Sveikas.
Esmu satraukusies, varbūt tāpēc pati piemeklēju sev kaut kādus simptomus, bet ceru, ka spēsiet nomierināt mani.
Pirms vairāk kā 3 nedēļām seksa laikā plīsa prezervatīvs, bet pēc nepilnām 36h sākās MR (īstās, nevis kkādi smērējumi), tāpat iegāju aptiekā painteresēties vai nevajag avārijas kontracepciju, bet man atbildēja, ka viss kārtībā.
Konkrēti, mani satrauc tas, ka šodien sākās MR (pagaidām tiešām šķiet ka minimāli smērējumi), kas ir daudz par ātru, jo MR vienmēr bijušas regulāras un tām būtu bijis jāsākas pēc nedēļas tikai. Tagad salasījos par ārpusdzemdes grūtniecību, kaut gan vienīgais simptoms, kas atbilst ir biežāka urinācija (ja neesmu tam vienkārši pievērsusi pastiprinātu uzmanību). Nekādas sāpes vai velkošas sajūtas vēderā nav un krūtis arī nav jūtīgas. Vienīgi aizdomas, ka hormoni trako, ātri mēdz mainīties garastāvoklis.
Ņemot vērā augstāk minēto, ko jūs domājat par šo? Vai man būtu jāuztraucās par kkādu grūtniecību vai arī minimālie smērējumi varētu liecināt vnk par iekaisumu kkādu?
Jā, protams, jūs neesat ārsti, bet vēlētos dzirdēt viedokļus.