:D
Varbūt kāda no jums pazīst puisi, kas strādā Dzelzavas ielas Statoilā netālu no Dominas? Diemžēl nepiefiksēju puiša vārdu. Bet nu viņam ir diezgan pagari brūni, vilņaini mati.
No Statoiliem šos nav grūti dabūt rokā - piezvani uz info telefonu un pasaki, ka gribi pateicību par labu apkalpošanu rakstīt - pastāsti cikos, kur un kāds izskatījās. Man reiz pateica, kā sauca puisi, kas strādāja Ogrē Statoilā :)
Un vispār man šķiet, es zinu par kuru Tu runā - esmu viņu tur redzējusi :)
No Statoil man atbildēja, ka viņi var pateikt tikai vārdu-proti, viņiem tajā stacijā uz čeka uzrādās tikai vārds. Tagad jāgaida e-pastā jāgaida atbildi. Ceru, ka viņu nesauc Jānis vai Kristaps, vai vēl kādā populārā vārdā :D
Ko Jūs uzbrūkat?:) Man gan tas liekas tā..nu mīļi, jauki. Meitene jau nesēž pie Statoil 24 h, gaidot, kad viņš iznāks, bet populārā forumā painteresējas:) Forši par drosmi:)
Nu, tā jau būs viņas darīšana, ko un kā rakstīt un vai vispār rakstīt:)
Tāds negatīvisms te reizēm jūtams. Vajag vienkāršāk uz visu paskatīties- ne jau viņa vīru kādai grib nocelt, bet iepazīties ar simpātisku puisi:D Lai tak interesējas, nav jau nevienai cosmo meitenei viņš draugs:)
Un ja nu puisis aizņemts vai precējies?
Es tiešām nesaprotu,ko dos tas,ka uzzinās vārdu. Labi,paskatīsies draugos un? Ā, ja nu vienīgi draugos paskatās,ka brīvs čalis un iet atpakaļ uz Staķiku,lai iepazītos!