Picā, var likt gandrīz jebko. desu, sieru, tomātus, sēnes, gaļu, ananasus, sīpolus, marinētus gurķus utt. vajag tikai sakombinēt. nom, nom sagribējās pašai
Cūkgaļu var sagriezt palielās škēlēs un kopā ar ķiplokiem, sāli un pipariem likt tajā cepamajā maisā un cepeškrasnī vismaz uz stundu - ļoti sulīga gaļa sanāk.
man gribas cuukgalju kautkaadaa veidaa..bet neko iipashi neprotu
man tagad tieši cepeškrāsnī taisās es pērku maggi idea- sapērc sastāvdaļas un aiziet.
Cūkgaļa man īpaši garšo un nekādu lielo prasmi nevajag- kartupeļi, sīpols, gaļa un tas maggi maisījums (speciāli cūkgaļai)!!
Mijjau- Mikalai-mildi divas glazes, 2vas olas, sals, ella edakarote udens pec nepieciesaibas (man mazza panninja) bus skidra tad iezied pannu ar ellu vislabak olivella bet der looti labi ari parasta tad liec tomtu merci sajauktu ar kecupu, tad iet desa planaas skelites bieza karsta vislabak man patik panemt doktordesu kas jau ir sagriezta un vnk vinju gareniski sagriezst 3dalas un tad klat be pec iespejas viemerigak lai neveidojas kukumi, tad iekam sampinjonus ari plani griestus. tad klajam tomatus gribi suligak liec daudz negarso liec maz. un sipolinjus u visam pari sieru es lieku plana karsta izskatas labi just ar var bet ja gribi liec cupu ieksa krasni un kadas 20-30 min un gatava.
Bon Apetit.
ja gribu varu pastastit par dazadiem kuku maisijumiem
Es parasti taisu lazanju, tad dārzeņus (kartupelis, puķkāposts, brokolis, burkāns, puravs, apcepta vista ar saldo krējumu un sīpoliem, sālis, zalumi un sviests pa virsu un folijs pāri un krāsnī iekšā) vr arī tajos maisiņos. Nu visādi var. Es parasti receptes neskatos visu savā galvā sadomāju. Manējais nekad nav sūdzējies. Nu gaļu es ielieku pašas izdomātā marināde un ar kartupeļiem cepu.
ļoti ļoti garšīgi,tā kā visiem manā ģimenē garšo,ir plāni sagrieztas kartupeļu šķēles,stikla traukā,ķiploks,sāls,pipari,pārlej ar saldo krējumu un pa virsu sieru. ļoti gardi kartupeļi .
Rudens dārzeņi cepti ar sviestiņu vai kartupeļi+ pastirnaki+burkāni kārtoti kārtās un pa vidu matlā gaļa ar sīpoliem. Pa virsu siera kraukšķīga cepurīte.