Gudrības zoba raušana - kur?

Reitings 78
Reģ: 19.09.2013
Kur var ātrāk un lētāk izraut gudrības zobu? Zvanīju uz stomatoloģijas institūtu- tur tikai novembrī var tikt un cenas var sasniegt pat 80Ls. Kāda ir rāvusi?Ja ir tad kur?
08.10.2013 11:43 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Cukurvāvere, gāju uz konsultāciju. Man liekas gaidīju rindā kādas 2-3 nedēļas. Bet uz raušanu tās rindas nav tik lielas.
Par konsultāciju neko nemaksāju (mājas lapā rakstīts, ka 22 lati), gan jau pierēķināja pēc tam pie operācijas izmaksām :D
08.10.2013 16:48 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Es aizbraucu darba dienas vakarā, operēja jau nakamajā rītā :D

Dzija ~2nedēļas. Nedēļu ēdu caur salmiņu ar dubūltajiem kāmja vaigiem, otro nedēļu meģinaju tikt vaļā no milzu zilumiem :D Ja strāda, iesaku ņemt slimības lapu.
08.10.2013 16:52 |

Reitings 362
Es rāvu pie daktera G.Lauska, sakarā ar breketēm. Pirmā vizīte bija stom.inst., bet viņš ieteica raut pie viņa klinīkā Sirowa. Bija dārgi, cena atkarīga vai jāoperē smagana, jākaļ vai tāpat var izraut, par 2 samaksāju 150 Ls. Dzija apmēram nedēļu. Pirmā nakts trakākā bija, dzēru stipras pretsāpju zāles, vēlāk jau tikai piepampis vaigs, kas lēnām noiet. Pēc pirmajiem 2 ilgi nevarēju saņemties otrā pusē izraut...
08.10.2013 16:55 |

Reitings 1
Reģ: 08.10.2013
Man Stomatoloģijas Institūtā izoperēja visus 4 gudrību zobus uzreiz un samaksāju par operāciju tikai 30ls!
Protams, bija vispārējā narkoze. Un pēc operācijas 2 nedēļas izskatījos pēc kāmīti. Bet vismaz visus reizē un ir miers! Daktere cik atceros bija Freimane. Nesūdzos!
08.10.2013 17:51 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Ja sāp, tad var iet bez rindas (stomatoloģijas institūts). Vienkārši jāgaida, ja gadās brīvāks brīdis, tad paņems un izraus. Nav arī tas tik dārgi. Nu, ja zobs tiešām ir izaudzis.
08.10.2013 17:54 |

Reitings 178
Reģ: 11.08.2013
Arī Stomatoloģijas institūtā pie Dr. Sējas, viņš te laikam populārs :D
Toreiz vismaz (tas bija pirms gadiem 5-6) nevajadzēja nekādu iepriekšēju pierakstu un gaidīšanas, abas reizes bija tā, ka aizbraucu, samaksāju un gāju pa taisno uz dzīvo rindu, un diegan ātri pasauca, tikai kādu stundu bija jāpagaida.
Lūk, par narkozi arī brīnos, ka te dažām piedāvāts vēnā vai vispārēji... man tikai un vienīgi parasto šprici, pat nebija citu variantu :( Varbūt man vienkārši vajadzēja pajautāt? Stulbene, eh. Pie tam tās šprices bija vājas, raudāju un spirinājos, kad sākās operācija, nācās paņemt pauzi un špricēt vēl un vēl. Man bija tā, ka zobi (abās reizēs, apakšžoklī) bija vēl smaganā iekšā, nācās griezt un tikai tad raut, elle. Nekādus nomierinošus medikamentus arī nepiedāvāja nevienā no reizēm. Pēc tam sašuva, pēc nedēļas teica, lai brauc izņemt šuves. Nu tā pirmā nedēļa bija drausmīga. Pirmās dienas muti pat nevarēja pavērt, caur salmiņu sūcu ūdeni, tēju un vēlāk kaut kā iestampāju bērnu biezenīšus. Sāpēja ļoti, lietoju paracetamolu. Bija izrakstītas arī antibiotikas, bet teica, ka tikai tad, ja celsies temperatūra, tāpēc nelietoju. Lieki teikt, ka vaigs uzpampis kā pūpēdis un zils, un pusotras nedēļas laikā nomainīja visas varavīksnes krāsas :D
Vārdu sakot, izrāva abus zobus apakšžoklī ar gada starpību. Augšā izauga normāli, un par to ārsts teica, ka bieži tā arī ir, jo augšžoklis ir lielāks.
08.10.2013 17:58 |

10 gadi
Reitings 345
Man drīzumā arī plānojas gudrības zoba raušana - manējā daktere arī ieteica tieši dr. Sēju; domāju, ka beidzot jāsaņemas un būs jāpierakstās uz konsultāciju.
08.10.2013 17:59 |

Reitings 215
Es savējos gudriniekus ar 2 piegājieniem operēju CityDental (Juglā) pie daktera - zobu ķirurga (vārdu gan neatceros, bet tas tur bija vienīgais vīriešu kārtas ķirurgs). Par visiem 4 kopā samaksāu 100Ls. Viņš strādā gan Stomatoloģiskajā, gan praktizē privātajā CityDental. Pats dakteris man teica, ka ja gribu raut pie viņa Stomatoloģiskajā, būs 4x dārgāk... Taisīja zem parastās anastēzijas (bet nu tādu normālu zirga devu palūdzu, un procesa gaitā drošs paliek nedrošs vēl 1 šprici ielaida), just vispār neko nevarēja, nu kad narkoze nāca vaļā, likās, ka ar galvu durvīs ieskriešu... nav tās labākās atmiņas, bet nu kas jādara, jādara! ;)
08.10.2013 19:01 |

Reitings 625
Reģ: 17.05.2011
moniiite CityDental (Juglā) arī strādā Sēja :)

Tu bez čeka? :D
08.10.2013 19:06 |

Reitings 259
Reģ: 16.07.2009
Tas nu ir tas,kas ir jāprot pareizi darīt. Pēc pieredzes saku,kā gaja manam vīram. Aizgaja pie dakteres ,kura teica,ka prot to darīt,bet pat rentgenu neveica zobam. Mocijas tur pusstundu beigas attaisnojas ar to,ka viņam škība sakne. Otro reizi bija stom.instit. kur daktere uzreiz pateica,ka javeic rentgens,lai redzētu,kā sakne aug un tad tik var zināt kā pareizi jārauj. Tur bija pāris minūtes un manējais priecīgs atbrauca mājās.
08.10.2013 19:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits