Man liekas,ka šobrīd lieveikalos drēbes/apavus ar un bez atlaidēm var nopirkt lētāk kā tirgū.
Kā piemērs, tajā letajā apavu veikalā Centro bija baigās atlaides un pa 9.99 nopirku kurpes, pēc laika zvana māsa, gāja caur tirgum un skatās,ka tādas kurpes kā manas (un vēl cita sar centro zīmi) tirgo pa 25ls :D
Tirgū neesmu ieprikusies jau vairākus gadus.
Nymph- man atkal pretēja pieredze, redzēju DANIJĀ zābakus pa 20 Ls un skrienot cauri tirgum, redzēju kaut ko stipri līdzīgu, ja ne tādus pašus, pa 13 L.
Man nepatīk atrasties tirgū. Liekas, ka tur ir koncetrējušies visādi dīvaini ļautiņi. Nepatīk!
Dārzeņus pērku piemājas veikalā, un es labāk samaksāju dārgāk, toties esmu vaļā no negatīvām emocijām.
Es laiviņas pērku cenā līdz 8 LS, zābakus kādiem 15/20 LS
Kalpo labi, lielveikalos no apaviem sev neko smuku nevar atrast tādās cenās, centro un cc apavi neuzrunā, danijas un līdzīgie ne tik
nu man liekas,ka tieši tirgū var nopirkt labākos ziemas,rudens mētēļus, cena gan ir samērā liela,bet pati jau 2 gadus staigāju ar vienu, esmu ļoti apmierināta...tiesa runa tikai par Titāniku,tālāk gan apģērbu nemeklēju, pārtikas produktus gan! :)
Pienākuši jau tādi laiki, ka tirgū atrodama tāda pati prece kā veikalos. Tie paši pieminētie Cento veikala apavi. Bieži vien, ieejot kaut Čaka ielas mazajos veikaliņos ir tieši tas pats, kas tirgū, tikai stipri dārgāk.
Bet esmu tur atradusi smukas/vienkāršas laiviņas pa Ls 5, kuras nav žēl izmest pēc pāris vilkšanas reizēm.
Womankind- tu nezini, ka sievietēm ir kā ar bitēm... :D Bail, ka neuznāk lielais aukstums un man nav ko uzvilkt. Tiktiko vēl kasjauns.lv izlasīju rakstu par tirgu. Domāju, jāparunā ar citām meitenēm. :)
Nu tirgū īstenībā ir liels uzcenojums, it sevišķi ziemas jakām. Pagājušo gad biju tajā autostāvvietas veikalā Titāniks. Vienam pusmētelim bija kabata atirusi un nopirku pa 15ls :D mājās piešuvu un vēl šogad valkāšu :D
es ieteiktu tev mazliet pagaidiit un tad arii veikalos uzradisies kurtkas :)
Man liekas,ka šobrīd lieveikalos drēbes/apavus ar un bez atlaidēm var nopirkt lētāk kā tirgū.
kadreiz,kad biju maza domaju,ka tirgu visu ko var atarst, bet td ieejot nespeju nekur talu aiziet,jo paskatoties uz cenu un kvaliati,tad jau labak staigat pa lielveikaliem, reizem,par to pasu naudu kvalitate labaka
Pienākuši jau tādi laiki, ka tirgū atrodama tāda pati prece kā veikalos. Tie paši pieminētie Cento veikala apavi. Bieži vien, ieejot kaut Čaka ielas mazajos veikaliņos ir tieši tas pats, kas tirgū, tikai stipri dārgāk. Sen jau ta ir. Dzīvoju kopš dzimsanas Rigas centra un labi to zinu. Ir kam pieder veikali un kada bodite tirgu. :D
Pienākuši jau tādi laiki, ka tirgū atrodama tāda pati prece kā veikalos.
tieši tā. tādēļ, ja ir laiks, tad aizeju gan uz tirgu, gan uz veikaliem. un tad izvēlos piemērotāko. bija viens brīdis, kad tirgū bija daudz normālāks apģērbs, nekā veikalos. tagad šķiet, gan tur, gan tur ir viens un tas pats.
ā jā džinsas arī pērku tirgū, jo tur ir lielāka izvēle. arī stipri lētākas.