Es vakar ar viiru runaaju par so teemu...Vins loti veelaas man kaut ko uzdaavinaat.Tuvojaas taada iipasa diena.Bija iedomaajies,ka noteikti veelos kaut ko no lietaam-kaadu paliekosu lietu...!Es nedomaajot teicu- veelos celojumu.
Kaa ar jums?Vai juus izveeleetos kaadu daargu rotas lietu,vai tomeer celojumu?
Man ir ļoti daudz dažādas mantiskas lietas un šobrīd nav nekas tāds, ko ļoti, ļoti vēlētos, bet nevarētu atļauties, tāpēc noteikti izvēlētos ceļojumu. Taču, ja būtu kāda lieta, ko pati nevarētu iegādāties, bet ļoti vēlētos, laikam izvēlētos lietu..
Es briinos ,ka vins veel nav mani iepazinis?Taadas lietas,kaa rotas,mani vispaar uzrunaa loti reti!Tai lietai ir jaabuut tik iipasai...kaa manas omes "cuucinai"!:D
Vins vairs taa iisti pats negrib braukt uz Eiropu.Tas celojums buutu tikai man vienai!Es jau tagad sevi redzu kaadaa no Francijas pilseetinaam...loti patiktu brauciens ar vilcienu uz Provence!:)
Ja jau jūtas ir ļoti dziļas un nopietnas un ir jau dārglietas dāvinātas ,tad drošvien to vairs negribās.
Bet es šobrīd gan ļoti gribētu kādu vērtīgu dāvanu. (Drošvien vienkārši tāpēc ,ka neesmu neko tādu saņēmusi) :D Zelta pulksteni vai kaklarotu/ jaunu skaistu mašīnu. (l) :D Haha nebūs man! :D
Ceļojumu. Rotaslietas kā tādas nemēdzu baigi nēsāt un vispār tādas mantiskas lietas ne pārāk. Ā, bet, ja vienai būtu jābrauc, tad, laikam izvēlētos kko citu, tuvāk mājām viena negribētu ceļot. Bet - tas jau par mani. :)
Kubiete-mans sapnis -iemaaciities sarunu valodu francu valodaa!Tik loti patiik taa valoda...tie neskaitamie rrr utt!Gruuta gan esot.
Taa jociigi skanees,bet es gribeetu aizbraukt kaut kur viena,kur vareetu taa riktiigi dariit visu ,ko pati gribeetu-nebuutu jaareekinaas ar otru cilveeku.Esmu tik daudz pielaagojusies visiem un visuur,ka tas laikam buutu mans sapnis-buut uz briidi pilniigi vienai!
Ceļojumu, bet vai es gribētu braukt viena, nezinu, būtu baigi jāpadomā. Tad tas noteikti nebūtu ilgs ceļojums, jo ceļot vienatnē tomēr ir ļoti īpaši, ne katrs to var un grib.