Skatos Ideālās vakariņas, tas veģetārais frizieris bikin krīt uz nerviem, kā var tik daudz ko neēst, nekas negaršo, augļi ar dārzeņiem vienā ēdienreizē neder utt...
rrrr.. besī :D
jau kādas 5 reizes skatos reklāmas un gaidu, kad sāks rādīt tās vakariņas, bet rāda to parunāsim atklāti :D vēl kādai ir problēmas ar tv3play?
Var lūdzu kāda pamēģināt atvērt šodienas Gandrīz ideālās vakariņas tv3play mājas lapā un paskatīties vai rāda vai arī rāda raidījumu parunāsim atklāti?
Sveikas dāmas!
Ahh, esmu diez gan nogurusi. Tik nogurusi,ka uz sporta zāli neaizgāju. Daudz enerģijas un spēkus paņem mans jaunais amats :D Protams arī pienākumi atbildīgi.
Un vispār, nespēju noticēt,ka šis ir pirmais mācību gads, kad vairs nemācos (pagaidām) izglītība ir, darbs ir.... :)
Jauku vakaru dāmas ;)
Pārlasot dažas diskusijas uzsita dusmu tas, ka te liela daļa domā, ka laukos dzīvo tikai neizglītoti, aprobežoti, nepieredzējuši cilvēki, kuri neko nav redzējuši no dzīves, neko nesaprot un bezmazvai alā dzīvo. Arghhh..
Bet tas jau liecina tikai par pašu rakstītāju inteliģenci. :)
Esmu mājās pārradusies no kursiem. Šķiet, ziloni apēst varētu. Nolēmu, ka pagrēkošu un apēdīšu kaut ko ar vīru, tā nu sautēju dārzenīšus kopā ar olu. Teicu vīram, ka ēdīsim ar irbulīšiem, lai mazāki sirdsapziņas pārmetumi un punčus nepieēdam pilnus :D