Jā, jā, jā... esmu kārtējā meitene, kura sadomājusies un sasapņojusies. Bet varbūt tam visam ir kāds loģisks izskaidrojums?
Ar draugu pagājušajā mēnesī baigi riskējām un gadījās arī tā kā gadījās... Abi ļoti vēlamies bērniņu, bet ar nodomu plānojam pie tā tikt pēc gada. Lai nu kā arī beigās būtu, abi būsim ļoti priecīgi arī tādā gadījumā, ja mazais pieteiksies nejauši.
Par galveno. Šomēnes ar mani notikušas interesantas izmaiņas. Man vienmēr pirms mr kļūst jūtīgas krūtis, bet parasti tas notiek ne ātrāk kā nedēļu pirms gaidāmā laika. Šoreiz tās ne tikai kļuvušas jūtīgas ātrāk, bet arī brūnais laukums ap krūtsgaliem kļuvis lielāks, un ne tikai tas. Es, kurai tik ļoti garšo MIGLE konfektes pirms pāris dienām nevarēju apēst vairāk kā 2. Man vairs tās nelikās garšīgas, kā arī citi saldumi, ko pēdējo dienu laikā esmu ēdusi. Un papildus tam man jau vairāk kā nedēļu turas temperatūra 36,9 - 37,2 t robežās, ir aizcietējums un vēdera pūšanās. Un šodien, dienā, kad pēc visiem aprēķiniem būtu pēdējais ieligsdošanās laiks, man sāp vēders tā, ka varētu šķist - tuvojas mr (ātrāk kā vajag), bet savādāk... nav vairs tikai viena puse, bet ir vairāk uz vēdera vidu, un nav arī tādas kā pie iekaisuma vai cistas.
Biju sev nosolījusies gaidīt līdz gaidāmajām mr, bet šodien, kad sajutu sāpes, nenoturējos un aizgāju nopirkt 2 testus, vienu, ko veikt uzreiz. Biju kaut kad sen atpakaļ taisījusi un zināju, ka jātaisa no rīta, bet domāju - ja jau būšu stāvoklī, tad to noteikti parādīs šā vai tā. Uztaisīju vakarā - viena svītriņa. Protams, tikai pēc tam izlasīju, ka gals jātur 20 sek, nevis 3, pēc testa veikšanas puļķītis jānovieto guļus, nevis jātur gaisā un jāskatās, kas notiks, pirms tam nedrīkst dzert ūdeni, nevis izdzert pilnu glāzi, lai ātrāk uz tualeti gribās, un, protams, pēc tam tikai uzzināju, ka HCG ceļas tikai tad, kad ir notikusi ieligzdošanās.
Man lielais jautājums - vai ir iespējams, ka ir vērojamas kaut kādas pazīmes pirms ieligzdošanās vispār ir notikusi? Man jau šķiet, ka es vienkārši sev biju zemapziņā iegalvojusi, ka esmu stāvoklī, tāpēc visi tie simptomi parādījušies. Ak, mīļās meitenes, pasakiem man, kā tad īsti ir? Googlē jau izmeklējos, bet tur - cik cilvēku tik viedokļu. Gribu ātrāk saprast, kas ir kas, lai, ja kas, gaidāmās mr nebūtu tik sāpīgas sirdij :(