remontā un atbraukt nevar (kaut kur 100km starpība starp mums). Es jaunības dullumā arī aizbraucu. Sapucējos, sasapņojos. Galā mani sagaidījs 40 gadīgs vīrietis, visīstākais babņiks, par laimi nekādas robežas nepārkāpa. Attapos viņa mājā un visu laiku domāju, kā lai tiek prom. Nāca vakars un autobuss atpakaļ bija tikai nākamajā rītā. Tā nu es notēloju, ka vīns iedevis pa galvu un ķipa teicu, ka nāk miegs un naktī pazvanīju vienam draugam, lai atbrauc man pakaļ. Pēc tam man viņš zvanīja un draudēja.
Mazliet ne pa tēmai sanāca, bet nu jā. Kamēr tu neredzi to otru cilvēku dzīvē, tikmēr visādas muļķības par sevi var sastāstīt.
10.10.2013 22:12 |

Reitings 18
Fidelia... pēc 40gadīga galīgi neizklausījās, bet domu sapratu :)

Man jau baigi gribētos apskatīties vai kāda jauna meitene pievienota viņam draugos, bet nu nekļūšu par stalkeri galīgo :D

Es tikai brīnos, kādēļ tādi puiši tur sēž un ir? ok, maz laika esot... bet nu neticu, ka viņam maz uzmanības dzīvē pievērš...
11.10.2013 10:06 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Zane, vieglākais veids kā iegūt meiteni, nav daudz jāieguldās, klubi utt. aizņem daudz laika un līdzekļus, internets viegli un ātri. Turklāt iepazīstoties kaut kur ārpus interneta nav garantija ka viņa nav aizņemta - atkal veltas pūles, tur skaidri zināms - meitene brīva, pieejama :D
11.10.2013 10:11 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ja vinjs briivs, kadel gan vinjs nevaretu katru dienu chatot ar meitenem? :/ Un jus to facebuka un draugiem.lv padarisanu uztverat parak nopietni.
12.10.2013 18:49 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vispirms jau es joka pēc pajautātu, kāpēc viņam soc.tīklos ir tik daudz meiteņu - nu tā, lai tu neizklausītos pēc tādas, kas pārjautās, kā viņš pazīst katru meiteni.
un nav noslēpums, kad arī es sarakstījos ar puišiem šādos portālos, es pavēroju viņu aktivitātes tad, kad sāka birt jau kādi it kā nopietnāki vārdi.
cerēt nevajag nekad uzreiz, bet nevajag jau uzreiz mest plinti krūmos. lai gan tas, ka katru dienu viņam draugos ir jaunas meitenes, nerada nopietnu iespaidu par šo puisi. bet nu tāpēc tev ir dota iespēja iepazīt viņu. ja negribi to darīt, tad nedari. jums jau uzreiz nevajag būt pārim.
14.10.2013 11:30 |

Reitings 8272
viņš jau pats man piedāvājot satikties teica, ka labi būtu aiziet satikties uz kafiju un papļāpāt uz kādu stundiņu, lai vispār saprastu vai kāda ķīmija rodas un vai patīk viens otram. Tas gan mani mazliet sabaidīja.. a ja nu es viņam neiepatīkos un viņs man iepatīkas?

un kas tur tāds ir?
tas liek secināt, protams, ka ne tu pirmā, ne pēdējā meitene ar kuru viņš tiksies, bet varbūt tu viņam tiešām iepatiksies. un tad, ja neiepatiksieties viens otram? padzersiet kafiju un aiziesiet katrs uz savu pusi. ja nevēlēsies, jums taču vairāk nav jāsazinās vienam ar otru. ja tu tik ļoti baidies, tad varbūt nevajag iepazīties šādā veidā?
14.10.2013 11:34 |

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
Nesaisties ar tādu! Pasaki man privāti, kāds ir viņa vārds un uzvārds, izklausās kaut kur zināms čalis pēc apraksta. Ir viens tāds (patiesībā vairāki), kuri sēž iepazīšanās portālā, it kā pēc ārpuses sakarīgs cilvēks, bet visām sūta vienu un to pašu sakarīgo copy and paste tekstu, un aicina tik visas pēc kārtas, visām vieni un tie paši teksti, komplimenti utt. Uztaisi viltus profilu, pārliecināsies pati!
14.10.2013 11:41 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Fidelia, kaa un ar ko vins draudeja tev?
14.10.2013 11:43 |

Reitings 32
Reģ: 21.06.2013
Zane. Vai vinja iniciaalji nav G.T ?
14.10.2013 12:05 |

10 gadi
Reitings 345
1. Kur tev jāskrien pa galvu un kaklu? Pagājuši tikai 3 mēneši kopš izšķīries, bet izklausās, ka jau gribi mesties iekšā nākošajās; viņš pagaidām ar tevi tikai sarakstās, jūs pat neesat tikušies klātienē, bet tu jau viņu un tās meitenes izspiego!
2. No kopīgas pasēdēšanas kafūzī neviens neuzliek par pienākumu ne tev , ne viņam turpināt jūsu saraksti, ja nebūs intereses/ simpātijas.
14.10.2013 13:33 |

Reitings 18
Anna... nē, nav G.T.

Sātans... uzrakstīju vēstuli ;)
17.10.2013 09:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits