speciāli neflirtēju un nemirķšķinu actiņas citiem vīriešiem. jā, varbūt citi izsaka komplimentus, par ko esmu priecīga. jautājums - ko tu esi domājusi ar flirtu? kā vieglu sarunu ar vīrieti un pasmiešanos par kko, vai viss tas pats ar kādu vieglu zemtekstu, apzinoties, ka tas ir joks?
kāpēc par flirtu lieto īpašību veselīgs? :D tikko iedomājos, cik jocīgi tas vispār skan.
tā veselībai, profilaksei, kā zāļu tēja. un, ja puisis dusmīgs, ka flirtēju ar citiem, varu pateikt, ka tas ir upuris veselības vārdā :D
Infinity- tieši tā.
turklāt, man nav nepieciešams meklēt uzmanību citur, jo mājās man tā tiek veltīta pietiekoši. varbūt pēc 10 gadiem kopdzīves es teiktu ko citu.
Infinity - jā, ir veselīgi, es neko neteiktu ja viņam gadītos paflirtēt ar kādu! Galvenais , lai tas nav manā klātbūtne vai flirts vel jau uz ko vairāk :)
Mums katram vajag kādu nelielu prieciņu, apliecinājumu ka esam pievilcīgi, jo ilgstošas attiecības tas piemirstās.. :)
Nevaru par to spriest, jo man tas vnk nav aktuāli. Esmu attiecības un šo gadu laikā...neesmu jutusi vēlmi ar kkādiem svešiniekiem flirtēt. Vienkārši...man tas nav vajadzīgs.
Jautājuma formulējums saka priekšā, kādu atbildi vēlies dzirdēt, bet es nepiekritīšu. Man papildus uzmanība nav vajadzīga, tā man pat bieži ir nepatīkama.
es teiktu to, ka man patīk, ja man izska komplimentus sveši vīrieši vai pozitīvā veidā pievērš uzmanību, izrāda laipnību, bet nekādi to nevēlētos panākt cau flirtu no savas puses vai arī šo uzmanības izrādīšanu pēc tam pārvērst flirtā.
peekabo, bet cilvēki taču ir tik dažādi. Jā, vienu nobārsta ar komplimentiem caurām dienām, otrai tās uzmanības trūkst. Kas nožēlojams ir tajā, ja cilvēks ar vieglu flirtiņu top laimīgāks? (Viņam ceļas pašapziņa).
Viss ir atkarīgs no subjektīvās flirta definīcijas. Žēl to vīriešu, kuru sievietes ir tik paranoiskas savos kompleksos, ka flirtu jau uztver par neuzticību.