Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā lai klūstu par koptu sievieti?

Reitings 179
Reģ: 08.10.2013
Labdien!Esmu 33 gadus jauna/veca sieviete.Divu bērnu māmiņa.Nesen izšķīros no 11 gadus ilgas laulības.
Vienmēr esmu spējusi atrast laiku citiem,bet laika sev man ir pietrūcis.Esmu bijusi pavirša pret savu izskatu,kas laikam arī nepatika manam vīram,tādēļ viņš atrada sev skaistu,koptu sievieti.Esmu gana simpātiska,tikai laikam neesmu iemacījusies izcelt sevi.Māte man bija alkoholiķe,nebija kas iemāca sieviešu gudrības.
Tādēļ nāku pēc padoma pie Jums,mīļās meitenes.Ar ko ir jāsāk?Kā vispār notiek tā sevis kopšana?Skaidrs,ka seju jākopj katru dienu,bet,piemēram,kā ir ar pēdām un visādiem tiem līdzekļiem kā skrubji utt.Es tiešām gaidu Jūsu padomus.Cik laika dienā veltat sev?Kā lai iegūst koptus matus?
Esmu apņēmības pilna,jo gribu,lai b;erniem nu ir skaista mamma un,protams,nākotnē,lai,kad satikšu vīrieti,es viņam būtu pati skaistākā!!!!!!
Tikai,lūdzu,bez nosodījuma,kādēļ esmu sevi nolaidusi.
08.10.2013 09:36 |

Reitings 179
Sākumā vīrs neko neteica,jo biju jauna,tāpat skaista,bet tagad redz,aizšāva pie citas,jaunākas,skaistākas,dāmās uz papēžiem!
09.10.2013 14:18 |

Reitings 792
Reģ: 04.03.2009
Vispār, tas ir briesmīgi, ja sieviete sāk domāt kā sevi sakopt tikai tad, kad izšķiras. It kā vīrs gribētu redzēt kkādu gnomiku mājās, nevis sakoptu sievieti
09.10.2013 14:18 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
sāk domāt kā sevi sakopt tikai tad, kad izšķiras

Tādas ir ļoti daudz.
09.10.2013 14:21 |

Reitings 179
Lindiņ,negudrējies.Man piedzima divi bērni uzreiz,man vienai viņi abi bija jāaudzina,jo vīrs visu laiku strādāja,brīvdienās pie mātes uz laukiem jābrauc bija palīdzēt,lai no dārza arī kāds labums tiktu.Nebija man laika domāt par nagiem,ragiem un citiem brīnumiem.
09.10.2013 14:22 |

Reitings 792
Reģ: 04.03.2009
Tatyana, arī man ir bērns un pat agrāk piedzimis nekā tev, vīrs arī vislaik strādāja plus es vēl augstskolā mācījos. Es negudrojos, es NESAPROTU.
Vai tad elementārākās lietas nevar izdarīt sev? It sevišķi kamēr bērns ir mazs, tas ir mīts, ka vnm jābūt bez kosmētikas un nedod dievs apģērbam ar bērna ataudziņu atliekām.
Tas nav attaisnojums. Vismaz ne tad, ja tagad mums prasi kā lai kopj sevi.
Par tavu vīru varu teikt - jau tad viņš bija krietni vecāks, acīmredzot viņam nevis nepatīk ka esi "nekopta" (kam es īpaši neticu) bet tādēļ ka vairs neesi "divdesmitgadniece" !
09.10.2013 14:32 |

Reitings 179
tev ir VIENS bērns,bet man bija uzreiz DIVI bērni.Nav nozīmes kādā vecumā.Viņi abi divi ir jāpabaro,jāsaģērbj,visbiežāk tas bija uz maiņām,viens guļ,otrs jābaro.Pietam,puika mocijās ar tādām gāzēm,ka visu laiku bija jāņemās ap viņu.
09.10.2013 14:35 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Es domaju, ka saja gadijuma, nav vainojami berni vai darbs. Tas nak no pagatnes. Cik saprotu mate nebija labakais piemers. Uzskatu, ja sievietei "tas ir ieksa" but koptai un labi izskatities, ari ar 10 berniem, tas ir iespejams.
Jo piemeram, man tas ir ka est vai elpot. But tirai, sakoptai, rupeties par savu adu, matiem, nagiem utt. Lai cik butu nogurusi, tapat uzliksu to sejas kremu vai iesmeresu matos ellu, ulakosu nagus. Tam ir jabut ka normai, tikai tad tas darbojas.
Iesaku sakt pamazam, nevis viena diena visu uzeiz.
Vakara pirms guletiesanas, vari noskrubet seju ar kafijas biezumiem un medu, uzlikt kremu, sasmetet rokas un pedas ar mitrinosu kremu. Izveleties gulet skaistaka velina. No rita mazliet ieveidot matus un uzlikt vieglu make up. Defektinu pieidzinasana ar tonalu kremu un mazliet skropstu tusas ir ok, iesakumam. Un tas neprasa nekadas parcilvecigas iemanas.

Sac pamazam darboties un tev izdosies! Kad sanemsi pirmos komplimentus, bus aizvien lielaka motivacija :)
09.10.2013 14:35 |

Reitings 179
Lindiņ,man tagad jau vienalga,kas viņam nepatika,bet jā,tev taisnība,jo viņš tagad satiekas ar 21 gadus jaunu meiteni.
09.10.2013 14:36 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man patiik tas teiciens-ja grib ,tad visu var!:)
Mana draudzene dentiste vienmeer saka,ka visas mammas novel vainu "uz beerniem",ka zobi slikti uttTaa neesot taisniiba,tapat ,kaa ar lieko svaru uttJa labi grib ,laiks atliktu,bet tas jautaajums ir ,vai tu to gribeeji.Es zinu Latvijaa dviiniisu mammu,kura tiesi peec beerniem atplauka-vienmeer gribeeja iet aaraa taaadaa izskataa,lai visiem patiktu vina un vinas puikas!
Tas -man nebija laika utt-ir biezi aizbildinaasanaas!Sanemies!
09.10.2013 17:25 |

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Man mammai bija dvīņi un tiešām kā tu saki bija nenormāli grūti.Viens guļ,viens augšā.Taču apbrīnoju cik skaita viņa bija.Uzkrāsojās,ieturēja slaidu figūru,skaisti ģērbās.Neviens neticēja,ka viņai ir DVĪŅI un pašai vēl laiks pietiek sev.Saņemies nenovel vainu uz bērniem.
09.10.2013 18:00 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Enija-es pati esmu dviinis un augu bez teeta!Mammina vienmeer bija tik smuka un mees vispaar...-visi vienmeer izteikusi komplimentus par muusu apgeerbu utt!Paldies mammai par visu,jo es eju vinas sliedees!:)
09.10.2013 18:04 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
tas, ka tev bērni sakopties neļāva, tikai pašas izvēle. neviens taču ar varu nelika dzemdēt bērnus un tad vainot viņus, ka esi nolaidusies..
09.10.2013 23:09 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
man patīk šis teiciens:

"Ne katra sieviete piedzimst skaista, taču, ja viņa nekļūst tāda līdz 30 gadiem, viņa vienkārši ir muļķe."
/Koko Šanele
11.10.2013 08:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits