Sveikas dāmas! :)
Kur Jūs iegadajieties sev džinsa bikses?? Vai varbūt ziniet kādu veikalu kur ir salīdzinoši labas kvalitātes un nav astronomiski augstas cenas?!
Gribas tādas nedaudz izturīgākas, jo kad sakās rudens sezona biežāk nesāju bikses un man viņas aptuveni pēc mēneša vai diviem sāk plīst.. :(
Pagājušonedēļ slavēju modes dievus, kas izdomājuši, ka biksēm vairs nav jābeidzas virs potītēm.. Man garas kājas un pēdējos 2 gadus tiešām nebija garo džinsu ar šaurajiem galiem. Nu, man beidzot tādi ir! Thanks to Bershka.
Pladies meitenes, būs jāiet apskatīt bershkas bikses.. :)
womankind par to plīšanu biju domājusi cisku daļā, viņas man itkā izbalē un pēc tam izdilst caurumi..un es neteiktu ka man ir ļoti resnas ciskas, lai tik ātri viņas izdiltu..:D
Agrāk ļoti patika Terranovas džinsi, viņi salīdzinot ar citam tur esošajām drēbēm BIJA kvalitatīvi un man ilgi kalpoja, taču nopērkot tagad, viņas pēc pāris vilkšanas un mazgāšanas reizēm var sviest ārā! :(
Man daudzas ir no terranovas - tumši zilas, pieguļošas, šauras, cena ļoti ok - +/- 10 LS
Kādus dažus mēnešus man kalpo labi, tad prasās jaunas, bet nu nesaskatu tajā nekādu problēmu, nopērku citas vietā un miers :)
Vēl man ir no house un zaras, ir ok :)
Terranova pirms kāda gada nopirku - nēsāju vēl tagad, bet laikam toreiz tikai vnk paveicās, jo nesen nopirku un pēc pirmās mazgāšanās reizes bija izstaipījušās - tagad man viņas vnk par lielu ir :D
es gan neteiktu, ka berškā labas dzinsas. Nekas, protams, nedilst, bet krāsa ļoti ātri nomazgājas.
Pagājušajā gadā nopirku melnas cubusā, baigi foršas, krāsa tikpat melna kā sākumā un nekas nav saplīsis. Arī Mango man patīk.