Lust For Life, viens santīms ir Latvijas valsts nauda. Mazākais nomināls, bet juridiski tam ir tieši tāds pats spēks, kā pieciem latiem - ja es varu ar šo te naudas vienību nosegt preces vērtību, pērdevējam tā ir jāpieņem. Kaut vai man ir 50Ls viena santīma monētās. Nevienam pārdevējam, neatkarīgi no tā, kādas komisijas par ko viņiem ir, nav tiesības atteikt man pirkumu, ja man ir attiecīgā summa valsts valūtā. Man nevienā bankā tā nauda nav jāmaina - tas nav mans pienākums. Ja pati strādā par pārdevēju un slinkums skaitīt, maini darbu.
PLAYPAUSE, pārdevēja uzvārdu Tu neesi tiesīga prasīt. Ja tas nav uz zīmītes, Tev sūdzībā ir jānorāda pārdevēja vārds un laiks, kad atradies attiecīgajā iestādē. Nākamreiz, kad ir problēmas ar sīknaudas skaitīšanu, apjautājies, vai pārdevēja gadījumā nevēlas aprunāties ar iestādēm, kurām būs interesanti uzzināt, kāpēc viņa diskriminē valsts valūtu. Ja atsaucas uz kādām komisijām, par šo pašu tēmu var parunāt ar veikala vadītāju. Es uz Tallinas ielas Elvi veikalā reiz par šo pamatīgi padiskutēju, jo man paziņoja, ka vairāk kā latu maza nomināla monētās no manis nepieņems.
Vispār veca tēma, bet nemirstoša, kā skatos.