Man ie iespeeja paprasiit kaadu interesantu graamatu no Latvijas!Es pat nezinu,ko lai prasu-gribu kaut ko taadu...kur var varbuut pat paraudaat...!Taadu speeciigu no dziives...!Ko juus man ieteiktu paprasiit!?Krimiki man te ir pa pilno-domaaju amerikaanu.Gribeetu kaut ko dveeselei!Ja juus mani juutiet ,tad ieteiksiet ko piemeerotu:)
Pati neesmu lasiijusi, bet nu, tur ir viss - veesturiskaa atminja, viktimizaacijas elements, utml. Iista debessmanna latviesha dveeselei. Paraudaat arii gan jau, ka buus par ko.
Kubiete-nee nee!Kaut ko svaigaaku!Tu ieliki to graamatu citaa diskusijaa-par ko ir taa?
Man gribeetos varbuut kaut ko vairaak par cilveeku attieciibaam...!:)
no sirds iesaku izlasīt L.Miķelsones "Auni un ārsti" . Brīnišķīga valoda, var gan pasmaidīt, gan padomāt. Sarakstījusi nesen būtība daktere. laab ārste un ka lasiju lielsika rakstiniece. Garsīga gramata
57Days-tas arii vareetu buut kaut kas,kas patiktu!Jaapadomaa!Nevaru prasiit ,lai cilveeki suuta man daudz,jo maksaa daudz naudinas arii taas pacinas!Loti gribaas ko taaadu,lai ir kaads laiks paardomaam...!
Kubiete-liekas ka siis abas vareetu -liekas kaut kas taads-par viesniicu varetu buut taada maza intriga arii...!"Auni un aarsti"vareetu buut ar humora pieskanu!Tagad gribaas visu,ko juus piedaavaajiet!!!Traki!!!
mans ietiekums laikam nebūs tas raudamais, drīzāk dzīves baudas. Tu jau zini, es tagad esmu atvērusies un man skrien idejas , ka visu nepaspēju pat realizēt, taču man ir viena grāmata, kura liek apdomāt kā must have manā grāmatu plauktā no Ilzes Jurkānes "Dzīves Garša", viņa pati ir ārkārtīgi iedvesmojoša, silta sieviete, drīzāk jāsaka dāma domāju grāmata ir kaut kas ļoti labs, jo arī atsauces ir tikai pozitīvas :)
Ieteiktā Babylon viesnīca ir vakara tāds romāns, ļoti uzjautrinošs, bet nekas tāds nopietns.. tā grāmata ir par 24h, kas notiek viesnīcā un kādi ir darbinieki, jā interesanta, bet ārkārtīgi īsa, man izlasot ļoti prasījās turpinājumu .. tāda nepabeigtības sajūta radās.
Padomaasu veel!Man loti patiik lasiit kalnos-peec sleeposanas!Parasti savaacu daudz graamatu un tad lasu un lasu...!Viirs man parasti iesaka taadas,kuras lasot, naktii sapnoju ,ka esmu uz citas planeetas...es gribu noteikti vairak no reaalas dziives tagad kaut ko!:)
Es tevi nepazīstu, bet domāju, ja tu akcentē tieši LV, tad tev vajag meklēt vai nu jaunās grāmatas (kā, piem, manis ieteiktā) vai klasika (tā pati Bille). Nekādas Babilonas viesnīcas utt.