kordelia - jo katram cilvēkam ir sava vērtību sistēma un visiem tā nav vienāda. Visiem indivīdiem nav akūti nozīmīgi staties laulībā, kā arī citi iekšējie faktori, nedrošība teiksim. Es pilnīgi saprotu tādu nedrošību, kā Libra minēja, kamēr neesi precēts, ir solītis atpakaļ, kurp pakāpties. Taču arī, ne jau vienmēr tā ir, tas nav akmenī cirsts.
Pavisam skaistas, pilnvērtīgas attiecības es redzu arī savā draugu lokā - pāris ir kopā gadus 1, ir bērns, kopīga dzīve, taču nav precēti, tik banāla iemesla dēļ, ka viņi kāzas vēlas skaistas un visiem zināms cik tas maksā. Viņiem neder sarakstīšanās un pīrāga apēšana. Katram ir savs scenārijas. Nedod Dievs, tādi pāri NAV jāžēlo, jo viņiem ir labi. Protams, ja sievieti šis scenārijs neapmierina, tas ir cits stāsts.
Mēs daudz runājam par pašapliecināšanos. Atminos diskusiju par flirtu. Tur lietotājas nosodīja domu, ka cilvēkam ir vajadzība pēc pašapliecinājums, taču laulība, neņmemot vērā juridsikos, mantiskos faktorus, ir tāda pati - līdzvēŗtīga(lai arī citā formā) pašapliecināšanās. Sievietei vajag to - jā, viņš grib nodzīvot mūžu ar mani, grib būt kopā. Tas nekas, ka viņs to visu gri arī tāpat, jo ir nepieciešams tas punkts uz I - kādam.